Galten
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 14. september 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 14. september 2023

DR1

05:55  

Timian, tonic og tomater II (3:8)
Timian, tonic og tomater II (3:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er vegetardronningen Siri Barje, som byder på to af sine vegetariske favoritretter. Zeina friterer sine egne churros, Lisa laver en dejlig crumble, og Sandra viser, hvor let det er at lave fiskepinde. Og så bliver der lavet en masse tacos.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Med livet i hænderne: Helikopteren kommer
Med livet i hænderne: Helikopteren kommer Når helikopteren lander på toppen af Rigshospitalet, skal det gå stærkt. Men der mangler personale og det lægger ekstra pres på de ansatte.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Ondt i skulderen og influenza (2)
Bamselægen - Ondt i skulderen og influenza (2) Aksel har ringet efter Bamselancen, fordi hans bamse Dino har rigtig ondt i armen. Sammen med Sandra finder han ud af, at Dinos skulder er gået af led, og med en særlig teknik bliver den hevet på plads. Bagefter hjælper Aksel med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med influenza, og for at der ikke skal spredes smitte til andre bamser, ligger den i isolation.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (7)
Hey Duggee (7)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (11) Hella gør klar til at krone sig selv til dronning af Danmark. Imens sidder Jose og Bjørn bundet i bunkeren. Vil det lykkes Nikoline at befri dem?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed?
Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed? Du kan blive ven eller sågar kærester med en kunstig intelligens. Og du kan genskabe de døde. Hvilke muligheder, problemstillinger og dilemmaer følger med? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne bliver vi meget klogere på kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

09:05  

Kunstig intelligens: Dit barns bedste ven?
Kunstig intelligens: Dit barns bedste ven? Hvordan kommer kunstig intelligens til at forme børn og unges hverdag? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter går vi tæt på kunstig intelligens, der med Snapchats 'My AI' for alvor er rykket ind på børn og unges telefoner. Vært: Tobias Hansen.

09:15  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 1:5 - Skyd mig i lysken, hvor er her varmt!
Curlingklubben på sabbatårsrejse 1:5 - Skyd mig i lysken, hvor er her varmt! Curlingklubben er taget til Thailand for at få den sabbatårsrejse, de - eller Maria, aldrig fik, og som de nu skal udleve for fuldt smadder. Hvorfor vil Christian hellere skydes end at bo på hostel? Hvem vinder, når de to skal thaibokse? Og hvordan smager en skorpion egentlig?...

09:35  

Husdrømme X (3:10)
Husdrømme X (3:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) På toppen af en bjergryg med en vidunderlig udsigt drømmer Niklas om et stilfuldt stenhus, som han har designet helt alene. Problemet er bare, at denne store drøm ikke helt passer ind i hans begrænsede budget. Samtidig begynder et andet lige så udfordrende livsprojekt, og Niklas går i gang med at realisere både sig selv og sit drømmehus.

10:35  

Min have (7:9)
Min have (7:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Alexander og Jan Grüner-Moström er altid i gang med nye spændende projekter i deres eksotiske have på Nesodden. Denne gang gælder det en havelabyrint.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (14:25)
Antikkrejlerne XXIV (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne? En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort
Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:30  

MikroMakkerne | Tangnålen
MikroMakkerne | Tangnålen

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:59  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pindsvinet er en farlig kriger? Tag med Lille Nørd på jagt efter pindsvin, og se hvorfor Katrine og Anders skal være "sorte-som-natten" ninjaer.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - F
Skæg med bogstaver - F Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet F, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en flyvemaskine på sin øde ø.

11:50  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday
Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday Frank er ikke ligefrem forelsket i fænomenet Black Friday. Så i stedet for at købe en ny skovl, fikser han sin gamle og viser dig, hvordan du selv kan fikse din yndlingsskovl. Og så bliver han så begejstret over en af sine afgrøder, så han mener, den må være enhver økologs vådeste drøm.

12:15  

Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning
Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning Hos Bonderøven er det en stor dag. Den gamle staldbygning skal rives ned. Men før den kan rives ned skal bygningen saves over i to. Det kræver sin mand og maskiner af den helt store slags.

12:45  

Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10)
Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10) Sæson 4 (2013). Jørgen og Nikolaj vender tilbage! Det er november og det er koldt, men det stopper ikke ægte naturmænd. Derfor er Jørgen og Nikolaj her i sæsonens første program taget til Nordjylland på jagt efter Danmarks mindste and, nemlig krikanden. Men trods sin lille størrelse er krikanden en hurtig flyver, så det er ikke en helt nem opgave, de to herrer har sat sig for. Se med om det lykkedes dem, eller om kokken i stedet skal svinge kniven over en måge... Sendt første gang 16.10.13

12:45  

Nak & Æd - en springbuk i Namibia (3:10)
Nak & Æd - en springbuk i Namibia (3:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj er draget til Namibia i Afrika. De to kammesjukker vil have ram på en springbuk. Men jagten viser sig at være en stor udfordring, for Namibia byder både på slanger, skorpioner og 40 graders varme. Men Jørgen har grund til at være tryg. For det er ikke uden grund, at Nikolaj, med alle sine år i Afrika, kalder sig den hvide afrikaner. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 09.02.2015

13:25  

I hus til halsen X (5:8)
I hus til halsen X (5:8) Susanne (26) og Morten (31) drømmer om et hjem, hvor de kan have både hundepension og dækcenter, og så er de nødt til at flytte på grund af Mortens sygdom. Men huset har en meget udfordrende planløsning, så designer Søren Vester skal virkelig ryste posen. Line viser parret, hvad der skal til, for at de kan realisere deres drømme. Og Dennis laver et nyt køkken for 2.000 kr.

13:25  

I hus til halsen X (4:8)
I hus til halsen X (4:8) Marianne (57) er blevet fyret, og frygter en tvangsauktion, hvis ikke huset bliver solgt. Hun kæmper med humøret og med at holde det 260 kvm store hus. Heldigvis er der hjælp at hente hos både familie og naboer, der arbejder i døgndrift på at forvandle det store hus. Designer Søren Vester har en vild plan for huset, men han har vejret imod sig. Ejendomsmægler Line Frank får udlevet nogle gamle traktordrømme og tømrer Dennis Salomonsen brygger på en overraskelse.

14:25  

Kender Du Typen? 2015 (11)
Kender Du Typen? 2015 (11) Vandrende pinde, overraskelser i skufferne og en gul penis er blot nogle af de ting, som livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup støder på, når de går på opdagelse i endnu en kendt danskers hjem. En oplevelse, som næsten sender Anne Glad til tælling. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:30  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

12:48  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

12:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

12:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

13:20  

Heino fikser alt - Svømningen (10)
Heino fikser alt - Svømningen (10) Hannibal kan ikke svømme, så svømmelæreren Heino kommer til undsætning. Men da Heino ankommer, har Hannibal ingen svømmepøl til at øve i. Det må Heino jo så gøre noget ved ...

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Ane kan ikke sove om natten, fordi et dumt fantasi-monster kilder hende i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med en speciel slags kildemaling og seje vandballoner - og sammen buster de monstret. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem, og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

13:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:40  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (18)
Mord med dr. Blake (18) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En kunststuderende findes myrdet. Dr. Blake tilkaldes for at opklare hvordan - en opgave, der ikke er helt ligetil. Sagen fører Blakes tanker tilbage til hans afdøde mor. Det gør ham klogere på sig selv - og afdækker en hemmelighed om hans mor.

15:10  

Mord med dr. Blake (19)
Mord med dr. Blake (19) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En præst findes død i skriftestolen. Blake konkluderer hurtigt, at der ikke er tale om naturlige årsager. Ikke alt er godt i Guds hus. Blev præsten myrdet af et medlem af sin egen menighed?

16:05  

Mord med dr. Blake (20)
Mord med dr. Blake (20) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En grusom massakre ryster Ballarat. En hel familie, en af byens mest respekterede, findes myrdet i familiens eget hjem. Tidligere samme dag vinder Jeans søn Jack et terrænløb, der er sponseret af den dræbte familie. Jack er noget af en døgenigt, og snart havner han øverst på listen over mistænkte. Nu er det op til dr. Blake at rense hans navn og finde morderen.

17:05  

Jordemoderen V (7:10)
Jordemoderen V (7:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) Doktor Turner og Shelagh kæmper for at forbedre deres patienters respiratoriske sundhedstilstand. Nu går det op for Timothy, hvor usundt rygning er for hans forældre. Samtidig tvinger en rygskade Violet til at lade Fred bestyre hendes elskede butik. Det får uventede følger.

DR2

17:30  

Explainer - Hvor farligt er TikTok?
Explainer - Hvor farligt er TikTok? Den kinesiskejede app TikTok er endnu engang endt i et stormvejr om datasikkerhed. I Danmark har Center for Cybersikkerhed anbefalet alle, der arbejder i staten at slette appen på deres arbejdstelefon - fordi de frygter, den kan blive brugt til kinesisk spionage. Men burde vi alle sammen slette TikTok? Og er TikTok farligt?

17:38  

Explainer - Hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm?
Explainer - Hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm? Smartphones, tablets og andre skærme bliver beskyldt for at være skadelige for børn, hvor blandt andre statsminister Mette Frederiksen har sagt, at de er farligere end trafikken. Men hvad sker der, hvis børn bruger meget skærm?

17:45  

Hvad siger din stil? - Girlpower og grunge i 90'erne
Hvad siger din stil? - Girlpower og grunge i 90'erne Må man gerne gå med band t-shirts, hvis man ikke er en dedikeret fan? Lærke Bagger elsker 90'er stilen og har stadig i den samme stil som i 90'erne. Men hvilke elementer i vores garderobe er fra 90'erne, og hvorfor var musikken så vigtig for moden?

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Vi spiller sammen
Karlas Fantalastiske Klasse - Vi spiller sammen Othello, Bowle og Flax har lavet et sejt band. Karla vil være med på guitar. Det må hun gerne, men hun glemmer at fortælle, at hun aldrig har øvet sig.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en raket-rulleskøjteløber + Vovserne redder Ryders overraskelse

16:55  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

17:05  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

17:25  

Stop!
Stop! Abbe elsker friluftslivet! Han glæder sig til at gå til spejder. Men for at blive en rigtig god spejder, må man øve sig inden. Mor og far har lovet, at de skal sove i telt nede i gården. Men når det kommer til stykket, så trækker de i land.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden - Prut i parfumen
Motor Mille og Børnebanden - Prut i parfumen Puha! Der lugter af prut i hele byen, og ALLE børn har fået stuearrest. Motor Mille og Børnebanden følger lugten hen til fyrtårnet. Langemand og hans mor har puttet prutlugt i alle de voksnes parfumer, men Motor Mille bruger Fuglen og en æggebombe, og så bliver det værst for dem selv.

17:52  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

17:55  

F for får V (16)
F for får V (16)

17:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

DR1

18:00  

Antikduellen (2:12)
Antikduellen (2:12) Antikduellanterne Casper Svejstrup og Rikke Fog handler i Ribe. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Casper Svejstrup, der har butikken Krejlerbixen i Nykøbing Mors, og Rikke Fog, der kommer fra Kildevang Antik ved Næstved. Og i dag jagter de skatte i Ribe og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Gift ved første blik IX (4:8)
Gift ved første blik IX (4:8) Bryllupsrejsen tester parrenes tro på deres match, og følelser bliver svære at ignorere. Mens snakken går, overrasker Martin Pernille med røde roser, men roserne er bestemt ikke røde hos Nicklas og Sara H. Hos Michael og Jeanette titter fortidens spøgelser frem, Rasmus og Sara E går i Harry Potters fodspor, og hos Line og Mark bliver en glasdør og skaldyr en udfordring.

DR2

18:15  

Det fantastiske byliv II (6:6) Mexico City
Det fantastiske byliv II (6:6) Mexico City Canadisk dokumentarserie fra 2018. (The Life-Sized City) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Mexico City oplever han en storby, der har formået at bevare en egen identitet og et unikt byliv.

19:10  

På rejse med Griff - Australien (1:6) Fra Perth til Kalgoorlie
På rejse med Griff - Australien (1:6) Fra Perth til Kalgoorlie Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) Den britiske skuespiller og komiker Griff Rhys Jones stiger ombord på det legendariske langdistancetog Indian Pacific. Fra Perth i Western Australia sætter han kurs østpå mod Sydney i New South Wales. Undervejs møder han quokkaer, minearbejdere, en aboriginal guide og højlandsdansere, alt imens han udforsker delstatens naturskønne vidder og enorme mineralrigdomme. Men det vigtigste spørgsmål er: Hvad er en "sandgroper"?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Test altid dine gadgets først! ... Men husk, intet (ikke engang seje gadgets) kan nogensinde erstatte samarbejde.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (14)
Svampebob Firkant VIII (14) Bobbel-problemer + Svampens måde

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst og Ishaani tager på mission gennem spejlet for at finde en måde at frigøre Ishaani og Shirley fra deres specubus-forbandelse. Og noget tyder på, at alt ikke er, som det skal være i spejlverdenen.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Forsvarer i Mia Stevn-sagen
Kriminelt: Forsvarer i Mia Stevn-sagen Mette Grith Stage skal forsvare den mand, der er tiltalt for at have dræbt, voldtaget og parteret Mia Skadhauge Stevn. Alle har ret til et godt forsvar, mener hun, men hvor langt vil hun egentlig gå? Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Hvem myrdede Alan Conway? (5:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (5:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) Susan prøver stadig at finde frem til det sidste kapitel, men bliver også nødt til at undersøge det nye spor i sagen. Det tegner ikke godt for hendes privatliv. Og jo mere hun lærer om Alan Conway, jo tydeligere bliver det, hvor uelsket og ulykkelig han var. Samtidig tror den fiktive detektiv Pünd, at nøglen til fortidens gåder ligger på bunden af søen ved Pye Hall.

22:40  

Hvem myrdede Alan Conway? (6:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (6:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) Det syvende og manglende kapitel: En velbevaret hemmelighed. Den fiktive detektiv Pünd er ved at opklare mordet på Sir Magnus Pye, mens Susan opdager, at Alans søster havde en kopi af det sidste kapitel. Men Alan Conway havde større planer med sin detektivserie end nogen havde anet. Og det er nøglen til, hvorfor han blev myrdet. Pludseligt opdager Susan, hvordan det hele virkeligt hænger sammen.

23:25  

Next Level Chef II (12:15) Den store bagedyst
Next Level Chef II (12:15) Den store bagedyst Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) De syv tilbageværende kokke skal igennem en meget populær - og frygtet - disciplin: desserten. Og den skal bages, ikke laves. Der er chokolade, citrus og flotte detaljer på menuen. De har 60 minutter. Hvilken kok kan hæve sig over de andre?

DR2

21:00  

Iran i hjertet (1:4)
Iran i hjertet (1:4) Musikeren Melodi er i fuld gang med sin karriere og skal spille på Roskilde Festival. Men drabet på en ung kvinde i Iran vender hendes verden på hovedet. Karo er fremadstormende designer og skal snart lancere sin nye kollektion. Hvordan forener man livet som kunstner i Danmark og støtten til frihedskampen i Iran?

21:30  

VISION - Simon Kvamm
VISION - Simon Kvamm

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Historien om Menneskehjernen (10:10)
Historien om Menneskehjernen (10:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode stiller spørgsmålet: Hvordan udvikler hjernen sig i fremtiden? Hvilke katastrofer har vi allerede overlevet? Hvordan har sproget og civilisationerne udviklet sig? Hvad kan vi lære om fremtiden ved at se på fortiden? Hvilke opdagelser har betydet mest for, hvor rustede vi er til at se fremtiden i møde? Vil menneskehjernen blive overhalet af kunstig intelligens? Har mennesket overhovedet en fremtid? Hvilke råd vil et stenaldermenneske give et nutidsmenneske om fremtiden?

23:10  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:10  

Malpractice (1:5)
Malpractice (1:5) Britisk dramaserie fra 2023. (Malpractice) På skadestuen står lægen Lucinda Edwards over for et frygteligt valg. Hun har kun én seng, men hun har to patienter, der har brug for den. Da en af patienterne dør, må Lucinda indse, at hendes problemer kun lige er begyndt. Pludselig står hun midt i en undersøgelse af, om hun er egnet som læge.

01:00  

Mord med dr. Blake (13)
Mord med dr. Blake (13) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En velklædt mand findes død i Ballarats botaniske have. Det bliver begyndelsen på en af dr. Blakes mest fascinerende sager. Den kolde krig raser, og Australien er præget af kommunistforskrækkelse. Har det noget at gøre med den mystiske, uidentificerede døde mand?

01:05  

Mord med dr. Blake (12)
Mord med dr. Blake (12) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Rock'n'roll er kommet til Ballarat. Byen er nærmest delt i to lejre, for og imod den nye dille. Da en ung rock'n'roll-stjerne kollapser i armene på sine fans, er det op til dr. Blake at opklare det mystiske dødsfald.

02:00  

Antikkrejlerne XXIV (12:25)
Antikkrejlerne XXIV (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:45  

Husdrømme X (2:10)
Husdrømme X (2:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Torkel og Ayla vil bygge et flydende drømmehus så billigt som muligt, så de kan leve så enkelt som muligt. Derfor vil Torkel, der er tømrer, bygge hele huset selv. Men med høje ambitioner om bølgende lofter og en hængende pool i det arkitekttegnede træhus, bliver det ikke nemt at skabe et hus til det enkle liv.

03:45  

Min have (5:9)
Min have (5:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) I skovene i Arendal ligger en fantastisk have, hvor alle former og farver er nøje planlagt. Ole Gustavsen og Gunn Bråten holder af rene linjer og sammenhænge og har skabt en bugnende have, som alligevel føles lys og luftig.

DR2

00:10  

Historien om et mord - Mistanken vokser
Historien om et mord - Mistanken vokser Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Hærens domstol frikender militærlægen Jeffrey MacDonald for drabet på sin familie. Men sagen er kun lige begyndt. Hans svigerfar kræver, at efterforskningen genåbnes, fordi beviserne chokerer ham. Var hans datter og Jeffrey MacDonalds lykkelige ægteskab en løgn?

00:50  

Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland
Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Heidi og hendes team finder ud af, at Berezovsky- og Young-sagerne er forbundet med 12 andre mistænkelige dødsfald i Storbritannien. Men det er først, da giftmordet på dobbeltagenten Sergei Skripal i Salisbury går verden rundt, at trådene til Kreml og den russiske stat blotlægges. Det bliver klart, hvor afhængige briterne er af russiske penge, olie og gas - og hvorfor ingen sætter en stopper for Putin.

00:50  

Historier fra dødsgangen - Den fortabte dreng
Historier fra dødsgangen - Den fortabte dreng Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Death Row Stories) En privat fest i Louisiana ender med mord. Den handicappede teenager Corey Wiliams bliver kendt skyldig og dømmes til døden. Men skjulte interviews med øjenvidner kaster nyt lys over hans tilståelse. Er den forkerte dømt til døden? Og bør den over tyve år gamle sag gå om?

01:30  

Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal
Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Den undersøgende journalist Heidi Blake får et tip om multimillionær Scot Youngs mistænkelige død. Sammen med sit team undersøger hun en forbindelse mellem Scot og den berygtede russiske oligark Boris Beresovskij.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0910202721