Galten
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 1. november 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 1. november 2020

DR1

00:05  

Lewis: Mørkt stof
Lewis: Mørkt stof Andrew Crompton, amatørastronom og rektor ved Gresham College, findes død ved foden af universitetets observatorium. Sagen giver Lewis og Hathaway et sjældent indblik i universitetets hakkeorden, for de mistænkte omfatter alle fra de øvrige lektorer til universitetets portner. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Roger Temple: Warren Clarke. Instruktion: Bille Eltringham.

01:40  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Troldmandens nevø (5)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Troldmandens nevø (5) "Troldmandens nevø". Ernest Balliol ejer et firma, der sælger okkult materiale. Han befinder sig midt i en bitter strid med Aloysius Wilmington, der ligesom Balliol er medlem af Midsomers Magiske Selskab. Da Wilmington opfører et trylleshow for en gruppe børn, falder hans kvindelige assistent pludselig død om. Nogen har smurt gift på Wilmingtons redskaber, men hvem og hvorfor? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Aloysius Wilmington: Stuart Wilson. Instruktion: Richard Holthouse.

03:15  

Bonderøven (9:16) - Portbue og stik
Bonderøven (9:16) - Portbue og stik I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

03:55  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Husdrømme (3:8)
Husdrømme (3:8) Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger to personer, der har mødt hinanden sent i livet, Taras og Tanja. På en gigantisk grund med egen sø er de i gang med at bygge et fantastisk luksushus langt fra byen. Men pengene ruller så hurtigt nu, at de snart er nødt til at få solgt deres gamle hus for at klare udgifterne.

06:35  

Alene i vildmarken USA IV (8:11)
Alene i vildmarken USA IV (8:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. De tre tilbageværende team kæmper. Et par med noget, der ligner et husbyggeri, mens et andet par trodser det iskolde vand i deres eget lille hjemmebyggede fartøj.

07:20  

Alene i vildmarken USA IV (9:11)
Alene i vildmarken USA IV (9:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Efter næsten en måned på Vancouver Island er de tre team, der er tilbage, dagligt truet på deres eksistens. Og mens en deltager kæmper mod en kraftig ildebrand, er følelsesmæssige spændinger ved at ødelægge et andet par.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:00  

Den falske caster (3:3)
Den falske caster (3:3)

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (1)
Inui (1)

05:10  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius.

06:00  

Rasmus Klump (14)
Rasmus Klump (14)

06:15  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Sara Grøn låner Emil, da der er børnedyrskue i Grønnedal, men den ordning er Emil ikke glad for, så han stikker af og er ikke sådan at finde igen.

06:50  

Simon
Simon Eremitkrebsen Erik

07:00  

Gurli Gris III (4)
Gurli Gris III (4)

07:05  

Gurli Gris III (5)
Gurli Gris III (5) Autocamperen

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Bamselægen, Portør Ole og Profess
Morgensang med Ramasjang | Bamselægen, Portør Ole og Profess Portør-Allan har fået slem mavepine, men så er det heldigvis godt, at vi alle har Bamselægen. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

07:30  

Cykelmyggen og Minibillen
Cykelmyggen og Minibillen Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven. Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (26)
Vidundervovsen Vaffel (26) Vaffel prøver at opføre sig pænt

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Taggart: En bøn for de døde (1:3)
Taggart: En bøn for de døde (1:3) Taggart bliver midlertidigt forfremmet, da politikommissær McVitie indlægges efter et mindre hjerteanfald. Samtidig efterforsker Jardine og Reid mordet på en ung polsk kvinde samt et mistænksomt dødsfald under en fest. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Richard Holthouse.

11:05  

Taggart: En bøn for de døde (2:3)
Taggart: En bøn for de døde (2:3) Mens Taggart er bundet til sit skrivebord som vikar for politikommissær McVitie, efterforsker Jardine og Reid mordet på den unge polak Anna Palaski. Nu fiskes liget af endnu en ung kvinde op af floden. Der er blod under hendes fingernegle. Kan dette føre politiet til gerningsmanden? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Richard Holthouse.

11:55  

Taggart: En bøn for de døde (3:3)
Taggart: En bøn for de døde (3:3) To unge piger er fundet myrdet. Nu har det vist sig, at de begge havde en formue stående i banken - men hvor stammer pengene fra? Samtidig har Jardine og Reid fundet et dokument, der afslører, at den ene af pigerne var gift med lægen Costello. Costello har tydeligvis et forklaringsproblem. Men det er han langt fra den eneste, der har... Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Richard Holthouse.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Dannelsesrejsen (5:6) - Moskva
Dannelsesrejsen (5:6) - Moskva Svensk reportageserie fra 2017 (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Her er deres destination Moskva i Rusland.

10:00  

En verden af Dior (2:2)
En verden af Dior (2:2) I februar 1947 grundlagde Christian Dior et nyt modehus og med lanceringen af sit 'New Look' startede han en moderevolution. Dior døde kun ti år efter, men det brand. han havde skabt, viste sig i den grad levedygtigt. I anledning af de første 70 år har Huset Dior åbnet sine døre, og vi følger både det hæsblæsende arbejde med to af de store opvisninger, bl.a. på Blenheim Palace, og Diors forsøg på at finde en ny chefdesigner til at efterfølge koryfæer som Yves Saint Laurant, Marc Bohan og John Galliano.

10:50  

Tidsmaskinen om arbejdsmiljø
Tidsmaskinen om arbejdsmiljø I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Vi snakker om det. Laver teater om det. Eller protesterer mod det. I dette program ser vi nærmere på arbejdsmiljø! Sendt første gang 31.10.12

11:15  

Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland Dansk dokumentar fra 2018 En russisk troldefabrik i Sankt Petersborg er blevet storproducent af politiske løgnehistorier. Rusland har taget et nyt våben i brug i landets informationskrig mod Vesten. Hundredvis af russere producerer falske nyheder, og sprede dem via falske profiler på de sociale medier. Men unge russiske journalister går til modangreb på løgnehistorierne, Mød de modige journalister i dokumentareren om løgnefabrikken. Instruktion: Jakob Gottschau

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

09:20  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

09:27  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh kører på slæde. Kragen hjælper hende med at skubbe og det går lidt for stærkt.

10:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på dykketur, men Kragen kan ikke lide at blive våd...

10:30  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Brandøvelse

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Hulen
Min oldefars historier - Hulen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

DR1

13:00  

Bonderøven - Frank og Fregatten
Bonderøven - Frank og Fregatten Det store mølleprojekt griber om sig. Udover det store håndværkersjak af gode venner, bliver der også brug for at involvere både Fregatten Jylland og Henrik fra motorsamlingen. Midt i det hele kommer der nye familiemedlemmer på gården.

13:30  

Hammerslag - Danskernes favoritter
Hammerslag - Danskernes favoritter Danskerne er ikke i tvivl, når de skal pege på deres favoritboliger. Charmerende murermester- og patriciervillaer ligger højt på listen. Hammerslag inviterer derfor til Viborg, hvor Christian Torp og Mira Lie Nielsen skal kæmpe mod Lars Lyng og Kristine Virén om at gætte prisen på en gennemrenoveret og istandsat murermestervilla fra 1938. Dernæst skal de videre og se en patriciervilla fra 1911, der byder på romantisk indretning og herskabelige finesser.

13:55  

Kender Du Typen? - med rejsenips og hængekøje
Kender Du Typen? - med rejsenips og hængekøje I en farverig lejlighed på Christianshavn bor en kendt dansker, der rejser så meget, at livsstilseksperten Flemming Møldrup mener, at hovedpersonens udlandsture kan have udløst klimakrisen. Imens får livsstilsekspert Anne Glad Wagner færten af en hovedperson, som ikke er bange for at vise kløer, når det gælder. Hvem er Kender Du Typen? på besøg hos? Vært: Mads Steffensen

14:30  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: August Krogh
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: August Krogh August Krogh fra Grenaa fik i 1920 Nobelprisen, men han nåede i sin levetid også at opfinde alt fra en kondicykel til et kamera, der kunne filme blodlegemerne. Siden har flere borgere på Djursland forsøgt at gøre ham kunsten efter med andre innovative projekter, og dem kigger komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund nu efter i sømmene. Det bringer blandt andet Carsten Eskelund en tur til fodsyn hos bandagisten Finn, mens opfinderen Mogens skræmmer livet af både Jan og Carsten med sin "vildtforskrækker".

DR2

12:15  

Det store Trump Show (2:3)
Det store Trump Show (2:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

13:05  

De sidste dage i Jerusalem
De sidste dage i Jerusalem Uanset religiøs overbevisning eller mangel på samme, benægter ingen, Jesus af Nazareths enorme betydning for verdenshistorien, især omstændighederne omkring hans død. Den britiske skuespiller og tidligere teologistuderende, Hugh Bonneville, rejser til Jerusalem og i samtaler med forskere og religiøse ledere, rekonstruerer han ugen op til Jesus' død og reder de komplicerede politiske tråde ud, der førte til hans korsfæstelse.

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester

14:55  

De fantastiske fire: Dirch Passer
De fantastiske fire: Dirch Passer Dirch Passer er den største stjerne i Danmark, hele forestillinger bliver bygget op om hans komiske naturkraft, og han ofrer alt andet i sit liv for ikke at svigte sit publikum. Efterhånden har han givet så meget af sig selv til publikum at der ikke rigtig er noget tilbage til ham selv.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6)
Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6) Bobbel må forlade en syg Skjoldborg for at finde Gælle, der er faret vild i haj-slugten. En ensom søhest i knibe bliver Gælles redning, og han kommer endelig på sporet af havlægen.

12:55  

Didrik Drage (31)
Didrik Drage (31)

13:10  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

14:00  

Brillebjørn (8)
Brillebjørn (8) Norsk dramaserie. Stellan leger gemmeleg med sin kusine Carmen. Stellan har fundet det perfekte gemmested i klædeskabet, men tør han gemme sig der?

14:05  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus vil ikke rydde op, så han skriver til kongen og beder om at blive fri. Og så kommer kongen sør'me på besøg.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Babettes Gæstebud med Brdr. Price (1:2)
Babettes Gæstebud med Brdr. Price (1:2) Brødrene Price udlever deres livslange drøm om at genskabe en af litteraturhistoriens berømte måltider: Babettes Gæstebud. Men det er ikke ligetil. Brødrene skal ud i et større kulinarisk detektivarbejde for at finde ud af, hvad middagen rent faktisk består af. Vi er med dem i jagten på de perfekte råvarer,og det at skabe rammerne for det perfekte selskab i Karen Blixens ånd. Værter: Adam og James Price

16:00  

Unge Morse V (6:6)
Unge Morse V (6:6) Morse og Shirley Trewlove må spille ægtemand og hustru, da de sendes undercover på en kostskole. En lærer er sporløst forsvundet, men det er sin sag at komme til bunds i skolens mange hemmeligheder. Samtidig får Morse og hans kolleger en trist besked - deres station skal nedlægges. Inden det kommer så vidt, er Thursday fast besluttet på at opklare sagen om de brutale mord i Oxfords underverden. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:30  

Den store bagedyst (5:9) - Der er altid en anledning til kag
Den store bagedyst (5:9) - Der er altid en anledning til kag Så skal der fejres! De syv deltagere fejrer fødselsdag, og bager deres egen alder med smukke og kreative talkager. Og så er der romantik, amoriner og duften af bagværk i luften, når deltagerne skal forføre dommerne med lækre Valentinsdag-mesterværker. Katrine og Markus bliver da også ret forelskede nogle gange under bedømmelsen af kagerne.

DR2

15:55  

Kennedy-dynastiet (6) - Arven
Kennedy-dynastiet (6) - Arven Robert Kennedy håber, han kan opfylde familiens drøm om endnu en søn i Det Hvide Hus. Men tragedien rammer, da han bliver snigmyrdet. Nu hviler forventningsbyrden på den sidste søn, Ted. Ted overvinder skandaler og nederlag og kæmper sig op til at stå i spidsen for en ny generation - og føre arven videre for dynastiet.

16:40  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto.

16:55  

Truth
Truth Kort før præsidentvalget i 2004 går nyhedsværten Dan Rather og hans producer Mary Mapes i luften med en historie, der kan vende op og ned på valgkampen. Nogle dokumenter beviser tilsyneladende, at George W. Bush brugte sin families forbindelser til at undgå at blive sendt i krig i Vietnam. Men der sås tvivl om dokumenternes ægthed, og den eksplosive politiske historie bliver i stedet en stor journalistisk skandale. Medvirkende: Robert Redford, Cate Blanchett, Topher Grace m.fl. Instruktion: James Vanderbilt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (7)
Gurli Gris V (7) Skygger

15:15  

Gurli Gris V (8)
Gurli Gris V (8) International dag

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Fartpizza

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Rasmus Klump (15)
Rasmus Klump (15)

17:10  

Rasmus Klump (16)
Rasmus Klump (16)

17:25  

Mysteriebureauet (1)
Mysteriebureauet (1)

17:30  

Det store kaffemysterie | My & Frede hjælper Kristian
Det store kaffemysterie | My & Frede hjælper Kristian

17:40  

Det store kaffemysterie | Far svigter Frede
Det store kaffemysterie | Far svigter Frede

17:50  

Tre venner (5)
Tre venner (5) Pigerne i børnehaven har prinsessekjoler på, og Anne må ikke være med i legen, fordi hun ikke har én på. Så derfor ønsker hun sig en

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Naturens vidundere II (2:3)
Naturens vidundere II (2:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, hvor der ofte er en overflod af dyr, som kan sikre overlevelse. Men som også udgør en trussel mod de mennesker, som har vovet at bosætte sig der. Her møder vi nogle af dem og ser, hvordan de udvikler deres overlevelsesstrategier i takt med, at disse ekstreme og ugæstfrie steder forandrer sig.

20:00  

Ulven kommer (4:8)
Ulven kommer (4:8) Theo har hjemve og stikker af fra plejefamilien på sin fødselsdag. Simon finder ham hjemme i familiens hus og bliver glædeligt overrasket. Holly får øjnene op for plejefamiliens søn, Jonathan, som viser hende fordelene ved at bo på landet. Dea kommer hjem til flag og pandekager, men familieidyllen bliver brat afbrudt, da Lars ringer på døren. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Lindahl Hoffmann, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Maja Jul Larsen, Adam August. Instruktør: Samanou A. Sahlstrøm, Niclas Bendixen. Producent: Claudia Saginario. DR Drama

DR2

20:00  

Rick Stein i Cadiz
Rick Stein i Cadiz Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I byen Cadiz i det sydlige Spanien er Rick betaget af de smalle, snoede gader, hvor han går i fodsporene på de fønikiske og arabiske handelsmænd, der satte blivende præg på byen. Barerne serverer lækre tapas som hummus, friske grillede fisk og ris med hvidløg, safran og persille.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) På fisketur

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (21)
Wild Kratts (21)

19:15  

Zorro (12)
Zorro (12) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:05  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

22:45  

Criminal
Criminal CIA-agenten Bill Pope ligger inde med vigtig viden om en international sammensværgelse. Da Pope bliver slået ihjel, må denne viden for enhver pris bevares, så agentens hukommelse bliver implanteret i hjernen på den voldelige forbryder Jerico Stewart. CIA håber, at Jerico vil fuldføre Popes mission, men kan de stole på en hårdkogt voldsforbryder? Medvirkende: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Ariel Vromen.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Tanja Zapolski, Isabella Hübener, Søren Schauser og John Kruse. Det er musikere fra DR SymfoniOrkestret, der leverer musikken. Hvor hurtigt kan de to hold genkende musik, hvor der er huller i partituret? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Og hvilket af de to hold er bedst til at tidsbestemme musik ud fra historiske genstande?

22:00  

K2
K2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram

23:35  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Mord i skærgården: I lyst og nød
Mord i skærgården: I lyst og nød Under en overvågningsopgave bliver Mia brutalt overfaldet af en bande formodede spiritussmuglere. Thomas er fast besluttet på at finde gerningsmændene. Det eneste spor fører til et vinimportfirma, og det viser sig, at firmaets direktør bor på Sandhamn og er en af Noras bekendte. Kan Nora hjælpe Thomas med at komme til bunds i sagen? Thomas: Jakob Cedergren.

02:05  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Teambuilding (6)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Teambuilding (6) "Teambuilding". Barnaby og Jones sendes på teambuilding-kursus på en militær øvelsesbane ved et stort gods. Ikke ligefrem Barnabys kop te, men heldigvis får han snart andet at koncentrere sig om. En eksplosion raserer en nærliggende speditørgarage. Det ligner et brandattentat, men hvad er motivet? Mens Barnaby og Jones efterforsker sagen, skyller en stor kuffert op på søbredden. I kufferten ligger der et lig... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Matt Parkes: Tim Pigott-Smith. Instruktion: Renny Rye.

03:40  

Maddysten (2:8)
Maddysten (2:8) Der er syv familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet italiensk mad. Familierne skal blandt andet lave deres bud på en italiensk pizza, og de bliver udsat for en smage-quiz, der vil afgøre, hvem der har de bedste smagsløg. Til sidst skal pastamaskinen i sving, når familierne får frit slag til at imponere med deres bud på en lækker pastaret. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

DR2

00:20  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

00:50  

Kærlighed og kaos i kollektivet (5:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (5:5) Det svære fællesskab Mek Pek og hans familie boede i landsbykollektivet Toustrup Mark og her skulle de realisere socialismen og yde efter evne og nyde efter behov. Men modsætningerne voksede, nogle slappede af og andre knoklede - og kollektivet blev delt i to fjendtlige grupper. I Felicia betød fællesøkonomien at 3-årige Skafte skulle have det samme i lommepenge som de voksne. Thomas Vinterberg oplevede fællesskabet som givende men sender i sin kommende spillefilm Kollektivet en kærlig hilsen til de kollektivister der brændte hans ting, når de lå og flød.

01:20  

På grænsen af USA
På grænsen af USA Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, rejser til grænsen mellem USA og Mexico for at se, om det virkelig er så farligt et sted at bo, som nogle politikere påstår. Vil folk føle sig mere sikre med en stor mur - og hvad gør man, når det viser sig, at huset, der er lejet, har en narko-tunnel i kælderen? Kamau taler med de lokale - og viser, at der faktisk allerede er en mur på grænsen.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1026071635