Galten
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 30. januar 2024

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 30. januar 2024

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Lykkeland II (7:8)
Lykkeland II (7:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Alexander Kielland-platformen vælter med over 200 mennesker om bord. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

06:15  

På tyk is - med drager over Grønland (1:3)
På tyk is - med drager over Grønland (1:3) Seks kitere - heriblandt den norske tronarving - tager på en fantastisk formidlingsekspedition tværs over Grønland. Mens kronprins Haakon fejrer den norske nationaldag, forbereder ekspeditionsleder Harald Dag Jølle og resten af holdet den kommende ekspedition.

07:00  

TVA
TVA Regeringens udspil til en reform af ældreområdet betragtes som et af regeringens store slagnumre. TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os.

07:15  

De mistænkte
De mistænkte Pludselig bliver du anholdt. Mistænkt for svindel eller for at være i ledtog med narkokriminelle. Du siger, du er uskyldig. Men du sættes flere måneder i fængsel - varetægtsfængsel. To helt almindelige danskere sidder fængslet, mens deres sag undersøges af politiet. De fortæller om store tab, menneskeligt og økonomisk, og hvordan det rammer uskyldige og deres børn hårdt. Fire ud af ti fængselsceller i Danmark bruges konstant til varetægt. Det er et voksende problem - ikke kun for danskernes retssikkerhed - men også for hele retssystemet, siger flere dommere.

07:15  

Det store adoptionstyveri: Løgne, fortielser og skjulte breve
Det store adoptionstyveri: Løgne, fortielser og skjulte breve David fortsætter jagten på sandheden og får kontakt til andre adopterede fra børnehjemmet i Indien, hvor børnehjemslederen sendte i alt 48 børn til Danmark. Laila er vokset op med fortællingen om, at hendes biologiske mor døde, men en rejse til Indien bliver et afgørende vendepunkt. Andre af de adopterede fra børnehjemmet kan fortælle historier, der får skandalen til at vokse, for danske myndigheder blev advaret om, at noget var helt galt.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet I 225 dage sad Britta Jensen varetægtsfængslet i en celle i Vestre Fængsel, inden hun til sidst blev løsladt og frifundet. Men erstatningen blev hun ikke tildelt, og hun er ikke alene. Frankrig trak i sidste ende det længste strå og slog Danmark i håndbold EM-finalen, og er det næstbedste godt nok, når man er tredobbelt-verdensmester? Hele ugen sætter Aftenshowet fokus på Danmarks Indsamling, og i år deltager Katrine Muff og Timm Vladimir aktivt i årets indsamling. Men hvor langt vil de gå i den gode sags tjeneste? Aftenens værter er Mette Bluhme Rieck og Kristian Ring-Hansen Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Naturens fortryllende netværk
Naturens fortryllende netværk Østrigsk naturprogram fra 2020. (Nature's Networks) Hvad er biodiversitet? Og hvorfor er det vigtigt? I lang tid betragtede forskere hver art som en separat enhed og ignorerede de komplekse netværk, som dyr og planter er en integreret del af. Men nu er vigtigheden af de skrøbelige, truede og vidtrækkende bånd, der binder alle livsformer sammen, ved at gå op for os. Tag med på opdagelse i naturens hemmelige og fortryllende netværk, der bygger på et fundament af variation - eller biodiversitet.

DR2

06:15  

Deadline: Skal udenlandsk arbejdskraft redde ældreplejen?
Deadline: Skal udenlandsk arbejdskraft redde ældreplejen? Sundheds- og ældresektoren er ved at bukke under for mangel på arbejdskraft, og med store generationer, der nærmer sig livets efterår, vil problemet kun blive større. Nu har regeringen landet en aftale, der skal skabe et bedre rekrutteringsgrundlag for sosu'er, og mange af fremtidens varme hænder skal ifølge aftalen sidde på indere og filippinere. Om det er den rigtige vej at gå, debatterer Moderaternes Monika Rubin og Mette Thiesen fra Dansk Folkeparti hos Issa Mahmoud Jeppesen i Deadline.

06:45  

Deadline: Slagsmålet om Nordic Waste
Deadline: Slagsmålet om Nordic Waste I disse timer bevæger en, op mod seks millioner ton forurenet, jordbunke fra virksomheden Nordic Waste sig mod Alling Å syd for Randers. Mens der arbejdes på at forhindre en potentiel katastrofe for både miljøet og virksomhedens naboer, så diskuteres det, om både Nordic Waste og Randers kommune har forsømt at bremse en undgåelig ulykke. For hvem har egentlig ansvaret for jordsumpen? Astrid Berg taler med to byrådsmedlemmer, og så spørger hun folketingspolitiker Pelle Dragsted om, hvorfor han ikke venter på domstolenes afgørelse, før han fælder dom.

07:10  

Deadline: Trump - upopulær, men uovervindelig?
Deadline: Trump - upopulær, men uovervindelig? Joe Biden og Donald Trump er nogenlunde lige upopulære forud for præsidentvalget i USA til november. Målinger tyder på, at de ville tabe til enhver anden end den, de lige nu står overfor. Alligevel vil den sidste republikanske rival, Nikki Haley, formentlig lide et afgørende nederlag ved dagens primærvalg. Vi skal til valgdag i New Hampshire og spørger derefter, hvorfor kampen om Det Hvide Hus formentlig kommer til at stå mellem to så svage kandidater?

07:35  

Deadline: Bør Vesten øge presset på Israel?
Deadline: Bør Vesten øge presset på Israel? Israel er officielt beskyldt for at begå 'forbrydelsernes forbrydelse' - folkedrab. Og selvom skyldsspørgsmålet ikke er afgjort, har Den Internationale Domstol i Haag valgt at pålægge Israel en række krav, der skal forbedre vilkårene for civilbefolkningen i Gaza. Bør kendelsen føre til et skærpet kritisk fokus fra Vesten på Israels krigsførelse? Det debatterer Weekendavisens Anna Libak og Politikens Lotte Folke Kaarsholm med Issa Mahhoud Jeppesen for bordenden.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

05:32  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Bamselægen - Knækket tand og hjernerystelse (10)
Bamselægen - Knækket tand og hjernerystelse (10) Luka kommer ind på hospitalet med sin bamsekrokodille, Kroko, der er faldet på de glatte sten ved en swimmingpool, og har slået en tand ud. Bamselægen Sandra tager røntgenbillede af kæben for at tjekke, at alt er ok. Men fordi Kroko pludselig har fået kvalme og kaster op, vælger Sandra at indlægge den til observation for hjernerystelse, da det at kaste op kan være et symptom på hjernerystelse. Luka og Sandra laver forskellige tests på Kroko for at sikre, at alt er som det skal være.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

06:45  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24)

06:50  

Hey Duggee (47)
Hey Duggee (47)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:06  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

07:40  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

07:50  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (8) Danse Staffan låner Hellas fjernbetjening og kommanderer Kristian til at danse. Men Hella afbryder festen og sætter gang i det store kup. Vil det lykkes Hella at styre Kristian?

08:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:35  

Vores græske drømmehjem (1:6)
Vores græske drømmehjem (1:6) Canadisk dokumentarserie fra 2023. (Home Greek Home) Tv-vært Sarah Moore har altid drømt om at få et hus på den græske ø Skiathos. Nu har hun købt et hus online uden at have set det. Her følger vi Sarah og hendes familie, mens de ser huset for første gang og opdager de mange komplikationer ved det omfattende renoveringsprojekt i et land med forskellige byggeregler og -forskrifter. Kan hun forvandle huset fra en faldefærdig ruin til et fantastisk familiested?

10:20  

Verdens bedste karryretter (1:6)
Verdens bedste karryretter (1:6) Svensk madserie fra 2023. (Världens bästa curry) Komikeren David Batra og korrespondenten Malin Mendel starter en restaurant i Indien. Men hvilken mad skal de servere? De starter med deres fælles frokostfavorit, egg bhurji. Mundskænken er fotografen Douglas.

10:20  

Fiskesnak (8:8)
Fiskesnak (8:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Lars Munch fortæller, hvad man skal gøre for at blive en bedre laksefisker.

10:35  

Fra bøllehund til bedsteven III (4:6)
Fra bøllehund til bedsteven III (4:6) Norsk dokumentarserie fra 2023. (Fra bølle til bestevenn) Maren er så usikker på Conan, at hun bestiller en mentaltest for at se, om der er håb for ham. Imens kæmper både Ante og Bamse stadig med store udfordringer.

11:15  

Dyrlægerne i Yorkshire XIII (6:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XIII (6:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Peter besøger sin gamle ven Ivor, hvis ene kalv halter. Den er kun tre uger gammel, og Peter tror, at den har brækket sit lille bagben. Julian bliver noget overvældet, da 18 rotter kommer ind på klinikken. De skal alle have et helbredstjek, men der er måske problemer med én af dem. Matt besøger et blindt får, hvis øje er voldsomt forstørret. Og David tager sig af en herreløs hund. Kan de finde hendes ejer?

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

09:30  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (54)
Vidundervovsen Vaffel (54)

10:20  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2010 (17)
Bonderøven 2010 (17) Frank skal sige farvel til to af de dyr, der har boet længst tid på Kastaniegården. Geden Lillen skal slagtes, og hesten Mammuth er sat til salg. Theresa hjælper med at tage de mange roer op og laver ensilage med gummistøvler i øsende regnvejr. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - En gemse i Frankrig
Nak & Æd - En gemse i Frankrig Det er efterår i de franske alper. Jørgen og Nikolaj er taget på deres mest krævende jagt nogensinde. Det er det vagtsomme dyr gemsen, de drømmer om at få nakket. Men gemsen er på hjemmebane i det ekstremt stejle terræn. Det kræver derfor mange kræfter og stor udholdenhed, hvis de to venner skal på skudhold af den også fremragende klatrer. Og hvis ikke det lykkes, skal der spises nogle meget slimede snegle.

13:44  

Nak & Æd - Miniature-lejr i Zambia
Nak & Æd - Miniature-lejr i Zambia Et kort udklip fra Zambia. Bette Utzon og Jørgen Skouboe, har skabt en fuldstændig fed miniature-lejr hjemmefra, som drengene forsøger at kopiere i Zambia.

13:50  

Rejsen til de øde danske øer - Æbelø
Rejsen til de øde danske øer - Æbelø På Æbelø beder Christina, Lasse om i rollen som land- og vand-postbud, at aflevere 3 vigtige breve til nogle af øens beboere gennem det sidste århundrede. Samtidig kommer Thomas på sin hidtil hårdeste opgave med at skaffe mad. Lasse Spang Olsen og kokken Thomas Rode driver i land på en øde ø i Danmark. Her møder de forfatteren Christina Vorre, forfatter til bogen "forladt" om danske ubeboede øer. Mens Lasse og Christina går på jagt efter øens gode historier forsøger Thomas at flikke et måltid sammen baseret på hvad der kan findes på øen - noget som altid viser sig at blive en udfordring. Sendt første gang 30.07.2017

14:20  

Hammerslag 2018 (18)
Hammerslag 2018 (18) Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:00  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

12:15  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

12:30  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

12:45  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

12:58  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

13:04  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:05  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:05  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

13:05  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

13:05  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:05  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:10  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

13:10  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

13:10  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

13:10  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

13:10  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:10  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:10  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

13:15  

Zorro (26)
Zorro (26) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:35  

Lucky Luke - En jaget kvinde (27)
Lucky Luke - En jaget kvinde (27) Dobbelt dosis Dalton.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

14:10  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

14:50  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg
Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de seneste år. Året er 2017, og Mads Steffensen maler med orange maling på hovedpersonens lilla badeværelse. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der har en drilsk vandhane og altid køber det samme i kiosken.

15:35  

Kriminalkommissær Foyle (3)
Kriminalkommissær Foyle (3) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War). "En lektion i mord". En ung pacifist findes død i politiets varetægt, og få dage senere bliver en mursten med et trusselsbrev smidt gennem ruden hos dommeren, der fik ham arresteret. Er nogen ude på at hævne den unge mand? Kriminalkommissær Foyle efterforsker sagen, som forvandles til en mordsag, da en lille dreng bliver offer for en bombe, der tilsyneladende var tiltænkt dommeren. Foyle: Michael Kitchen. Milner: Anthony Howell. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: David Thacker.

17:15  

Lykkeland II (8:8)
Lykkeland II (8:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Redningsaktionen efter tragedien er stadig i gang, og Ingrid får en mulighed for at bidrage. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:55  

Skattejægerne 2015 (30)
Skattejægerne 2015 (30) Der er julestemning i Randers, hvor marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen dyster om omsætningen ved deres store juleloppemarked. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen skal dække et smukt julebord. Men det er svært at blive enige om stilen. Og skrædderen Pauli Tvilling modtager en sæk med et meget overraskende indhold.

DR2

17:30  

Historiens største krigsskibe (3:3) HMS Ark Royal, USS Enterprise og HMS Queen E
Historiens største krigsskibe (3:3) HMS Ark Royal, USS Enterprise og HMS Queen E Britisk dokumentarserie fra 2019. (World's Greatest Warships) De har spillet en afgørende rolle i næsten alle britiske og amerikanske militære luftfartsoperationer siden 2. verdenskrig. Her fortælles hangarskibets historie. Fra det britiske HMS Ark Royal, der gjorde tjeneste under 1. verdenskrig, USS Enterprise - det første atomdrevne transportskib og til den britiske flådes nye hangarskibe i Queen Elizabeth-klassen, som vil være de mest teknologisk avancerede krigsmaskiner på planeten, når de træder i tjeneste.

TVR

15:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

15:15  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII

16:45  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

17:00  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor, at hendes bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem, og der går ikke længe før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

17:20  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

17:25  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

17:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at honning er bræk fra bier? Tag med Lille Nørd på jagt efter honningbier, og se om Katrine kan lokke bierne frem ved smøre sig ind i syltetøjsmadder!

DR1

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks bedste portrætmaler (5:6)
Danmarks bedste portrætmaler (5:6) Det er semifinale i Danmarks bedste portrætmaler, og der er kun fire kunsterne tilbage i konkurrencen. Siden sidste uge har de været på workshop hos den anerkendte fotograf Petra Kleis. Hendes råd får de brug for, når de i dag på Museum Jorn i Silkeborg skal portrættere modellerne Poul Nyrup Rasmussen og Youssef Wayne Hvidtfeldt med komposition for øje.

DR2

18:15  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Norge, hvor arkæolog og professor Gabriel Gustafson stod i spidsen for udgravningen af verdens ældste og bedst bevarede vikingeskib. Et fund, der revolutionerede vores syn på de legendariske krigere.

19:15  

Conquistadorernes storhed og fald (5:6) Kolonierne
Conquistadorernes storhed og fald (5:6) Kolonierne Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Conquistadors - The Rise and Fall) I fem årtier efter Columbus' ankomst har conquistadorerne hærget Amerika. I kolonierne er en ny adelsklasse kommet til. Det er spaniere fra beskedne kår, der er emmigeret. De spanske herskere er brutale, og kong Philip II af Spanien indfører nye love for at kontrollere bosættelserne i Ny Spanien. Men i Bolivia øger opdagelsen af en sølvmine konflikterne og forandrer conquistadorernes skæbne og den globale økonomi for altid.

20:05  

Blitzen - Luftkrigen over England (1:2)
Blitzen - Luftkrigen over England (1:2) BBC-dokumentarserie fra 2021. (Blitz Spirit) Huse i flammer, døde og døende på fortovene og desperate forældre, der leder efter deres børn. Under 2. Verdenskrig sønderbombede tyskerne britiske storbyer i et otte måneder langt stormløb kendt som Blitzen. 44.652 mennesker omkom under murbrokkerne, i undergrundsstationerne, i bombeskjul, i deres baghaver og i deres egne senge. Gennem seks stærke vidnesbyrd afsløres det, hvordan det virkelig var at gennemleve den blodige og skræmmende luftkrig over England.

20:55  

Blitzen - Luftkrigen over England (2:2)
Blitzen - Luftkrigen over England (2:2) BBC-dokumentarserie fra 2021. (Blitz Spirit) Nazisternes bombeoffensiv over England lagde kirker, kontorer, fabrikker og beboelseskvarterer i ruiner. Hundredtusinder briter blev hjemløse og ledte desperat efter ly. Men beskyttelsesrummene var overfyldte, og antisemitismen blomstrede. Blitzen skabte både frygt og kampgejst, samlede og adskilte englænderne. Her afdækkes klichéerne såvel som sandhederne bag udtrykket 'Blitz Spirit'.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde skal teste sine medløbere, så de kan få deres duelighedstegn ved at fange vaskebjørne. Joe og Mo forsøger at imponere McFælde ved at præsentere ham for et hjælpemiddel, de har lavet: En stor, dårligt bygget kasse kaldet " McFælde 3 milliard", fordi den er en kombination af flere værktøjer. Da Petronix dukker op, går kassen amok på grund af Mo og Joes overmod og smider tilfældige ting i alle retninger. Hvordan skal Petronix nu klare dette uforudsigelig problem? De må finde ud af en måde at redde vaskebjørnene fra jægernes fjumrede tingest.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Verdens mest skræmmende monster drømmer om en karriere som stand-up komiker. Der er kun et problem: Han er IKKE særlig sjov.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:25  

Horisont: Polens giftige kamp om magten
Horisont: Polens giftige kamp om magten Ewa mener, ondskaben er tilbage i Polen. Den nye liberale regering har nemlig udskiftet ledelsen på det statslige tv for at gøre op med propaganda. Men for Ewa er Polens nationalkonservative grundværdier under angreb, og den nye regering er så godt som kommunister. Så nu går hun på gaden.

21:50  

Drabschef Wisting: Jagthundene (9:10)
Drabschef Wisting: Jagthundene (9:10) Norsk krimiserie fra 2019. Wisting tyr til desperate midler for at bevise sin uskyld. Samtidig undersøger den interne efterforskningsafdeling politidirektoratet. Benjamin leder efter mistænkte i forbindelse med Linneas forsvinden.

22:35  

Drabschef Wisting: Jagthundene (10:10)
Drabschef Wisting: Jagthundene (10:10) Norsk krimiserie fra 2019. Wisting arbejder videre med Cecilia-sagen, men kan han finde ud af, hvem der stod bag de falske beviser? Line får overdraget en mystisk videokassette, der er knyttet til hendes fars sag. Den giver nye ledetråde.

23:25  

Gift ved første blik USA XVI (18:33)
Gift ved første blik USA XVI (18:33) Der er mindre end to uger til beslutningsdag. Eksperterne kommer parrene til hjælp, så de kan få talt om alt det, der skaber konflikter. Kan frygt ændres til tro?

DR2

21:42  

På skuldrene af Bohr (3:6)
På skuldrene af Bohr (3:6) Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:40  

Historiens vildeste røverier (4:8) Pengetransport i Los Angeles
Historiens vildeste røverier (4:8) Pengetransport i Los Angeles Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) Los Angeles, 1997. En ansat hos Dunbar Armored Depot har planlagt et kup i månedsvis. Allen Pace har undersøgt sikkerhedskameraer, nattevagter, pengestrømme og adgang til depotets kontanter. Hans team er gamle venner - amatører, der ikke har en kriminel baggrund. Men så bliver han fyret og beslutter, at kuppet skal ske samme nat. De begår den perfekte forbrydelse, indtil en medskyldig sløser med kontanterne to år senere.

23:25  

Balladen om det spanske kongehus (4:5)
Balladen om det spanske kongehus (4:5) Spansk dokumentarserie fra 2022. (Spanish Crown) Hun er dronning af Spanien. Letizia Ortiz Rocasolano. En fraskilt journalist fra middelklassen, hvis liv i Zarzuela-slottet har været alt andet end et eventyr. Dette er historien om Letizias vanskeligheder med at blive accepteret af den spanske kongefamilie, fødslen af hendes to døtre, lillesøsterens selvmord og hendes mange plastik-operationer.

TVR
DR1

00:25  

Edge of Darkness
Edge of Darkness Amerikansk thriller fra 2010. Politimanden Thomas Cravens verden styrter i grus, da hans voksne datter, Emma, bliver skudt lige uden for hans hoveddør. Alle går ud fra, at morderen var ude efter Craven, men snart får han mistanke om, at det faktisk var Emma, der var morderens mål. Med sit eget liv som indsats går Craven på jagt efter sandheden om Emmas død. Og snart støder han på en hemmelighed, der kan være nøglen til mordet. Medvirkende: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston m.fl. Instruktion: Martin Campbell.

00:30  

Branden i spøgelsestoget (3:3) Korruption og cover-ups
Branden i spøgelsestoget (3:3) Korruption og cover-ups Australsk dokumentarserie fra 2021. (Exposed: The Ghost Train Fire) Det stinker af korruption og cover-ups. Interviews med insidere afslører den sande historie om branden i Luna Park. Den var ikke en elektrisk fejl, som politiet altid har hævdet. Magthavernes løgne afsløres. Og gerningsmændene bliver endelig afsløret.

00:30  

Branden i spøgelsestoget (2:3) Nye oplysninger
Branden i spøgelsestoget (2:3) Nye oplysninger Australsk dokumentarserie fra 2021. (Exposed: The Ghost Train Fire) 42 år efter den fatale brand i Luna Park afslører øjenvidner, hvad de hørte og så den skæbnesvangre nat. Det viser sig, at politiet tilbageholdt vigtigt bevismateriale og skræmte vidner til tavshed. Er dette et af histories største justitsmord? Og var branden i spøgelsestoget påsat og dermed massemord?

02:00  

Dyrlægerne i Yorkshire XIII (3:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XIII (3:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) I Peters karriere har hver eneste læmning været forskellig. Denne gang ankommer bonden Rob Turnbull med et får, der er ved at læmme. Det tilhører Robs 2-årige søn William, der ser nervøst til. Julian og Anne tager til Jackis gård for at kigge på alpakaen Ebony, der kan være en besværlig patient. Og så gør Shona og Martin klar til en kompleks operation på hunden Poppy, der har en livstruende svulst.

02:45  

Fra bøllehund til bedsteven III (3:6)
Fra bøllehund til bedsteven III (3:6) Norsk dokumentarserie fra 2023. (Fra bølle til bestevenn) Det er sidste dag på træningslejren, og for nogle bliver dagen en stor prøvelse. Maren er slet ikke sikker på, at det er trygt at sende Conan hjem.

03:30  

Husdrømme VII (7:10)
Husdrømme VII (7:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) På en mark uden for Höganäs ligger der et tidligere forsamlingshus, som er så uanseeligt, at de nye ejere kalder det Sydsveriges grimmeste hus. Ejerne Amber og Uffe er stærkt uenige om, hvordan det skal lykkes dem at gøre huset fint. Uffe vil rive facaden ned, mens Amber synes, det er både forkert og risikabelt. Så beslutter Gert Wingårdh sig for at vælge side.

DR2

00:25  

Abraham Lincoln (1:3) En mand af folket
Abraham Lincoln (1:3) En mand af folket Amerikansk dokumentarserie fra 2022. Trods en fattig opvækst på en lille gård i Indiana, er den unge Abraham Lincoln fast besluttet på at blive til noget. Han flytter til Illinois, hvor han etablerer sig som politiker og arbejder som advokat. Her møder han sin kone Mary Todd. I 1860 bliver han præsidentkandidat for det nystiftede republikanske parti - og vinder. Men den nyvalgte præsident får sin sag for. Nord- og sydstaterne er dybt uenige om slaveriet og landet er på kanten af borgerkrig.

02:05  

Originalerne (2:3) En himmeldæmon og en afskåren penis
Originalerne (2:3) En himmeldæmon og en afskåren penis Kunstneren Ovartaci udførte sit eget kønskifte ved hjælp af en høvl. Jacob Haugaard fører Kenneth og de andre kunstnere ind i Ovartacis verden af sære væsener og vild fantasi. Hvor kunsten helbreder sindet, og Mathias genkender sig selv i en grad, der virker næsten spooky. Nogen kalder det outsider-kunst.

02:40  

De ydmygede
De ydmygede Dansk dokumentar fra 1999 Et portræt af Lars von Trier og hans arbejdsmetode, der på nærmeste hold følger tilblivelsen af dogmefilmen Idioterne. Lars von Trier er berømt for gennemførte iscenesættelser af ikke mindst sig selv. Og berygtet for sit temperamentsfulde forhold til skuespillerne, som han skiftevis elsker og afskyer. Instruktøren Jesper Jargil dokumenterer en sårbar og konfliktfyldt skabelsesproces, som Trier selv kaldte "... en oppisket følelsestilstand, der er selve filmens teknik." Co-produktion mellem bl.a. Jesper Jargil Film og DR. Sendt første gang 02.05.1999

03:40  

Alt forladt - Scala-bygningen
Alt forladt - Scala-bygningen Den "gamle" Scala-bygning er nu revet ned, men før den blev det, nåede de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff at udforske stedet og dokumentere det for eftertiden. Det bliver også en chance for at genopleve deres ungdom. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 04.02.13

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0130075223