Galten
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 15. oktober 2019

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 15. oktober 2019

DR1

00:40  

Dommer John Deed (6)
Dommer John Deed (6) Chaufføren for en arabisk sheik tiltales for mordet på en prostitueret. Det bliver en sag, der sætter dommer John Deed under et enormt pres. Sagen kan nemlig få store politiske følger, da sheiken var i Storbritannien for at købe fly til en værdi af 10 milliarder pund.

02:15  

Bonderøven (3:8)
Bonderøven (3:8) Frank tager til Hjerl Hede for at få hjælp af en smed til at fortinne sin mælkecentrifuge. Hjemme på Kastaniegården er havremarken årets katastrofemark, så den smule havre der er, høster Frank med sejl. Og så skal der slås 4-tommersøm i, denne gang gælder det lægterne på kalkovnsskuret.

03:00  

Kender Du Typen? 2015 (14)
Kender Du Typen? 2015 (14) "Kender Du Typen?" besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Hammerslag - Idyl på Djursland
Hammerslag - Idyl på Djursland Flere og flere lader sig lokke af Djurslands idyl og vælger at bytte storbyen ud med landet og naturen. Hold Øst og Vest falder da også pladask for aftenens første ejendom, der ligger i den lille landsby, Enslev, ikke langt fra Grenå. Her følger der både egen fiskesø og orangeri med i prisen. Næste udfordring er et sommerhus på Helgenæs, som har en af halvøens bedste beliggenheder, og så bliver holdene præsenteret for en bolig, der er bygget af tømmer transporteret hele vejen til Djursland fra den anden side af Atlanten. Det er virkelig et syn, der får hold Øst og Vest til at spærre øjnene op. Vært: Christian Degn

04:30  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren er forventningerne store, når Johannes fra Dansk Maskinbørs skal sælge en stor majssåmaskine. Liselotte fra Bruun Rasmussen er taget på vurderingsbesøg, og her venter en stor overraskelse. Og så kæmper Klaus fra Nordjysk Landboauktion med temperamentet efter et rygestop.

05:10  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:40  

Urt: kamille
Urt: kamille Rikke Goerlich er taget til Gredstedbro nord for Ribe. Dagens udgave af Urt handler om lægeplanten kamille, der kan meget mere, end de fleste aner. Danske forskere har vist stor interesse for planten og dens aktive indholdsstoffer. I apoteket viser Rikke, hvordan du selv kan få glæde af kamille i en ansigtsmaske, shampoo, punch og essens. Tilrettelæggelse: Birgitte Hornhaver Sendt første gang 12.09.06

06:00  

Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter (5:8)
Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter (5:8) Camilla Plum inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i sit rige af de mest intense smage og spændende dufte. I en ny programserie på DR2 vil hun i løbet af foråret og først på sommeren vise, hvordan hun sår, planter og høster de mest forskelligartede krydderurter; fransk estragon og marokkansk mynte, limebasilikum og appelsintimian, hvidløg og chilier. Og meget, meget mere. I aftenens program fortæller Camilla Plum om tomater og chilier, og hun viser, hvordan hun i efteråret tager frø og tørrer dem. Tilrettelæggelse Per Dohm. Sendt første gang 10.06.12

06:30  

Søren Ryge: Far, mor og børn (2)
Søren Ryge: Far, mor og børn (2) Anden del af portrættet af den lille bondefamilie på Sydfyn, der lever anderledes end alle andre børnefamilier. Tænk, fire børn på 6, 4, 2 og ½ år og aldrig stress.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Emilie Meng - en efterforskning går galt (2:3)
Emilie Meng - en efterforskning går galt (2:3) Emilie Meng er forsvundet og som månederne går, begynder borgerne i Korsør at vende sig mod hinanden. Mens mistanker og anklager fyger gennem byen, kæmper Politiet stadig med at få styr på efterforskningen, og frygten for, at gerningsmanden går fri, stiger uge for uge. Har Politiet kikkerten rettet mod de rette mænd, eller får oplagte mistænkte for lidt opmærksomhed?

DR2

00:30  

I højeste terrorberedskab
I højeste terrorberedskab Fransk dokumentar fra 2016 (Charlie Hebdo - State of Emergency) Fra to mænd om formiddagen den 7. januar 2015 trængte ind i redaktionslokalet på det franske satireblad Charlie Hebdo til afslutningen på de to blodige gidseltagninger i landsbyen Dammartin-en-Goële og et jødisk supermarked i Paris den 9. januar var hele det officielle Frankrig under maksimalt pres. Her kommer vi helt om bag magtens døre, når præsident Hollande og hans ministre samt ledelse af politi og gendarmkorps fortæller om de søvnløse døgn og de svære beslutninger, de tragiske begivenheder nødvendiggjorde.

01:45  

Dirigenten (1:4)
Dirigenten (1:4) Den svenske finansmand Tom Blixen arbejder for en investeringsbank i Moskva. Han er ung og ambitiøs, men hans karriere er på vippen. Da hans landsmand Fredrik beder om en vennetjeneste, ser Tom en chance for at hjælpe dem begge. En plan, der ender i en regn af kugler og sender Tom ind i en spiral af hævn, bedrag og død.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:10  

Midt i naturen (10:10)
Midt i naturen (10:10) Seriens tre værter, Anders, Magdalena og Joakim, har rejst rundt i verden og undersøgt mange spændende ting, og i dette sidste program byder de både på de absolutte højdepunkter fra sæsonen og på optagelser bag kulisserne, der ikke har været vist. Nordvision fra Sverige.

DR3

00:50  

Når vejr går viralt - Ekstremt vejr
Når vejr går viralt - Ekstremt vejr Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Her en massiv sandstorm, der forvandler dag til nat, og en voldsom haglbyge, der forvandler en swimmingpool i Arizona til et oprørt hav.

01:35  

James Camerons historie om science fiction (3:6)
James Camerons historie om science fiction (3:6) Fra Mary Shelleys Frankenstein til serien 'Stranger Things'. Hvad er det vi frygter ved monsterne i science fiction? Her undersøger bl.a. Guillermo del Toro, Ridley Scott, og, Milla Jovovich, hvorfor vi elsker at blive skræmt fra vid og sans!

02:15  

Ripper Street II (7:8)
Ripper Street II (7:8) Homer Jacksons hensynsløse og upålidelige storebror, Daniel Judge, ankommer til Whitechapel med en værdifuld usleben diamant. Reid og Flight er på jagt efter storsvindleren Werner, der har bedraget den lokale guldsmed, Nathaniel Hinchcliffe. Og Long Susan står magtesløs over for den påtrængende Silas Duggan, som er fast besluttet på at overtage hendes fraværende mands plads.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:35  

Det hændte i Saint-Tropez
Det hændte i Saint-Tropez Brødrene Roni og Zef kunne ikke være mere forskellige. Mens livsnyderen Roni vælter sig i fester, kvinder og bling-bling, lever den dybt religiøse violinist Zef et nøjsomt liv. De to brødre er ikke ligefrem perlevenner, og både bryllupper og begravelser skaber kaos og familieforviklinger - fra London over Paris til Saint-Tropez. Roni: Kad Merad. Giovanna: Monica Bellucci. Zef: Eric Elmosnino. Instruktion: Danièle Thompson.

02:10  

Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær
Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær Aftenens gæster hos Jørgen Iversen er Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Sendt første gang 1978.

03:10  

Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg
Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg I samtale med Henrik Iversen over en sød kop kaffe fortæller Jørgen Ryg om sine musikalske forældre, om at være soldat, om egentlig at være blufærdig og kunne gemme sig bag en rolle. Sendt første gang 12.02.77.

04:15  

Dagens sang: Dansevisen
Dagens sang: Dansevisen - sunget af et af DR's kor.

06:10  

Lykke (2:10)
Lykke (2:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Efter mere end en uges ansættelse på SanaFortis er Lykke utålmodig efter at få udvidet sit ansvarsområde - det lykkes, men ikke til alles udelte begejstring. Imens kommer Thomas i klemme mellem sin nye terapeut Anders Assings behandlingsmetoder og Lykkes krav til ham. Charlotte prøver ihærdigt at holde fast i sin nyfundne begejstring over en afstresset tilgang til både arbejdet og privatlivet - men så sker der betydningsfulde rokeringer på SanaFortis, og tilsyneladende også i hendes hjem. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Tina Gylling Mortensen, Niels Anders Thorn, Mette Horn, Kaya Brüel, Rita Angela og Malte Joe Fried-Nielsen. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Rasmus Videbæk, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

07:05  

Lykke (3:10)
Lykke (3:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke har tiltrukket sig opmærksomhed på SanaFortis med sin nye blog og har nu en ide til, hvordan firmaet kan forbedre sit dårlige image i offentligheden. Hun læner sig op ad en fyring, men så blander Johannes Dams kone sig - og det gør en drilagtig mus også. Det kniber for Anders Assing at tage professionelt hånd om Thomas' problemer og samtidigt håndtere sit eget privatliv. Og Claus må forlade det fælles hjem, efter Charlotte overraskede ham sammen med au pair pigen - men han kommer ikke til at kede sig. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Tina Gylling Mortensen, Inge Sofie Skovbo, Kaya Brüel, Julie Zangenberg, Gyda Hansen, Rita Angela, Niels Olsen og Nastja Maria Arcel. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Rasmus Videbæk, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Nu er jord og himmel stille
Dagens sang: Nu er jord og himmel stille - sunget af et af DR's kor.

DR Ultra

01:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (55)
Grizzy og lemmingerne (55)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (56)
Grizzy og lemmingerne (56)

06:10  

Lucky Luke - Genral: Spionerne (34)
Lucky Luke - Genral: Spionerne (34) Genral: Spionerne.

06:35  

Wild Kratts III (20)
Wild Kratts III (20) Lemur-stinkkamp

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:20  

Dybet (3)
Dybet (3)

07:40  

Dybet (4)
Dybet (4)

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Grizzy og lemmingerne (7)
Grizzy og lemmingerne (7)

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (9)
Den lille prinsesse (9) Den lille prinsesse synes det ser ud som om, alle andre i slottet har en bedsteven. Hun vil også have en, og hvem kan vel være bedre end hendes fætter, som netop kommer på besøg.

05:10  

Søpapegøjernes ø (17)
Søpapegøjernes ø (17) Søpapegøjens sang

05:20  

Inui (14)
Inui (14)

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

05:55  

Chuggington (12)
Chuggington (12)

06:05  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5) Morten og den forsvundne tand + Morten og karateklubben

06:30  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:05  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

07:10  

Mini MGP Rullinge-værkstedet (12)
Mini MGP Rullinge-værkstedet (12) I dag får Silja besøg af to dejlige børn i sit kreative værksted og sammen vil de give dig gode bygge-fif til, hvordan du får lavet sjove øjenbryn til dine rullinger.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14) Vaffels hundevenner

07:30  

Cirkeline - Ost og kærlighed
Cirkeline - Ost og kærlighed På ostejagt møder Cirkeline og musene den lille og meget nærsynede Mille, der er faret vild. De inviterer hende med hjem. Da de finder ud af, at Mille har fødselsdag næste dag, beslutter de sig for at invitere hende til fødselsdagsfest. Men Milles far er rigtig ond. Mille skal skaffe ost til familien, så hun har slet ikke tid til at gå til fødselsdagsfest, siger han. Det er meget synd for Mille. En fødselsdag SKAL fejres. Så uanset hvad hendes far siger, så har Cirkeline og vennerne tænkt sig at holde en fødselsdag, Mille aldrig glemmer....

08:30  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli

08:45  

Kanonkongen Freja (2:8)
Kanonkongen Freja (2:8) Kanonkongen Freja afsnit 2. Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

 
DR1

09:00  

Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad
Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Vært: Mads Steffensen

09:45  

En ny begyndelse II (5)
En ny begyndelse II (5) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne med kendisser (113)
Antikkrejlerne med kendisser (113) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:30  

Auktionshuset II (6)
Auktionshuset II (6) I Auktionshuset kan den erfarne ejer, Jesper Bruun Rasmussen, skrive historie, når han skal svinge hammeren over et P.S. Krøyer maleri. Der er høje forventninger til den rutinerede auktionarius, når han skal forsøge at nå et hammerslag på de 2-3 millioner kroner, som vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen har vurderet Skagensmaleriet til. Auktionshusets seniorekspert på Costa del Sol, Vagn Krogsøe, har fået en sidste chance for at vise sit værd i det spanske efter en periode med begrænsede resultater. For at sikre sin plads på Solkysten, skal han have værdier for mindst 100.000 kroner med hjem til Auktionshuset, og han har derfor allieret sig med den dansk-spanske forening Club Danés i håbet om et succesfuldt vurderingsarrangement. I Auktionshusets skranke kommer der både perler og portrætter på bordet, når de rutinerede eksperter forsøger at indfri danskernes forhåbninger og drømme. Velkommen til Auktionshuset.

DR2

09:10  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

10:10  

Dage i haven (3:9)
Dage i haven (3:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

11:10  

Livets opskrift - Costa Rica (1:5)
Livets opskrift - Costa Rica (1:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker forlader sit privilegerede liv i Danmark og rejser ud til fem steder i verden, hvor befolkningen lever markant længere, for at finde ud af, hvorfor de bliver så gamle. I aftenens program tager hun til halvøen Nicoya i Costa Rica, hvor hun flytter ind hos en stor familie der bor fordelt i tre huse på samme grund. Familien er selvforsynende og lever enormt primitivt i forhold til det Sisse kender fra sit eget liv. Men trods de primitive livsvilkår, lever folkene i området meget længere end i resten af Costa Rica og verden - og spørgsmålet er hvorfor - og er der noget fra deres liv, som Sisse kan tilføje til hendes helt egen opskrift på det gode lange liv hun skal tilbage til. Sendt første gang 03.11.2015

11:55  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

DR3
DR K

09:05  

Guldkorn 1970'erne: 1979
Guldkorn 1970'erne: 1979 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1979? Tvindskolerne vinder frem som et alternativt fællesskab for de unge, samtidig brokker de ældre sig over de omfattende saneringsprojekter i København, og det internationale børneår sætter fornyet fokus på børneopdragelsen og skaber livlig debat mellem børn og forældre.

09:25  

Guldkorn 1980'erne: 1980
Guldkorn 1980'erne: 1980 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1980? I 1980 er det er næsten umuligt at få en lejlighed og hvis man får en, er den højst sandsynligt både dyr og dårlig. De gamle fryser, men så tager de unge sagen i egen hånd. På gymnasierne er pladsen også træng, flere vil have en studentereksamen end nogensinde før, og konkurrencen er hård, for de videregående uddannelser har indført adgangs krav, så nu er det slut med at hjælpe hinanden med opgaverne.

09:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Boris Becker vinde Wimbledon, Farøbroen indvies, Faaborg 700 år, Grace Kelly forlove sig, Kispus med Helle Virkner, Lis Hartel med fakkel, Hausgaard og Clausen om papirgenbrug og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

10:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Spies snakke med unge, Buster Larsen på charterferie, Eichmann blive dømt, Janni Spies trække sig, Hausgaard og Clausen om lyd og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

10:45  

Velkommen til hotel Claridge's (2:3)
Velkommen til hotel Claridge's (2:3) Hotel Claridge's åbnede i 1854 og er berømt for sit art deco interiør og gammeldags serviceniveau. Mange af medarbejderne har som dørmanden Roman arbejdet her i mere end tredive år og er med til at give gæsterne en fornemmelse af kontinuitet og en følelse af at befinde sig i et andet århundrede. Kronprinsen af Jugoslavien er stamgæst og bor altid i den suite, hvor han blev født i 1945. Joan Collins, Stephen Fry og den japanske kejser kommer også på besøg, ligesom den 85-årige forhenværende bookmaker Gerry Parker, der har spist morgenmad på Claridge's i de sidste 40 år.

11:45  

Guldkorn 1980'erne: 1980
Guldkorn 1980'erne: 1980 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1980? I 1980 er det er næsten umuligt at få en lejlighed og hvis man får en, er den højst sandsynligt både dyr og dårlig. De gamle fryser, men så tager de unge sagen i egen hånd. På gymnasierne er pladsen også træng, flere vil have en studentereksamen end nogensinde før, og konkurrencen er hård, for de videregående uddannelser har indført adgangs krav, så nu er det slut med at hjælpe hinanden med opgaverne.

DR Ultra

09:00  

Spark
Spark For 13 år siden overtog den magtgale General Zhong kontrollen over planeten 'Bana', som nu ligger i ruiner. Zhongs plan er at overtage universet, hvilket kræver at han udnytter styrken fra et ældgammel bæst kaldet Kraken. De tre venner Spark, Chunk og Vix vil gøre alt i deres magt for at stoppe Zhongs onde planer.

10:35  

Vi' bare bjørne III (2)
Vi' bare bjørne III (2)

10:45  

Vi' bare bjørne III (3)
Vi' bare bjørne III (3)

11:00  

Klassen - Pigehemmeligheder (275)
Klassen - Pigehemmeligheder (275)

11:10  

Klassen - Den frække tidskapsel (276)
Klassen - Den frække tidskapsel (276)

11:20  

Klassen - Ondt i brysterne (277)
Klassen - Ondt i brysterne (277)

11:30  

Klassen - Lyver Luna? Del 1 (278)
Klassen - Lyver Luna? Del 1 (278)

11:40  

Klassen - Lyver Luna? Del 2 (279)
Klassen - Lyver Luna? Del 2 (279)

11:50  

Klassen - Den værste sidekammerat (280)
Klassen - Den værste sidekammerat (280)

DR Ramasjang

09:05  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

09:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

09:40  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

10:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

10:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

10:50  

Zoo
Zoo

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea spiller "Tør du?"
Kaj og Andrea spiller "Tør du?" Hvem tør have en edderkop på hovedet, dykke ned på havets bund, eller klatre op ad en lodret væg? Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll

DR1

12:00  

Bonderøven (4:8)
Bonderøven (4:8) På Kastaniegården er ølandshvedemarken en succes , ikke mindst pga. rødkløveren, som gror perfekt under hveden. Frank er i gang med et nyt kalkbrændingsprojekt denne gang med muslingeskaller, som brændes over bål. Almas roeaftopningskniv skal have nyt skaft, så Frank må i gang med øksen.

12:45  

Kender Du Typen? 2015 (15)
Kender Du Typen? 2015 (15) "Kender Du Typen?" er taget ud i sommerlandet, hvor en kendt dansker har indrettet sig i et sommerhus med værelse til svigermor og atelier til konen. Hvem er det, som er så vild med kvinderne i sit liv? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens udsendelse. Vært: Mads Steffensen

13:30  

Hammerslag - Sommerhuse på Sjællands Odde
Hammerslag - Sommerhuse på Sjællands Odde På Sjællands Odde kan man dyppe tæerne i både Kattegat og Sejerøbugten, og så er "Odden" et af de største sommerhusområder, vi har, i hele landet. Derfor har vi fundet hele tre sommerhuse på stribe, som hold Øst og Vest skal se, om de kan ramme prisen på i aften. Første sommerhus ligger i det populære Overby Lyng og ligner noget, der lige så godt kunne ligge i Canadas vildmark. Og så skal der sættes pris på en tidligere feriekoloni, der vækker minder om skoleudflugter og sure sokker. En ejendom der muligvis har den længste tilstandsrapport i hele Hammerslags historie, men charmerende er den også. Til sidst venter der et topmoderne sommerhus i første række til Kattegat. Vært: Christian Degn

14:40  

Bergerac: Det onde, en mand har gjort
Bergerac: Det onde, en mand har gjort Bergerac har åbnet et detektivbureau på Jersey og får sin første sag med kød på, da han bliver opsøgt af småforbryderen Eddie Lyle. Enken Lady Harriet Mallin er fundet myrdet, og Eddie er bange for at blive hængt op på forbrydelsen. Det var nemlig ham, der fandt hendes lig...

DR2

12:40  

Ken Folletts Jordens søjler (3:4)
Ken Folletts Jordens søjler (3:4) Prior Philip bliver reddet fra galgen, og Jack har også med nød og næppe undgået døden, men faren er langt fra ovre. For kong Stephen og prinsesse Mathilde ligger i krig om den engelske trone, og den skruppelløse duo Regan Hamleigh og biskop Waleran forsøger at forhandle en fangeudveksling på plads, der kan være til deres egen fordel. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Tom Bygmester: Rufus Sewell. Prior Philip: Matthew Macfadyen. Manuskript: John Pielmeier efter Ken Folletts roman. Instruktion: Sergio Mimica-Gezzan. 4. del sendes i morgen.

14:25  

Ken Folletts Jordens søjler (4:4)
Ken Folletts Jordens søjler (4:4) Det lykkes Aliena at opspore Jack i Frankrig, og sammen tager de tilbage til England, hvor Jack vil forsøge at færdiggøre Tom Bygmesters katedral. Snart genforenes Jack med sin mor, Ellen, der afslører, hvem det var, der myrdede hans far. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Tom Bygmester: Rufus Sewell. Prior Philip: Matthew Macfadyen. Manuskript: John Pielmeier efter Ken Folletts roman. Instruktion: Sergio Mimica-Gezzan.

DR3

12:10  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hugh Grant, biografaktuel i 'Paddington 2', tager plads i Grahams sofa. Det samme gør skuespilleren Jason Momoa, aktuel i superheltefilmen 'Justice League', og komikeren Sarah Millican. Sangerinden Kelly Clarkson står for aftenens musikalske indslag.

13:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hollywoodstjernen Will Smith tager plads i Graham Nortons sofa, og det samme gør kokken Jamie Oliver og skuespilleren Jenna Coleman fra dramaserien 'Victoria'. Sangeren Tom Chaplin, frontfigur i bandet Keane, står for aftenens musikalske indslag.

13:45  

Fuckr med dn hjrne - de 7 dødssynder (7:10)
Fuckr med dn hjrne - de 7 dødssynder (7:10) Kan Jan Hellesøe helbrede handicappede mennesker? Jan Hellesøe har samlet en række uhelbredelige mennesker som kørestolsbrugere, spastikere og en blind for at helbrede dem. Men intet går som planlagt. Se også hvordan politikeren Johanne Schmidt-Nielsen og tegneren Anders Morgenthaler bliver overmodige i dette afsnit af Fuckr Med Dn Hjrne - de 7 dødssynder.

14:15  

Fuckr med dn hjrne: Eksorcisten (8:10)
Fuckr med dn hjrne: Eksorcisten (8:10) Kan præster uddrive onde dæmoner fra mennesker, eller er der tale om en kollektiv hypnotisk vrangforstilling? Jan Hellesøe opsøger en af verdens mest kendte eksorcist-præster i New York og bliver vidne til en voldsom djævleuddrivelse. Derefter tester han, om han med hypnotiske teknikker kan efterligne en eksorcisme. I programmet medvirker også en dansk præst, som bedriver djævleuddrivelser i København.

14:45  

Fri mig fra min far (2:4)
Fri mig fra min far (2:4) Ida besøger sin afdøde bonusmors mor, Margit, i Vejle. Og for første gang siden Charlottes død, taler Ida og Margit om, hvad der egentlig skete i Idas barndom - om værtshusbesøgene, volden og svigtet. Sammen mindes de Charlotte - og en kasse med billeder og gamle breve vækker både gode og dårlige minder. Tilgivelsen af Idas far deler de dog ikke. Hvor Margit har sluppet det mentalt, holder Ida stadig fast.

DR K

12:00  

Guldkorn 1980'erne: 1981
Guldkorn 1980'erne: 1981 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1981? Sparefirserne er begyndt og vi forbereder os på det værste - for terroristerne truer, vi bliver forført af den amerikanske livsstil og de unge kan ikke få arbejde. Folkepensionisten Maj Johansen tager os med på tilbudsjagt i supermarkedet, og de unge på frisørskolen har spidse albuer til konkurrencen om årets bedste aftenfrisure. Heldigvis er hjertet varmt til sølvbryllupsfest hos Lillian og Åge.

12:20  

Rejsen langs Norges kyst (2:10)
Rejsen langs Norges kyst (2:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen fortsætter oppe nordpå, i dag sejler "Senjapynt" langs kysten ved Finnmark og gennem Troms, men der er fine stop undervejs med besøg i de små, spændende lokalsamfund. Nordvision fra Norge.

13:00  

Rejsen langs Norges kyst (3:10)
Rejsen langs Norges kyst (3:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. I dag sejles på en rute, der går langs Vesterålen og Lofoten, og i de lokalsamfund mærkes en moderne livskraftig aktivitet. Ude på øerne Værøy og Røst holdes de gamle traditioner dog i hævd. Nordvision fra Norge.

13:40  

Vildmarkens vogtere (2:8)
Vildmarkens vogtere (2:8) å kender naturen så godt som fodfolket i Statens Naturopsyn i Norge. Deres hverdag er konstant fyldt med nye opgaver - og udfordringer! Nu nærmer foråret sig, og dermed tiden hvor bl.a. får og lam skal ud på græs, så i Sogn må Lars fra helikopteren gøre et nyt forsøg på at få ram på de ulve, der har udrettet store skader på bestanden og forrige sæson dræbt i hundredevis af dyr. Lars' kolleger i Reinheimen har fundet et ulvehi, men familien som bo-ede der, er flyttet. Vegar har en mordgåde i Saltdal, der skal op-klares, mens Haakon sætter kurs mod en øgruppe. Nordvision fra Norge.

14:20  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (5:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (5:6) Forestillingen om Dommedag og verdens ende findes i de fleste religioner. Morgan Freemann undersøger dommedagsprofetierne i islam, kristendom og jødedom, men også hos mayaerne, og forsøger bl.a. at forstå, hvorfor nogle mennesker ligefrem kan længes efter katastrofen.

DR Ultra

12:00  

Klassen - Uhyggelig kædebesked (281)
Klassen - Uhyggelig kædebesked (281)

12:10  

Klassen - Populær hos drengene (282)
Klassen - Populær hos drengene (282)

12:20  

Klassen - Bold eller breakdance (283)
Klassen - Bold eller breakdance (283)

12:30  

Klassen - Hvem har lus? (284)
Klassen - Hvem har lus? (284)

12:40  

Klassen - Viola går amok (285)
Klassen - Viola går amok (285)

12:50  

Klassen - Kæmpe klovn! (286)
Klassen - Kæmpe klovn! (286)

13:00  

Klassen - For kræsen til kærlighed (287)
Klassen - For kræsen til kærlighed (287)

13:10  

Klassen - Livestream går galt (288)
Klassen - Livestream går galt (288)

13:25  

Klassen - Bloody Mary (289)
Klassen - Bloody Mary (289)

13:35  

Brækker begge arme | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (4)
Brækker begge arme | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (4) Kløpulver i slangebøssen Nicolai har brækket begge sine arme og kan ikke være med til skolens affaldsindsamling. Men har han nu også brækket dem? PEK vil afsløre foran hele klassen, at Nicolai lyver ved at skyde en bold med kløpulver på ham. Men det kræver præcision at ramme, og Jonathan får svært ved at koncentrere sig, da Nora dukker op ved hans gemmested.

13:40  

Sprænger toilettet i luften | PEK - Pranksters Elite Klub 2
Sprænger toilettet i luften | PEK - Pranksters Elite Klub 2 Et råddent kanonslag Der er en rotte løs på skolen, og Nora vil bryde døren til toilettet op for at fange den. Men inde på toilettet står Stephanie og har et problem, der ikke kan trækkes ud. Mads og Jonathan kommer Stephanie til undsætning, men kan man løse store, beskidte problemer med et gammelt kanonslag?

13:50  

Klam kæft på klassebilledet | PEK - Pranksters Elite Klub 2
Klam kæft på klassebilledet | PEK - Pranksters Elite Klub 2 Det værste skolefoto I et forsøg på at give Casper det flotteste smil på det årlige skolefoto, kommer Mads og Jonathan til at gøre ham afhængig af tandblegning. Casper ser mere og mere mærkelig ud, og Mads og Jonathan har kun få minutter til at fikse det, inden klassebilledet skal tages.

14:00  

Junglebanden
Junglebanden

14:10  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

14:35  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse og Kylling er på skattejagt, men hvad er mon en skat?

12:30  

Skæg med matematik (16)
Skæg med matematik (16) Hr. Skæg lærer at lave røde vaffelhjerter i Kokkeskolen, synger en sang om Verdens største sprog, konkurrerer i æggehop og besøger etagerne for Kål & Æg samt Mælk & Sokker i Det Lille Storcenter.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

13:25  

På tur med far - Halvt svensk
På tur med far - Halvt svensk Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal køre både over og under vandet for at besøge mormor og morfar i Sverige. Men hvad gør man hvis man bliver stoppet ved grænsen og er bange for politiet? Og er det lovligt at have en mumitrold med i bilen? Godt at Iris kan snakke svensk, så hun kan hjælpe far.

13:50  

Min bedste vens historier - Kaffemik (8)
Min bedste vens historier - Kaffemik (8) Theodor og Wilhelm inviterer hele byen til kaffemik, for at fejre deres 8 ½ års fødselsdag. De bager kager og pynter op og forbereder en flot fest. Men der kommer ingen gæster. Theodor og Wilhelm er rigtig ærgerlige, indtil det pludselig går op for dem, hvorfor der ikke er kommet nogen.

14:00  

Sikker & Søn VI (2)
Sikker & Søn VI (2) Rockkoncerten Sikker har engang været en lysende rockstjerne. Han siger, at det gælder om at have masser af lys, for når man står på scenen, skal publikum kunne se dig. Sikker gør klar til rockkoncert. Men mon han kan få lys nok på sig til at blive en rockstjerne, der skinner i mørket?

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

14:50  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

DR1

15:35  

Dommer John Deed (8)
Dommer John Deed (8) Deed er dommer i en sag, hvor en ung advokat forsvarer sig selv og sine to søskende. De tre er anklaget for at have betalt en indbrudstyv for at myrde deres forældre. Samtidig genoptager Deed sin affære med Francesca Rochester. Han ved ikke, at Francesca måske har en skjult dagsorden. Deeds datter, Charlie, afslører, at hun er gravid, men far og datter er ikke enige om, hvad hun skal stille op.

17:05  

En ny begyndelse II (6)
En ny begyndelse II (6) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

16:15  

Til ægteskabet os skiller
Til ægteskabet os skiller Stjernereporteren Mark Forman og madskribenten Rachel Samstat er begge fraskilte, da de møder hinanden ved et bryllup. De tilbringer natten sammen, og selv om ingen af dem er romantisk anlagt, bliver de snart forelskede, forlovet og gift. Rachel holder op med at arbejde og bliver gravid, men alt er ikke lutter idyl, for Mark er en uforbederlig skørtejæger. Rachel Samstat: Meryl Streep. Mark Forman: Jack Nicholson. Richard: Jeff Daniels. Instruktion: Mike Nichols.

DR3

15:15  

Real Future - SoMe stjerne og gamer-girl
Real Future - SoMe stjerne og gamer-girl Hvad kan vi vente os af fremtiden? Oplev mennesker og samfund, der bruger de nye teknologier, der vil komme til at ændre verden. For to år siden sad Keraun Harris i fængsel for røveri og drømte om, hvad han skulle lave, når han kom ud. I dag er han en stjerne på de sociale medier. Hafu Chan er en af de få kvinder i e-sport, og hun kæmper dagligt med sexisme og chikane i en sport domineret af mænd.

15:35  

Real Future - camgirl coach og slidte byer
Real Future - camgirl coach og slidte byer Hvad kan vi vente os af fremtiden? Oplev mennesker og samfund, der bruger de nye teknologier, der vil komme til at ændre verden. 'Camming' betyder at optræde nøgen foran et webkamera for penge. Det er en blomstrende industri, og interessen er så stor, at cam-stjernen Nikki Night har kunnet slå igennem som coach. USA huser nogle af verdens største tech-firmaer, men byernes infrastruktur er ved at bryde sammen. I Los Angeles forsøger man at bruge teknologi til at forhindre de værste tragedier.

15:55  

Real Future - Grinders og ASMR
Real Future - Grinders og ASMR Hvad kan vi vente os af fremtiden? Oplev mennesker og samfund, der bruger de nye teknologier, der vil komme til at ændre verden. I bjergene omkring Mojave-ørkenen forsøger en gruppe mennesker ved hjælp af ekstreme medicinske eksperimenter at udstyre sig selv med 'superkræfter'. Findes en 'hjerneorgasme'? Adskillige fans hævder i hvert fald, at Auto-sensory meridian response, ASMR, har hjulpet dem over søvnløshed, angst og panikanfald.

16:20  

Vilde ekspeditioner til det ukendte (1:10)
Vilde ekspeditioner til det ukendte (1:10) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Expedition with Steve Backshall) Under den enorme jungle på Yucatan-halvøen i Mexico ligger verdens største system af undersøiske huler. Der er flere tusind kilometer meget smukke underjordiske gange, men de er dødsensfarlige at bevæge sig ind i. Måske derfor er kun en enkelt procent af det enorme system udforsket. Eventyreren Steve Backshall har samlet et hold eksperter, og sammen begiver de sig ind i det ukendte.

17:15  

James Camerons historie om science fiction (3:6)
James Camerons historie om science fiction (3:6) Fra Mary Shelleys Frankenstein til serien 'Stranger Things'. Hvad er det vi frygter ved monsterne i science fiction? Her undersøger bl.a. Guillermo del Toro, Ridley Scott, og, Milla Jovovich, hvorfor vi elsker at blive skræmt fra vid og sans!

17:55  

Alene i vildmarken USA IV (5:11)
Alene i vildmarken USA IV (5:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Desperationen breder sig, mens deltagerne kæmper for at finde deres makker. Ren og skær udmattelse er ved at føre en af deltagerne direkte mod en konfrontation med et rovdyr!

DR K

15:10  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (6:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (6:6) Hvad sker der med os efter døden? Er der et himmel og et helvede? Er der nogen del af os, der lever videre efter døden? Bliver vi genfødt som et eller andet væsen? Det er spørgsmål, mange har stillet sig selv, og er for mange religioner en central del af selvforståelsen. Morgan Freeman taler med kristne, hinduer,mennesker med nærdødsoplevelser og forskere i hhv. aztekerne og de gamle ægyptere.

15:55  

Krøniken (2:22)
Krøniken (2:22) 1950. Ida har problemer med at få et arbejde, efter fyringen fra Bella, som hun kan passe samtidig med sin skole - men Erik, som ikke kan få Ida ud af hovedet, giver hende en hjælpende hånd på sin egen, ikke særlig heldige, måde. Også Kaj Holger har problemer - Søs lever et langt mere udsvævende og frit liv, end han synes om, mens Erik fortsat generer ham med sine ideer om at producere fjernsyn. Hjemme hos Børge gør Palle, hvad han kan, for at hjælpe sin far over tabet af moderen - og så bliver Palle opsøgt af Søs, som har brug for hans hjælp. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Meyer: Jesper Christensen. J.O. Krag: Lars Mikkelsen. Endvidere: Finn Nielsen, Peter Hesse Overgaard, Anette Støvelbæk, Charlotte Christie, Malene H. Petersen, Preben Harris, Nicolas Bro, Bodil Lassen, Mogens Rex, Peter Gantzler, Jens Albinus, Lars Ranthe, Gerard Bidstrup, Lærke W. Andersen, Klaus Bondam, Allan Nielsen og Nerea Baranano. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. Sendt første gang 11.01.04

16:55  

Krøniken (3:22)
Krøniken (3:22) 1950. Forelskelsen blomstrer mellem Ida og Erik - men Erik har for travlt, efter Idas mening, og det kommer til et brud. Senere får Ida nogle overraskende oplysninger om Erik af Kaj Holger - og så må hun tage hjem til Ringkøbing og tale med sine forældre om et alvorligt problem. Søs får en invitation fra en kendt skuespiller, hun ikke kan modstå, og beslutter selv at forsøge sig ved teatret. Endelig lykkes det Palle at møde sit forbillede Jens Otto Krag, som giver ham en opgave - mens Søs får mulighed for at gengælde Palles store hjælpsomhed. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Meyer: Jesper Christensen. J.O. Krag: Lars Mikkelsen. Endvidere: Asger Reher, Bodil Jørgensen, Peter Hesse Overgaard, Michael Hasselflug, Christian Mosbæk, Anette Støvelbæk, Finn Nielsen, Peter Gantzler, Ida Dwinger, Henning Jensen, Malene H. Petersen, Charlotte Christie, Nicolas Bro, Bodil Lassen og Lars Oluf Larsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. Sendt første gang 18.1.04

17:55  

Huset på Christianshavn (39)
Huset på Christianshavn (39) "En vise ved bordet". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Bo: Claus Ryskjær. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

DR Ultra

15:00  

Rabarber
Rabarber 12-årige Winnie og Siem lærer hinanden at kende, da Winnies mor, Tosca, og Siems far, Rik, forelsker sig midt i skolegården. Der går ikke lang tid, før de sammen danner en stedfamilie. Et kendt begreb for Siem, da hans far, Rik, allerede har været gift to gange før. De to børn kommer godt ud af det med hinanden og ser frem til det nærliggende ægteskab. Det er dog ikke altid lige let at indgå i et parforhold, hvilket tydeligt kommer til udtryk mellem Tosca og Rik. Børnenes drøm om en lykkelig familie brister, og de beslutter sig derfor for at hjælpe deres forældre på vej ved at lave en instrukltionsvideo med nyttige forholdstips. I processen opdager Winnie og Siem, at de har følelser for hinanden og de problemer, som dette medfører.

16:10  

Grizzy og lemmingerne (69)
Grizzy og lemmingerne (69)

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Karrieredag

16:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Strandet i Rum.... Lejrskolen

16:40  

Scooby Doo (31)
Scooby Doo (31) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

17:00  

Helium (9)
Helium (9)

17:15  

Trio - cyberguldet (2:10)
Trio - cyberguldet (2:10) Pigerne på skolen bliver filmet i badet, og TRIO efterforsker det. Kan det være gymnastiklæreren? Samtidig opsporer Lars og netvennen Mitnik cyber-terroristen. Men de går i en fælde, og Lars mister sin database og alt dataudstyret.

17:40  

De nye Fortnite-stjerner - Vi flækker DKs største LAN (7)
De nye Fortnite-stjerner - Vi flækker DKs største LAN (7) Det kører til NPF i Fredericia for August. Men et øjebliks ukoncentration gør, at han måske ikke får godkendt en af sine sejre, som han har hårdt brug for, for at komme i finalen. Isabella er meget tilfreds med sin nye skærm og sammen med hendes makker har hun sikker kurs mod finalen.

17:45  

De nye Fortnite-stjerner - Bliver dumpet på Discord (8)
De nye Fortnite-stjerner - Bliver dumpet på Discord (8) Det er snart tid til Dreamhack - verdens største turnering - og Isabella har hverken makker eller en computer der virker. August skal også til Dreamhack, men han har mere styr på tingene. Sammen med sin nye makker tager han på brandmands-skole for at styrke deres samarbejde, så de kan komme helt til tops i den store turnering.

17:50  

Klassen - Tre på date, del 1 (366)
Klassen - Tre på date, del 1 (366)

DR Ramasjang

15:00  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

15:10  

Simon
Simon Lille Fjer

15:15  

Gurli Gris VII (1)
Gurli Gris VII (1)

15:30  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:45  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

16:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

16:20  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

16:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:45  

Pyjamasheltene II (4)
Pyjamasheltene II (4)

17:00  

TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9)
TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9) En alpaka, der hedder Fernando, prøver at slå verdensrekorden i at fortælle flest vittigheder om dyr. Spørgsmålet er om han klarer det? Reporteren Stefan besøger en flok kaniner og marsvin, der har problemer med at bo tæt sammen. De er nemlig uenige om alt. Men kan man virkelig være uenige om alt? Det vil Stefan finde ud af. Og så er der fundet endnu en deltager til Dyrenes MGP, nemlig aben Kofi, der stiller op med sin egen sang "Jeg aber efter mig selv".

17:10  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

17:20  

Mors lille hjælper (1)
Mors lille hjælper (1)

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

17:50  

Tre venner (8)
Tre venner (8) Mor kan ikke tage med Anna til tandlægen, så det bliver Trygve i stedet for. Det er Anna ikke glad for, da hun er lidt bange for at gå til tandlægen, og vil have sin mor med.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren er begejstringen stor hos Klaus fra Nordjysk Landboauktion når et hold køer, sjældent set på auktion, skal under hammeren. Humøret er højt på Haderslev Auktion, når Mogens og Peder vædder om prisen på en række kostbare ædelsten. Og så sidder nerverne uden på tøjet, når Martin fra Svendborg Auktionerne skal bruge det nye strøm-relæ for første gang.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Hammerslag - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Hammerslag - I vandkanten på Sydfyn og Langeland Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Vært: Christian Degn

20:45  

Gamle mænd i nye forklæder
Gamle mænd i nye forklæder

DR2

18:00  

Djævleøen
Djævleøen Sjældent har pirater haft en mere charmerende sørøverkaptajn, men Morgan Adams har arvet skuden af sin far og har ikke problemer med at sætte sig i respekt i et mandsdomineret erhverv. Faderens sidste gave til hende er en del af et skattekort, så hun stævner ud for at finde resten af kortet. Storme, søslag og barske fægtedueller fører til det endelige opgør ved "Djævleøen". Morgan Adams: Geena Davis. William Shaw: Matthew Modine. Dawg Brown: Frank Langella. Instruktion: Renny Harlin.

20:00  

Når farfar blir far
Når farfar blir far Dansk dokumentar fra 2017 Antallet af mænd, der bliver far efter de er fyldt 50 år er på 30 år tredoblet. Kroppen og energien er måske ikke længere, hvad den har været. Og de gamle fædre når muligvis heller ikke at se deres små børn blive voksne. Til gengæld har de gamle fædre en masse andet at give de små børn. Nu giver vi ordet til de gamle fædre og undersøger, hvordan det er at være en gammel far - og om man nogensinde kan blive for gammel til at få børn. For de voksne børn er det ofte forbundet med forundring og frustration at blive storebror eller storesøster, netop som de troede at deres far skulle til at være bedstefar for deres børn. Sendt første gang 30.09.2017

20:45  

Dokumania: Præsidentens blodige narkokrig
Dokumania: Præsidentens blodige narkokrig En skildring af den filippinske præsident Rodrigos Dutertes nådesløse krig mod både pushere og narkomaner i slummen i Manila. Krigen har kostet tusindvis af mennesker livet, og daglige skyderier indgyder frygt i kvarteret. Dokumentaren viser begge sider af konflikten ved at følge familier fra Manila og lederne af politiets dødspatruljer, der stadig jager i slummens gader.

DR3

18:40  

Jeg er stadig Christopher (2:4)
Jeg er stadig Christopher (2:4) Christopher har etableret sig som en af Danmarks største popstjerner. Han er stadig omgivet af skrigende fans, spiller udsolgte koncerter og bliver inviteret til bal hos Dronningen. Men Christopher drømmer også om noget større. DR3 har igen fået adgang til Christopher Nissens liv. Her har han etableret sig i ny lejlighed og med en ny kæreste. Nu står kampen om et gennembrud i udlandet, og om at skabe sit tredje album, der skal hjælpe ham med at opnå den drøm.

19:10  

Family Guy
Family Guy Peter og Lois er med på første parket, da Lois' søster føder. Oplevelsen rører dem begge dybt. Så dybt, at de beslutter sig for selv at få et barn mere. Stewie er rystet. Hans forældres planer må forpurres, koste hvad det vil.

19:35  

Family Guy
Family Guy Chris vidner mod en røver, men uheldigvis kommer Peter til at afsløre Chris' identitet. Røveren truer med at myrde Chris, så FBI udstyrer familien Griffin med en ny identitet og installerer dem i den dybeste, dybeste sydstat.

20:00  

Gift ved første blik VI (8:8)
Gift ved første blik VI (8:8) Eksperimentet er slut og parrene står overfor den store beslutning - vil de forblive gift eller skilles? Lige på falderebet har Frederik lagt et brev hjemme hos Maja, som han håber, vil give deres ægteskab en ny chance. Christina og Michael tager på getaway til Berlin i håbet om, at afbrækket fra dagligdagen kan puste liv i deres kærlighed, mens Claus og Henriette er begyndt at tvivle på, hvor flytbare de i virkeligheden er for den andens skyld. Hvor mange par, der forbliver gift, er på ingen måde sikkert.

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (40)
Huset på Christianshavn (40) "Reklamens magt" Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Erni Arneson, Søren Strømberg, Poul Glargaard, Søren Rode og Ole Søgaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 20.okt.1973.

18:55  

Dengang vi var bønder (6:6)
Dengang vi var bønder (6:6) - Landmænd og økohippier, 1930-1980 Der er så yndigt ude på landet. I hvert fald indtil landbruget bliver mekaniseret og effektiviseret. Op til 1950erne er det stadig almindeligt med mange generationer under samme tag på den firlængede bondegård. Der er et hav af heste på markerne, og de fleste steder er det stadig pigerne, der malker køerne, og karlene, der hakker, spreder, slåer, tærsker og muger ud. Men så kommer maskinerne. Fra den første Fergusontraktor til vore dages højteknologi sker der en kolossal forandring med dansk landbrug. På den ene side er der storproducenterne, som møder stor modstand i (by)befolkningen. På den anden side er der bonderøvene, som optræder som helte i prime-time. Vært: Liv Thomsen

19:25  

Grever, godsejere og gullaschbaroner (1:6)
Grever, godsejere og gullaschbaroner (1:6) Det handler om magt, pragt og rigdom. Og det handler om nogle danskere, der lever som de allerfærreste af os. I seks programmer fortæller vi sammen med en række førende historikere om overklassens historie gennem 300 år i Danmark. Fra dengang kongen og adelen suverænt og synligt styrede hele riget til nu, hvor eliten er langt mere usynlig, men måske ikke mindre...? Det er en historie om ufattelige privilegier, hemmeligheder og meget stærke traditioner og værdier. Vores første hovedperson er aristokraten Jørgen greve Scheel. Fra herregården Gammel Estrup tronede han over et lille kongerige med over 500 kvadratkilometer land. Hvilket svarer til 2 procent af Jyllands jord. . Greven brugte oceaner af kræfter og penge på at vise omverdenen - og kongen - hvor vigtig han var. Og var den første af sin slægt, der efterlod sig mindre end han havde arvet. Medvirkende: Professor og forfatter Ulrik Langen og vært Liv Thomsen. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

19:55  

Dagens sang: Nu er jord og himmel stille
Dagens sang: Nu er jord og himmel stille - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Mig og 68'erne (2:2)
Mig og 68'erne (2:2) I 1968 vendte ungdomsoprøret Danmark og verden på hovedet, og de unge forandrede danskernes forhold til sex, musik, stoffer, politik, køn og mode. Spørgsmålet er, hvorfor verdenshistoriens indtil da mest trygge, velbjærgede og sikre generation blev til en hær af seksuelle aktivister, larmende musikere, provokerende kunstnere, langhårede hippier og normsmadrende politiske unge? I to programmer spoler vi tiden tilbage til 1968 og omegn og spørger seks af oprørets deltagere, hvordan de oplevede omvæltningerne og hvordan oprøret påvirkede deres liv dengang.

20:45  

Fra chic til hip - 70 års modehistorie (2:4)
Fra chic til hip - 70 års modehistorie (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (American Style) Miniskirt, diskofarver og tætsiddende kjoler. 60'erne og 70'ernes mode og livsstil er præget af ungdommens budskab om fred og kærlighed. Moden bliver en måde at udtrykke sig politisk og kulturelt. Modeeksperter og kulturpersoner giver eksempler på, hvordan den historiske udvikling og den amerikanske mode og livsstil hænger uløseligt sammen.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:10  

The Next Step 5 (7)
The Next Step 5 (7) Heathers

18:30  

Pendlerkids II (8)
Pendlerkids II (8) Tobias har fundet ud af, at Kasper skal flytte til USA, og nu er han sur over, at Kasper ikke har fortalt ham det før. Kasper prøver at overtale Tobias til at holde på hemmeligheden. Imens opdager Pil, at komikeren Simon Talbot er med toget, og han er vild efter at skrive autografer.

18:45  

Backstage II (4)
Backstage II (4) Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I fjerde afsnit får Skadestuen besøg af filmstjernen Nicolaj Kopernikus. Bitten påstår, der foregår mobning backstage og tager derfor initiativ til at lave et mobbeseminar med tillidsøvelser for børnene.

19:00  

Isas Stepz (11)
Isas Stepz (11) Isabella, Ronja og Zac skal holde foredrag for klassen om, hvad de vil være, når de bliver voksne. Ronja og Zac må klare det uden Isabella, der pludselig får meget travlt med at redde sin store kærlighed og danse idol Lucas fra en fremtid som brandmand.

19:15  

Isas Stepz (12)
Isas Stepz (12) Isabella får ved en fejltagelse fat i Lucas' mobil og går helt ned, da hun opdager, at Lucas er kæreste med en der hedder Sanne. Nu er alt lige meget! Isabella vil flytte. Nu! Ronja og Zac kæmper for at stoppe flytningen, - og midt i det hele dukker Lucas' kæreste op på danseskolen.

19:30  

Braceface (23)
Braceface (23) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:00  

Ratchet & Clank
Ratchet & Clank Animationsfilmen 'Ratchet & Clank' er baseret på computerspilserien af samme navn. To umage individer slår sig sammen for at stoppe den onde Chariman Drek og derved afholde ham fra at ødelægge en planet. Sammen med et hold kaldet The Galactic Rangers forsøger Ratchet og Clank at redde galaksen.

DR Ramasjang

18:00  

F for får V (16)
F for får V (16)

18:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:25  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

18:30  

Pippi stikker af
Pippi stikker af Annika bliver sur på sin mor og vil løbe hjemmefra. Tommy og Pippi følger med. De kommer til et forladt hus, hvor de møder Konrad. Der har de det sjovt med bl.a at kravle på loftet. Dagen efter bliver de væk fra hinanden i skoven, da Pippi hopper i en tønde, ruller i vandet og skylles langt væk. Annika og Tommy finder hende til sidst og sammen rejser de ud på nye eventyr. Instruktør; Olle Hellbom Sverige 1970.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Når forbrydelse ryster os
Når forbrydelse ryster os Tidligere drabschef Bent Isager og et hold af kyndige eksperter ser på de kriminalsager, der optager og berører os danskere. De undersøger, hvad der er op og ned, hvad der er sandt og falsk, og hvad der er ret og rimeligt i det danske retssamfund.

22:25  

Beck: Det svage led
Beck: Det svage led Et forældrepar gør et frygteligt fund, da de en sen aften går deres datter i møde i parken. Få øjeblikke tidligere er den unge kvinde nemlig blevet kvalt og voldtaget. Det er en sag, der også ryster den ellers så erfarne Beck. Han sætter alt ind på at finde gerningsmanden, men hvorfor er der så få spor at gå efter? Og har gerningsmanden andre overfald på sin samvittighed? Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Margareta Oberg: Marie Göranzon. Instruktion: Harald Hamrell.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Trump-dynastiet: Guldfeber
Trump-dynastiet: Guldfeber Mændene i Trump-familien har i generationer været entreprenante. Frederich Trump udvandrede fra Tyskland for at finde guld i USA. I stedet tjente han penge på at sælge mad og udstyr til guldgraverne. Hans søn, Fred, blev ejendomshandler i Queens med så stor succes, at hans familie kunne leve et privilegeret liv. Og barnebarnet Donald endte som USA's 45. præsident. Få historien om de tre generationer af Trump-familien - fortalt med interviews, billeder og hidtil ukendte filmoptagelser.

DR3

21:00  

Parforhold i sexterapi (5:6)
Parforhold i sexterapi (5:6) Hvad gør man, når sexlivet er gået i hårdknude? Her fortæller forskellige par deres mest intime hemmeligheder til sexterapeuter og undersøger, om deres vanskeligheder i soveværelset er et tegn på dybere problemer. Danni og Callum må konfrontere vanskelige oplevelser fra fortiden, før de kan genvinde intimiteten i parforholdet, mens Kim og Phil kæmper med manglende tillid. Vil det, de afslører, bringe dem tættere sammen eller skubbe dem fra hinanden?

21:50  

Just Like Heaven
Just Like Heaven Arkitekten David bliver temmelig overrasket, da han opdager, at hans nye lejlighed allerede er beboet - og så endda af en ånd. Før tilhørte lejligheden nemlig den unge læge Elizabeth. Efter en ulykke er hun blevet fanget mellem himlen og det jordiske liv. Nu holder hendes ånd til i lejligheden. David har svært ved at overbevise Elizabeth om, at hun er død. Tilmed begynder han at falde for hende, men er der nogen fremtid i at elske en ånd? Elizabeth: Reese Witherspoon. David: Mark Ruffalo. Jack: Donal Logue. Manuskript: Peter Tolan og Leslie Dixon efter roman af Marc Levy. Instruktion: Mark Waters.

23:15  

Mit liv som bøssepornostjerne
Mit liv som bøssepornostjerne Sex-film, escort og ekstreme liveshows. Han laver det hele. Den verdensberømte bøssepornostjerne Jonathan Agassi lever livet, som om hver dag var den sidste. Men pornobranchen kræver, han præsterer hver gang, og det slider ham op. Samtidig vokser ensomheden, og derfor tyer han til stofferne. Hvor længe kan han holde til det hardcore liv? Få et unikt indblik i pornografiens verden - helt uden filter.

DR K

21:30  

Verdens Lykkeligste Land? - Hygge
Verdens Lykkeligste Land? - Hygge Claus Meyer har taget tanker og idéer om det danske velfærdssystem med sig til New York - men han og familien savner den danske måde at være sammen på. Chris Pedersen rejser ud og taler med forskere og kulturpersonligheder og undersøger, hvad det er vi så gode til i Danmark og resten af Norden.

22:00  

Vild med bøger: Anders Klarlund og Thomas Rydahl
Vild med bøger: Anders Klarlund og Thomas Rydahl Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

22:30  

Natbio: Mine aftener i Paradis
Natbio: Mine aftener i Paradis I en lille siciliansk landsby deler drengen Toto sin tid mellem kirken, hvor han er kordreng, og den fortryllende biograf Paradiso, hvor han fra operatørrummet oplever magiske historier og alle de forbudte scener, som den lokale præst forlanger fjernet fra filmene. Filmen modtog en Oscar som bedste udenlandske film. Medvirkende: Philippe Noiret, Jacques Perrin, Salvatore Cascio m.fl. Instruktion: Giuseppe Tornatore.

DR Ultra

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Hemmeligheder (3:3)
Taggart: Hemmeligheder (3:3) Universitetslektoren Jake Koslewski er blevet stukket ihjel, og nu er også hjælpearbejderen Alex Currie fundet myrdet. Meget tyder på, at mordene har forbindelse til Jakes og Alex' tur til Rumænien - eller måske snarere turen hjem derfra. Er deres varevogn blevet brugt til at smugle narkotika ind i Storbritannien? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Marcus DF White.

00:50  

Bergerac: Isjomfruen
Bergerac: Isjomfruen Jim Bergerac tror ikke på tilfældigheder. Så da den berygtede juveltyv Philippa Vale ankommer til Jersey, kort før en stor diamant bliver sat på auktion, er han sikker på, at frøken Vale er ude på numre. Bergerac beslutter sig for at holde hende under skarp observation, men den storflirtende juveltyv synes kun at nyde opmærksomheden.

01:40  

Kystvagten (62:68)
Kystvagten (62:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:20  

Bonderøven (4:8)
Bonderøven (4:8) På Kastaniegården er ølandshvedemarken en succes , ikke mindst pga. rødkløveren, som gror perfekt under hveden. Frank er i gang med et nyt kalkbrændingsprojekt denne gang med muslingeskaller, som brændes over bål. Almas roeaftopningskniv skal have nyt skaft, så Frank må i gang med øksen.

03:05  

Kender Du Typen? 2015 (15)
Kender Du Typen? 2015 (15) "Kender Du Typen?" er taget ud i sommerlandet, hvor en kendt dansker har indrettet sig i et sommerhus med værelse til svigermor og atelier til konen. Hvem er det, som er så vild med kvinderne i sit liv? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens udsendelse. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Hammerslag - Sommerhuse på Sjællands Odde
Hammerslag - Sommerhuse på Sjællands Odde På Sjællands Odde kan man dyppe tæerne i både Kattegat og Sejerøbugten, og så er "Odden" et af de største sommerhusområder, vi har, i hele landet. Derfor har vi fundet hele tre sommerhuse på stribe, som hold Øst og Vest skal se, om de kan ramme prisen på i aften. Første sommerhus ligger i det populære Overby Lyng og ligner noget, der lige så godt kunne ligge i Canadas vildmark. Og så skal der sættes pris på en tidligere feriekoloni, der vækker minder om skoleudflugter og sure sokker. En ejendom der muligvis har den længste tilstandsrapport i hele Hammerslags historie, men charmerende er den også. Til sidst venter der et topmoderne sommerhus i første række til Kattegat. Vært: Christian Degn

DR2

00:25  

Emilie Meng - en efterforskning går galt (2:3)
Emilie Meng - en efterforskning går galt (2:3) Emilie Meng er forsvundet og som månederne går, begynder borgerne i Korsør at vende sig mod hinanden. Mens mistanker og anklager fyger gennem byen, kæmper Politiet stadig med at få styr på efterforskningen, og frygten for, at gerningsmanden går fri, stiger uge for uge. Har Politiet kikkerten rettet mod de rette mænd, eller får oplagte mistænkte for lidt opmærksomhed?

01:05  

Storbritannien på sultegrænsen (1:3): Fyret og hjemløs
Storbritannien på sultegrænsen (1:3): Fyret og hjemløs Steve og hans søn Billy har mistet arbejdet - og dermed deres bolig. Nu bor de i telt og håber, de får råd til tag over hovedet, inden vinteren kommer. Ross arbejder på det lokale stålværk, men han har færre penge at leve for nu, end da han startede for 20 år siden. Mark var engang en succesfuld fotograf - i dag er han Uber-chauffør. Et liv som freelancer har ikke givet mulighed for opsparing. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

02:05  

Dirigenten (2:4)
Dirigenten (2:4) Den unge finansmand Tom Blixen er på dybt vand. Hans forretningsforbindelser dør som fluer, og nu er han selv havnet i det russiske politis søgelys. Kraftigt ansporet af den offentlige anklager Skurov begiver Tom sig til den fordægtige oliegigant Rusoil på hemmelig opgave.

03:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Doping med livet som indsats
Doping med livet som indsats At elitesportsfolk søger en genvej til toppen er én ting, men doping findes nu også i overflod i amatørsporten og træningscentrene. Sportens helte bliver tilbedt af fans over hele verden. Mange af dem gør næsten overmenneskelige ting med deres krop, men hvor mange af dem har nået de sportslige højder på ulovlig vis? Og hvilken pris betaler de? Lægen Xand van Tulleken undersøger det farlige fænomen.

01:05  

James Camerons historie om science fiction (4:6)
James Camerons historie om science fiction (4:6) Steven Spielberg. Christopher Nolan, Robert Kirkman og andre undersøger, hvordan man i science fiction-litteraturen forestiller sig verdens ende. Hvordan ser armageddon ud. Og vil jeg kunne overleve det?

01:45  

Ripper Street II (8:8)
Ripper Street II (8:8) Død og ødelæggelse hærger fortsat i Whitechapel. Tre mennesker findes døde i et slumkvarter, myrdet på samme måde som Hinchcliffe. Ligene leder Reid på sporet af Jedediah Shine. Samtidig udvikler politiets boksemesterskab sig til en regulær hævnakt.

02:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:30  

Mysteriet ved Slack Bay
Mysteriet ved Slack Bay På en fransk strand er turisterne på mystisk vis begyndt at forsvinde. Sagen bringer to politifolk til et lille fiskersamfund. Her bor den sære familien Brufort, som kæmper for at holde deres uregerlige sønner i skak. Hver sommer bevæger overklassefamilien Van Peteghem sig ned blandt de almindelige mennesker på stranden. Det er sådan, den aparte kærlighedsaffære mellem brushovedet Ma Loute Brufort og den unge Billie Van Peteghem begynder. Medvirkende: Fabrice Luchini, Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, m.fl. Instruktion: Bruno Dumont.

02:25  

Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg
Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg I samtale med Henrik Iversen over en sød kop kaffe fortæller Jørgen Ryg om sine musikalske forældre, om at være soldat, om egentlig at være blufærdig og kunne gemme sig bag en rolle. Sendt første gang 12.02.77.

03:25  

Lørdagshjørnet - Mel Brooks
Lørdagshjørnet - Mel Brooks Henrik Iversen har besøg i sofaen af en meget veloplagt Mel Brooks, som taler om, hvorfor han selv helst vil instruere, spille med, lave musik, lave manus til sine film, om hvordan han startede som stand-up komiker. Sendt første gang 1978

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1014040654