Galten
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 7. juni 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 7. juni 2020

DR1

01:35  

Hercule Poirot: Ebbe og flod
Hercule Poirot: Ebbe og flod Den unge Rosaleen bliver enke for anden gang, da rigmanden Gordon Cloade omkommer i en voldsom gaseksplosion. Nu er hun enearving til Gordons formue - til stor fortrydelse for resten af familien, der beder Hercule Poirot finde Rosaleens første mand. Han forsvandt sporløst, men familien Cloade tror ikke på, at han er død. Og hvis han stadig lever, er Rosaleens ægteskab med Gordon ugyldigt. Poirot: David Suchet. Adela Marchmont: Jenny Agutter. Rowley Cloade: Patrick Baladi. Instruktion: Andy Wilson.

03:40  

Hammerslag 2016 (13)
Hammerslag 2016 (13) Hammerslag er i denne uge på Sjælland, hvor der venter tre spændende boliger ved Holbæk og Roskilde. Først et hus, hvor et 'kærlighedsbrev' fra køber til sælger gjorde udslaget for handlen. Så en kitsch gammel mølle med spraglet tapet og slyngelstue i kælderen. Og sidst men ikke mindst et charmerende fritidshus i en 'hemmelig' enklave, hvor det ene mæglerhold kommer godt og grundigt på afveje. Vært: Christian Degn

04:25  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg tager på genbrugsjagt i en gammel lade. Hun håber at finde noget, der kan komme i butikken. En gammel ruskindsjakke skal forvandles til en taske hos genbrugsbutikken Redesign i København. Og dekoratør Karin Borgbjerg har fået en bestilling på et garderobestativ, som hun håber, falder i kundens smag.

05:00  

Løvens hule (5:8)
Løvens hule (5:8) Louise fra Falster søger en investering til sin forretning, hvor hun indretter boliger, så de bedre kan sælges. Mens Ronnie fra Ølgod har fundet et hul i markedet med sit specielle computerudstyr - men kan Ronnie også finde en plads i løvernes hjerter og gå hjem med en investering?

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Løvens hule (6:8)
Løvens hule (6:8) Der er big business-potentiale i hulen, når Oliver og Kasper viser deres forretning, som imponerer løverne på særlig vis. Og så har Julie løst en af hverdagens småproblemer, når det gælder chips og snacks - men vil løverne være med til at løse småproblemer eller går de hele vejen og skriver Løvens Hule-historie?

07:00  

Øen (5:8)
Øen (5:8) Udmattelsen har haft sit først offer, og nedturen fortsætter. Men for første gang går gruppen fra at være samlere til at være jægere, når 2 af mændene endelig har succes med deres spyd. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:15  

I skudlinjen: USA's magtfulde våbenlobby
I skudlinjen: USA's magtfulde våbenlobby I årevis har den magtfulde organisation National Rifle Association (NRA) domineret den amerikanske våbendebat. Men nu står våbenlobbyen overfor en intern og ekstern trussel. Efter masseskyderiet i Parkland er debatten om våbenloven nemlig blusset op igen. Og samtidig viser lækkede dokumenter, at NRA trues af interne stridigheder. Her dykker vi ned i den amerikanske våbendebat og undersøger, hvorfor NRA nu er i skudlinjen.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (71)
Minisekterne (71) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Kragen beslutter at gøre rent i Mor Muhs hus. Men Kragen har en sjov måde at gøre rent på...

05:15  

Inui (11)
Inui (11)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Duen
Rita og Krokodille - Duen Rita og Krokodille skal fodre fuglene ved søen. Du må ikke spise brødet, vel Krokodille. Der er ænder, gæs, gråspurve og svaner. Og så er der duer. Ad. Dem skal vi ikke fodre. Alle de flotte fugle flyver væk. Kun en due er tilbage og spiser. Måske er den due den bedste fugl af alle.

05:50  

Min lille hund Mester (1)
Min lille hund Mester (1) Thomas bor alene i sit stille lille hus, og det er han egentlig glad for. Men da en lille talende hund ved navn Mester dukker op ved hans dør skal han nok ændre mening. Mester kan nemlig dufte at Thomas har lavet frikadeller, og dem vil han gerne have fat i. Mester bruger dagen på at overbevise Thomas om, at de kunne blive bedste venner hvis han fik lov at flytte ind, men Thomas er ikke imponeret. Mester ender dog med at invitere sig selv indenfor og det skal Thomas nok blive glad for.

06:00  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa og den har fået en flænge i vingen.

06:30  

Gurli Gris II (2)
Gurli Gris II (2) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:31  

Gurli Gris II (3)
Gurli Gris II (3) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (4)
Gurli Gris II (4) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

06:50  

Den lille prinsesse (6)
Den lille prinsesse (6) Prinsessen har fødselsdag og er så spændt på at se, hvad hun får, at hun undersøger alle overraskelserne på forhånd. Og så er det jo slet ikke spændende, når det endelig bliver fødselsdag.

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (8)
Rasmus Klump (8) Dæmningseksperten

07:30  

Junglebanden
Junglebanden Pingvinen Monrad og sin gruppe af venner forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever. Nu møder de imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans bavianhåndlangere, som har planer om at udslette stedet, hvor de bor!

 
DR1

10:00  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Taggart: Undfangelse og død
Taggart: Undfangelse og død En kvinde skubbes i døden fra taget af et parkeringshus. Sporene synes at føre til en fertilitetsklinik, hvor kvinden modtog behandling for barnløshed. Skal morderen findes blandt klinikkens øvrige patienter eller blandt dens ansatte? Eller måske blandt den kristne antiabortgruppe, der demonstrerer uden for klinikken? Taggart-holdet går på jagt efter svarene. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

11:30  

Vores mystiske planet (3:5)
Vores mystiske planet (3:5) Én bjergkæde forbinder to ekstreme verdener. En fæstning af ild, der er tilflugtssted for Punaflamingoer og et isfyldt rige, hvor pumaen ligger på lur i det skjulte. Hvordan er disse to skabninger endt med at herske i så ugæstfrie omgivelser? For at finde svar på det må vi begive os ud på en episke rejse og afdække de mysterier, der former livet i bjergene mellem is og ild.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Cykelkultur i Detroit
Cykelkultur i Detroit Svensk dokumentar fra 2014 Kyle Wiswall er en cykelentusiast, som flyttede fra New York til Detroit for at finde en ny platform for sig og sit cykelbygger firma. At byen er gået konkurs, store dele af den er øde og affolket, ser han som en mulighed, en forlængelse af det uholdbare samfund, som har brug for at starte forfra. Sendt første gang 16.10.2014

10:00  

Besat af transformers
Besat af transformers Da Martin Lund var barn, fik han en lille slæbebåd, der kunne laves om til en robot. Det blev den første figur i hans nu ekstremt omfattende samling af legetøjsfigurer, de såkaldte Transformers. I Martins hjem er der farvestrålende legetøjsfigurer fra gulv til loft. Når han jager nye figurer, sker det via internetauktioner. Men han er også på udkig efter oplysninger om, hvordan Transformers kom til Danmark i firserne. Vi følger med, når Martin møder en person, der kan hjælpe ham. Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Diana Bach

10:30  

Arkitektens sommerhus (2:6)
Arkitektens sommerhus (2:6) Einar Hagem er en af Norges førende sommerhus-arkitekter. Hans udgangspunkt er, at bygningen skal følge landskabets linjer og falde i ét med naturen. Vi besøger Einar Hagem i hans eget fritidshus i Bamble - et hus, han oprindeligt tegnede til sine forældre, lige efter han var færdig med sin arkitektuddannelse.

11:00  

Danmarks bedst klædte mand
Danmarks bedst klædte mand Sergei Sviachenko er 61 år og kåret som både Danmarks og verdens bedst klædte mand. Han er internationalt anerkendt for sin "Classic Modern" stil og den populære modeblog Close Up And Private. Chris Pedersen er taget til Viborg for at besøge Sergei der eksklusivt giver stiltips om, at gå med butterflies, habit og købe kvalitetstøj.

11:30  

Galleristerne (2:4)
Galleristerne (2:4) I andet program i serien om "Galleristerne", skal Anne Riber endelig åbne sit nye og større galleri. Men Anne er blevet syg og må klare sig gennem alle festlighederne, så godt hun kan. Galleristen Martin Asbæk inviterer hele familien Asbæk hjem til middag i sit private hjem. Familien arbejder i de samme lokaler og ser hinanden hver dag, men det forhindrer dem ikke i, også at snakke om kunst og kunstnere rundt om middagsbordet.

11:55  

Council Chair - en dansk designklassiker skabes
Council Chair - en dansk designklassiker skabes Kasper Salto og Thomas Sigsgaard vandt i 2011 opgaven med at designe nye møbler til den verdensberømte Finn Juhl sal i FN bygningen i New York. Det er en ærefuld opgave, som skal løses temmelig hurtigt, og der skal findes mange løsninger i det nye design og kommunikeres med både FN, en japansk møbelfabrik og en jysk møbelpolstrer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

09:20  

Vitello - er bagvendt (12)
Vitello - er bagvendt (12) Vitello er træt af at bo med en mor der hele tiden laver spaghetti, og en far der ikke er der, træt af sine venner, træt af alt. Men så kan man jo heldigvis gøre alting bagvendt...

09:27  

Hunden Ib - tager sin lasso
Hunden Ib - tager sin lasso

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil har mange gode idéer til, hvordan Line kan komme af med sin tand, men det er alt sammen lettere sagt end gjort.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og Alfred har fanget en hel balje fuld af krebs, og Emil er spændt på at se, hvor glad hans far vil blive.

DR1

12:20  

Syv kontinenter, en klode (5:7)
Syv kontinenter, en klode (5:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det overfyldte Europa, som kun har 4% vild natur tilbage, men hvor de vilde dyr flere steder er på vej tilbage, efter at have være truet eller udryddet, på grund af en aktiv naturbevarlesesindsats.

13:20  

Sygeplejerskerne II (3:10)
Sygeplejerskerne II (3:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv sammen med resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:00  

Sygeplejerskerne II (4:10)
Sygeplejerskerne II (4:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:45  

Unge Morse II (1)
Unge Morse II (1) Kriminalbetjent Morse vender tilbage til stationen efter fire måneders fravær, mærket på krop og sjæl efter sin seneste sag. Stædigheden fejler dog ikke noget. Da en ukendt mand styrter i døden fra taget af en bygning, er Morse ikke parat til at henlægge sagen som selvmord. Til sine chefers irritation forsøger han endda at koble sagen sammen med to andre, tilsyneladende urelaterede sager. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Kristoffer Nyholm.

DR2

12:35  

Rebeller i dansk kunsthistorie
Rebeller i dansk kunsthistorie Mange af de mest banebrydende kunstværker er blevet til fordi flere kunstnere på samme tid har besluttet sig for at udfordre den gode smag. I denne serie går Alberte Clement Meldal tæt på fire kunstnergrupper, der ikke bare var præget af tidsånden - de var også med til at skabe den. I aftenens program skal vi tilbage til Guldalderen, en tid hvor koryfæer som H.C. Andersen, Søren Kierkegaard og Grundtvig slog deres folder, og hvor også malerne gik amok. Men hvad var det egentlig de gjorde? Hvad var det nye? Og hvordan har det mon været at gå rundt i Københavns gader på et af de mest spændende tidspunkter i danmarkshistorien? Sendt første gang17.09.2014

13:05  

Psaligrafi: Med saksen som pensel
Psaligrafi: Med saksen som pensel Den dansk-norske kunstner Karen Bit Vejle er en af verdens bedste psaligrafer, papirklippere. Nu står hun foran sit livs største udfordring, og hun må kæmpe en intens kamp med tiden, saksen og den sygdom, hun lider af - alt for at nå sin store drøm. Denne kamp er universel, en kamp hvor vores egen kapacitet, vilje og kraft bliver udfordret.

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Trinitatis søndag

14:45  

Du må ikke slå ihjel - Anger (3:4)
Du må ikke slå ihjel - Anger (3:4) Præst Flemming Pless har sat tre mænd i stævne, som alle har taget et andet menneskes liv. Han vil undersøge, om Biblens begreber om skyld, straf, anger og tilgivelse giver mening for dem, der har forbrudt sig mod det femte bud: DU MÅ IKKE SLÅ IHJEL!

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (12)
Morten Skildpadde II (12)

12:20  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13)

12:45  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:20  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

13:40  

Brillebjørn (20)
Brillebjørn (20) Norsk dramaserie. Mor støvsuger, mens Lucy leger med sit kasseapparat. Da mor er færdig, vil Lucy rigtig gerne prøve støvsugeren, men tør ikke helt.

13:50  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Det er aften over skoven, og Cirkeline og Frederik kan høre sigøjnermusik. Og nu kommer de både til at opleve musik, en spå-mus, den hvide muse-klovn, og Alfredo kommer også og giver et nummer - se selv!

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Det er Findus' fødselsdag, og han glæder sig til pandekagekagen, men den store tyr er lige ved at ødelægge det hele.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:15  

Spise med Price - Tea for three (3:6)
Spise med Price - Tea for three (3:6)

17:00  

Jim og Ghita på nye eventyr (6:6)
Jim og Ghita på nye eventyr (6:6) Det er 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. Ghita Nørby og Jim Lyngvild besøger en udstilling i Ørsteds fødeby, som viser, hvor vild en videnskabsmand, han egentlig var. På Tranekær Slot åbner greveparret Ahlefeldt-Laurvig dørene op. I slotsparken ser Jim og Ghita på organisk kunst og de kommer også forbi Medicinhaverne, som gør et særligt indtryk.

17:30  

Grænseland - I krig for Tyskland (3:4)
Grænseland - I krig for Tyskland (3:4)

DR2

15:15  

Reklamer til Tiden (4:8)
Reklamer til Tiden (4:8) - om vore nydelsesmidler, fra brændevin til Bacardi Breezer. I aftenens program vrimler det med cigaretter, whisky og (næsten) nøgne piger! Det handler om alt det gode i livet og om, hvordan reklamefilmene frister vores søde tand og vækker ølhunden. Det handler også om, hvordan vores dårlige samvittighed er vokset i takt med, at vi har fået flere og flere nydelsesmidler at vælge imellem. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. En hel reklameblok er helliget Dirch Passer, der glad og gerne stillede op i reklamefilm for alskens øl, cigaretter og slik. Dirch har solgt mange øl. Hvide sandstrande, azurblåt hav og lækre piger har til gengæld solgt rigtig meget spiritus og chokolade. I dette program svælger vi i det søde, det sjove, det fede - og det farlige! Vært: Liv Thomsen.

16:15  

120 slag i minuttet
120 slag i minuttet I 90'ernes Paris raser aids-epidemien. Mens myndighederne ser passivt til, har aktivistgruppen ACT UP taget sagen i egne hænder. Utrætteligt kæmper den for oplysning og retten til den bedste medicin. Epidemien kræver konstant nye ofre, og gruppen er splittet i spørgsmålet om, hvilke metoder man kan ty til for at opnå målet. Men selv midt i de sydende frustrationer spirer kærligheden. Filmen modtog juryens grand prix og den internationale kritikerpris ved Cannes-festivalen. Medvirkende: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel m.fl. Instruktion: Robin Campillo.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (49)
Gurli Gris VII (49)

15:15  

Gurli Gris VII (50)
Gurli Gris VII (50)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Ridderprinsessen Nella (27)
Ridderprinsessen Nella (27)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (8)
Vidundervovsen Vaffel (8) Vaffel til træning

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Teddys hævn

16:35  

Paw Patrol (24)
Paw Patrol (24) Vovsernes store ræs + Vovserne og kage-konkurrencen

17:00  

Rasmus Klump (9)
Rasmus Klump (9) Bjergbestigerne

17:10  

Rasmus Klump (10)
Rasmus Klump (10) Svinemiklen gør rent

17:25  

Løgnhalsen som elefantpasser (2:10)
Løgnhalsen som elefantpasser (2:10) En mus tror, den er en elefant. Elefanten puster sig selv op som en ballon og svæver ud af zoo. Elefantpasserne spiller en cha - cha - cha. Alt sammen for at opnå anerkendelse fra løgnhalsens retskafne sønner. Og Gnom! Han er ikke sådan til at slippe af med. Medvirkende: Carl Quist-Møller, Hans Ulrik, Jacob Munk.

17:55  

Tre venner (8)
Tre venner (8) Mor kan ikke tage med Anne til tandlægen, så det bliver Torben i stedet for. Det er Anne ikke glad for, da hun er lidt bange for at gå til tandlægen, og vil have sin mor med.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Vores mystiske planet (4:5)
Vores mystiske planet (4:5) I det etiopiske højland lever dyr, der ikke findes andre steder. En unik abe, som er den eneste overlevende fra en forsvunden stamme. Og et af Afrikas mest sjældne rovdyr. En rotteædende ulv. Hvordan overlever disse usædvanlige dyr i dette ekstreme område? Og hvordan er de endt her? For at få svar på det må vi begive os til et af de voldsomste geologiske steder på kloden.

20:00  

Grænseland - Dansk eller Tysk (4:4)
Grænseland - Dansk eller Tysk (4:4)

DR2

20:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (1:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (1:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rejsen begynder i Venedig og den idylliske græske ø, Symi, hvor han bl.a. laver skaldyrsrisotto og Tiramisu.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (43)
Pyjamasheltene (43)

18:50  

Wild Kratts III (12)
Wild Kratts III (12)

19:15  

Zorro (1)
Zorro (1) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (11)
Svampebob Firkant VII (11) Et lille måltid + Gary bliver forelsket

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

22:10  

Hamilton (8:10)
Hamilton (8:10) Hamilton er blevet anholdt, og Kristin begynder at afhøre ham. Säpo kalder tll pressemøde for at fortælle offentligheden, at Hamilton er indblandet i terrorangrebene. Samtidig planlægger Haig at likvidere Hamilton i fængslet.

22:55  

Maria Wern: Stum sidder guden (2:2)
Maria Wern: Stum sidder guden (2:2) En myrdet mand og adskillige døde dyr ophængt i et træ. Et halshugget lig i en bil. Og to afhuggede hoveder på hvert sit serveringsfad. Vicekriminalkommissær Maria Wern står midt i en bizar og uhyggelig sag, der kaster lange skygger over Gotlands smukke sommerlandskab. Den mistænkte er stadig på fri fod, og Maria er stærkt presset. Kan hun finde morderen, inden hun slår til igen?

23:45  

Stella Blómkvist (3:3): Mord i koncerthuset
Stella Blómkvist (3:3): Mord i koncerthuset Stella er i besiddelse af en række videoer med meget følsomme optagelser af meget magtfulde mennesker. Optagelser, som den kinesiske kulturattaché gerne vil købe af hende. Stella er dog ikke interesseret i at sælge. Det bringer hendes liv i fare.

DR2

21:00  

En insiders guide til Uffizi-galleriet
En insiders guide til Uffizi-galleriet Den tyske modedesigner Wolfgang Joop viser rundt i det fremtrædende kunstmuseum Uffizi-galleriet i Firenze. Her møder han værkerne 'Venus' fødsel' af Botticelli og Caravaggios 'Judith, der halshugger Holofernes' - og overvældes af Michelangelos cirkulære maleri af 'Den hellige familie'.

22:00  

Du må ikke slå ihjel - Tilgivelse (4:4)
Du må ikke slå ihjel - Tilgivelse (4:4) Præst Flemming Pless har sat tre mænd i stævne, som alle har taget et andet menneskes liv. Han vil undersøge, om Biblens begreber om skyld, straf, anger og tilgivelse giver mening for dem, der har forbrudt sig mod det femte bud: DU MÅ IKKE SLÅ IHJEL!

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Countrymusikkens historie (6:9) - Bro mellem generationer 19
Countrymusikkens historie (6:9) - Bro mellem generationer 19 Ud af Vietnamkrigens skygger dukker en tidligere helikopterkaptajn op. Hans navn er Kris Kristoffersen, og hans lyrik skal komme til at sætte helt nye standarder for countrymusikken. Hippiebandet The Nitty Gritty Dirt Band producerer et album, der slår bro mellem flere generationer, og Johnny Cash vender sejrrigt tilbage til Ryman Auditorium - stedet, hvor han et par år tidligere blev smidt ud. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

23:55  

Kvindelige krigere: Afrikas glemte hær
Kvindelige krigere: Afrikas glemte hær Engang fandtes der en enestående hær af kvindelige krigere i Afrika. Europæerne kaldte dem amazoner - og de var kendt for deres mod og brutalitet i krig. Her følger vi med skuespiller Lupita Nyong'o, når hun rejser til Benin i Vestafrika for at afsløre sandheden om de koldblodige og frygtløse kriger-kvinder, der har været inspiration for Marvels superheltefilm Black Panther.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:20  

Vera: Kold flod
Vera: Kold flod Forretningskvinden Lisa Varsey holder fest på en båd for venner og familie. En munter aften, der ender tragisk. Efter festen fiskes Lisas søster nemlig op af floden - stendød. Obduktionen afslører, at det ikke var en ulykke - og Vera må på jagt efter en morder.

02:50  

Kystvagten (2:68)
Kystvagten (2:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:40  

I hus til halsen VII (4:8)
I hus til halsen VII (4:8) For Pia gik en boligdrøm i opfyldelse, da hun i 2008 købte Bølling Mølle udenfor Egtved. Et omfattende renoveringsarbejde gik i gang. Men istandsættelsen af drømmeboligen endte brat i 2014, da hun blev påkørt i sin bil og pådrog sig en piskesmældslæsion. I de seneste tre år har hun derfor forsøgt at skille sig af med sit livsprojekt og elskede hjem. For i dag lever Pia med konstante smerter - og kan hverken støvsuge eller løfte en malerpensel, uden at hun får endnu mere ondt. Boligdrømmen smuldrer, mens økonomien kuldsejler med kurs mod en tvangsauktion. For Pia er nødt til at optage flere lån for at kunne betale sine terminer. Sammen med venner og familie samler ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester nu tråden op for at gøre møllen til liebhaveri for købere i den kreative klasse.

DR2

00:45  

Egypten - den sunkne by
Egypten - den sunkne by Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. I 1999 lykkedes det den franske undervandsarkæolog at lokalisere den sunkne by, Heraklion, ud for kysten ved Alexandria. Det forbløffende fund har også været en advarsel til de fem millioner mennesker, der bor ved den egyptiske middelhavskyst. Hvis en hel by kunne synke i havet på grund af stigende vandstand, kunne det måske ske igen?

01:25  

Marie-Antoinettes hemmelige Versailles
Marie-Antoinettes hemmelige Versailles Dronning Marie-Antoinettes (1755-93) havde et lille palads forklædt som et bondehus i haverne omkring kongeslottet i Versailles. Det var et romantisk skjulested, der mindede dronningen om sin ubekymrede barndom i Wien. Efter Den Franske Revolution i 1789 forfaldt huset, men er nu blevet restaureret i al sin pragt og åbnet for offenligheden. Et intimt portræt af en lidt for moderne kvinde fanget i historiens malstrøm.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0607050422