Galten
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 13. juni 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 13. juni 2020

DR1

01:50  

Hamilton (8:10)
Hamilton (8:10) Hamilton er blevet anholdt, og Kristin begynder at afhøre ham. Säpo kalder tll pressemøde for at fortælle offentligheden, at Hamilton er indblandet i terrorangrebene. Samtidig planlægger Haig at likvidere Hamilton i fængslet.

02:30  

Hercule Poirot: Viseren peger på mord
Hercule Poirot: Viseren peger på mord Hercule Poirot tager en tur til kystbyen Dover for at hjælpe løjtnant Colin Race med at opklare knivdrabet på en midaldrende mand. Sporene synes at pege på den unge Sheila Webb, men er hun virkelig skyldig? Og har sagen mon forbindelse til den nylige afsløring af en tysk muldvarp i den britiske flåde? Poirot: David Suchet. Colin Race: Tom Burke. Sheila Webb: Jaime Winstone. Instruktion: Charles Palmer.

04:05  

Bonderøven 2014 (19)
Bonderøven 2014 (19) På Kastaniegården er der travhed, inden frosten sætter ind. I stalden færdiggør Frank et fodersystem bestående af glaserede krybber og træværk. Når det er færdigt, kan koen og kalven komme ind i deres bås. Æblerne til cider ligger på en vogn frostfrit i laden, mens æblevasker-maskinen er ved at tage form med både koste, snegl og rundjern. Kælderrummet i det nye stuehus er fyldt op med kartofler og gulerødder. Og så er Frank i gang med et eksperiment, han vil lave julesalat af opgravede cikorieplanter. Sendt første gang 17.12.14

04:35  

Kender Du Typen? - med mågestel og opholdstilladelse
Kender Du Typen? - med mågestel og opholdstilladelse Hvem sætter Jakabov som pynt på reolen, samler på mågestel og fornyer sin opholdstilladelse hvert andet år? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en svær opgave, når de skal regne ud, hvilken kendt mand, der bor i lejlighed med kæreste og hundrede hunde. Vært: Mads Steffensen

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Løvens hule (6:8)
Løvens hule (6:8) Der er big business-potentiale i hulen, når Oliver og Kasper viser deres forretning, som imponerer løverne på særlig vis. Og så har Julie løst en af hverdagens småproblemer, når det gælder chips og snacks - men vil løverne være med til at løse småproblemer eller går de hele vejen og skriver Løvens Hule-historie?

07:00  

Løvens hule (7:8)
Løvens hule (7:8) Denne gang forsøger Iværksætterne sig med lidt af hvert. Men kan man fedte sig til en investering med massage, eller forblænde hanløverne til en drengerøvsinvestering i en boksemaskine? Særligt en løve træder i karakter og viser muskler i mere end en forstand.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:05  

Sovjetunionens sidste helt - samtaler med Mikhail Gorbatjov
Sovjetunionens sidste helt - samtaler med Mikhail Gorbatjov Mikhail Gorbatjov er en af det 20. århundredes vigtigste politikere. Kendt for sit omfattende reformprogram af det sovjetiske samfund og for at være med til at afslutte den kolde krig. Gennem en række interviews med filmmager Werner Herzog fortæller Sovjetunionens sidste præsident om sine fejl og sine sejre som leder af USSR - og om de begivenheder, der førte til murens fald og genforeningen af Tyskland.

01:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Trinitatis søndag

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (77)
Minisekterne (77) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh lærer at gynge. Men hvem er den mystiske mand, som Kragen udspionerer?

05:15  

Inui (12)
Inui (12)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Farmors fødselsdag
Rita og Krokodille - Farmors fødselsdag Farmor har fødselsdag. Hun skal have en fest og Rita kan ordne alt. På Ritas måde. Fin dug, blomster og kager. Krokodille gør alting forkert. Krokodille må ikke hjælpe til! Efter en god fest er der altid rodet. Farmor siger de skal rydde op. Men Rita er alt for træt. Nu må du altså gerne hjælpe til, Krokodille, for det er sjovere når vi hjælper hinanden.

05:50  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

06:00  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamsehospitalet undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

06:30  

Gurli Gris II (15)
Gurli Gris II (15) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (16)
Gurli Gris II (16) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:48  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

06:50  

Den lille prinsesse (13)
Den lille prinsesse (13) Den lille prinsesse har fået en æske fuld af fine nye farver. Hun er så glad for dem, at hun ikke nænner at bruge dem. Og det værste er, at de pludselig forsvinder en efter en.

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (11)
Rasmus Klump (11) Pandekagedetektiven

07:30  

Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn
Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

08:45  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

08:50  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

 
DR1

10:00  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Downton Abbey III (7:10)
Downton Abbey III (7:10) Bates bliver sat på fri fod, og en glad og lettet Anna tager imod ham. Samtidig ønsker Matthew omlægge driften af godset, men kan han overbevise Robert om, at det er en god ide? Blandt tjenestefolkene giver O'Brien Thomas gode råd, men der stikker noget under.

11:10  

Inspector Morse: Jeg'ets død
Inspector Morse: Jeg'ets død Vin, kvinder og operasang. Morse har det som en fisk i vandet, da han og Lewis sendes til det idylliske Norditalien for at efterforske et mystisk dødsfald. Sagen bringer ham nemlig sammen med den smukke operasangerinde Nicole Burgess, der er blevet ramt af sceneskræk, men forbereder sig på at gøre comeback i Veronas berømte udendørs arena. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Nicole Burgess: Frances Barber. Manuskript: Alma Cullen efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Colin Gregg.

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Joanna Lumleys rejse i Indien (1:3)
Joanna Lumleys rejse i Indien (1:3) Britisk rejseprogram fra 2017 (Joanna Lumley's India) Den britiske skuespiller Joanna Lumley er født i Indien. Nu tager hun tilbage for at udforske både naturen og kulturen. Hun starter sin rejse i Tamil Nadu, hvor hun oplever religiøse ceremonier i fantastiske templer. Og derefter går turen videre til Gangtok i Sikkim, hvor hendes mor boede som barn.

10:30  

24 timer vi aldrig glemmer - Orkanen 3. december 1999
24 timer vi aldrig glemmer - Orkanen 3. december 1999 Der er dage vi aldrig glemmer, dage hvor vi husker, hvor vi var og hvad vi lavede. Dage hvor vi bogstavelig talt bliver blæst omkuld. En af de dage er 3. december 1999. Den dag orkanen kom til Danmark. Vindstød med en hastighed på op over 50 m/s ramte Danmark den dag. Og efter 24 timers hærgen henover over landet havde orkanen sat sine tydelige spor. 7 mennesker mistede livet på grund af orkanen og op imod 1000 kom til skade. Cirka 40.000 husstande var uden el i en periode efter orkanen og alt i alt skønner forsikringsselskaberne at orkanens hærgen kostede 14 milliarder kroner. Tilrettelæggelse: Jakob Heick Sendt første gang 29.11.09

11:20  

Danske katastrofer - Togkatastrofen i Sorø (6:6)
Danske katastrofer - Togkatastrofen i Sorø (6:6) Mandag den 25. april 1988 afsporer et Intercitytog med 250 passagerer kort før Sorø station. For høj fart er skyld i en ulykke, der på tragisk vis udvikler sig til en katastrofe. Da den 400 ton tunge vognstamme ryger af sporerne, skrælles hele siden af en af togvognene. En stor kampesten ligger i grøften, lige præcis dér hvor vognen vælter. Passagererne er prisgivet. 8 mennesker omkommer. Over 70 bliver kvæstet. Med øjenvidneberetninger fra en Falck-redder og en overlevende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om den største togkatastrofe i nyere tid. En ulykke, der har betydning for alle togpassagerer i dag. Sendt første gang 15.11.2017

11:50  

Danskernes Krønike - Vores mad
Danskernes Krønike - Vores mad Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag gennem deres egne optagelser. At brødrene Jesper og Michael Koch i dag er blevet gourmetkokke i verdensklasse er ingen tilfældighed. Hos familien Koch i Sønderjylland har de sønderjyske egnsretter nemlig altid fungeret som familiens naturlige samlingspunkt - og mad var noget, der blev kræset om. Hos familien Malm Rasmussen fra København var indkøb og madlavning derimod i mange år dikteret af fars livretter, inden familien fik øjnene op for det internationale køkkens mange muligheder. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med mad siden 60'erne og frem til i dag, hvor vi ikke kan forestille os et liv uden køleskab, og take-away er en uundværlig del af vores hverdag. Sendt første gang 19.12.06

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (2)
Flaskepost fra Stillehavet (2)

09:20  

Vitello - graver et hul (1)
Vitello - graver et hul (1) Vitello mangler en ven. Max og Hasse er både irriterende og ikke hjemme. Så Vitello beslutter sig for at lave en fælde, grave et stort hul og fange sig en ven ... Instruktion: Dorte Bengtson Baseret på bogen af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen

09:27  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:55  

Min fars krig (3:3)
Min fars krig (3:3) Dorthes far var modstandsmand og endte i tysk KZ-lejr. Nu vil hun forstå, hvordan han blev et hovedvidne i retssagen mod tyskernes torturbøddel Ib Birkedal Hansen, som forsøgte at undslippe en dødsstraf ved at spille sindssyg. En dokudrama-serie om Danmark under besættelsen, og hvilken pris modstandskampen havde for en almindelig familie, hvor faderen blev traumatiseret af tortur og ophold i KZ-lejr.

13:55  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!

14:30  

Hammerslag - i Spanien
Hammerslag - i Spanien Hammerslag er taget en tur til Spanien, som er danskernes absolutte favorit feriedestination. Her skal vi se på boliger på den berømte "Costa del Sol" i Sydspanien, og så skal hold Øst og Vest også prøve kræfter med boligpriserne længere nordpå på "Costa Blanca", som er et populært sted for danskerne at købe feriebolig. Allernordligst på Costa Blanca i byen Jávea starter vi netop med et hus købt af danskere, der ligger på en klippeskrænt langt oppe over byens tage med den vildeste havudsigt! Der skal også sættes pris på en danskejet ferielejlighed tæt på Alicante by, der kan købes til cirka samme pris som et gennemsnitssommerhus hjemme i Danmark. Så går turen sydpå til Costa del Sol og op i bjergene til landsbyen Cómpeta, hvor hold Øst og Vest skal gætte, hvad prisen er for et hus, der har udsigt helt til Afrika, og så venter der intet mindre end en pragtvilla på Costa del Sol, som Spaniens tidligere diktator, Franco, engang brugte som sin egen ferieresidens. Sendt første gang 22.12.19

DR2

12:20  

Robert Kennedys amerikanske drøm
Robert Kennedys amerikanske drøm Robert Kennedy (1925-68) var justitsminister i sin brors, præsident John F. Kennedys regering, da præsidenten blev skudt i 1963. Robert fortsatte ikke under efterfølgeren Lyndon B. Johnson, men valgte at stille op og blive valgt som New Yorks senator i 1965. I de næste år begyndte han at udvikle sin egen politik og forfølge sine egne mål. Hans politiske visioner var måske utopiske og naive, og de delte i hvert fald vandene i en sådan grad, at han ligesom sin bror endte med at blive skudt.

13:20  

I Adams verden
I Adams verden TV-spil af Leif Panduro Medvirkende Preben Neergaard; Martin Sne; Bjørn Puggaard-Müller; John Wittig; Ann-Mari Max Hansen; Holger Juul Hansen; Asbjørn Andersen; Lise Ringheim; Jytte Breuning; Birgitte Price; Ove Sprogøe; Henning Palner; Lily Weiding; Jørgen Langebæk; Poul Glargaard; Mime Fønss; Jens Okking; Ina Løndahl; Hans-Henrik Krause; Lis Adelvard; Edward Fleming Fra 1973

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (14)
Morten Skildpadde II (14)

12:20  

Morten Skildpadde II (15)
Morten Skildpadde II (15)

12:45  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:20  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

13:40  

Brillebjørn (21)
Brillebjørn (21) Norsk dramaserie. Julian skal på toilettet, men mor sover stadig. Han bestemmer sig for at gøre det selv, men pludselig blev toilettet rimelig uhyggeligt.

13:50  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Frederik og Ingolf har bygget en rumraket - for nu vil de hente den store gule ost: Månen! Og tænk, Frederik og Cirkeline skydes af sted i raketten - gæt hvor de lander?

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersens bror kommer på besøg, og det bliver lidt besværligt i længden.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:40  

Spritnyt - med Gintberg og Eskelund (5:6)
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund (5:6) I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller...ikke helt. For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider frem. Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet frem. Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejs.

15:55  

Det vilde dusin
Det vilde dusin Religionseksperten Robert Langdon sendes ud på en halsbrækkende jagt gennem Roms forladte krypter, katakomber og katedraler. Vatikanet skal vælge en ny pave, men et hemmeligt broderskab med et horn i siden på pavestaten truer med at sprænge samtlige kandidater til atomer. Kun kodeknuseren Langdon kan finde frem til det gådefulde broderskab og forhindre katastrofen. Medvirkende: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, Nikolaj Lie Kaas m.fl. Instruktion: Ron Howard.

17:30  

Versus
Versus I aftenens Versus-dueller skal der blandt andet malkes, parallelparkeres, telegraferes og skydes med skarpt efter frisbees. En poledancer dyster mod en bodybuilder, og de faste duellanter Hjalte og Tjelle skal kæmpe sig igennem en labyrint af laserstråler. Din og deltagerne i studiets opgave er at forudsige udfaldet af duellerne. Vært: Jacob Riising. Sendt første gang 4.9.15

DR2

15:05  

Vores år (1:4)
Vores år (1:4) TV-serie fra 1980 i fire dele om en fiskerfamilie i Rudkøbing og nogle mennesker omkring dem i 1970'erne. Medv.: John Hahn-Petersen; Else Benedikte Madsen; Merete Voldstedlund; Martin Miehe-Renard; Bent Børgesen; Joel Levy; Susse Wold; Anne Marie Ottersen; Preben Neergaard; Ove Sprogøe; Bodil Lindorff; Karl Stegger; Jannie Faurschou; Nis Bank-Mikkelsen; Karen-Lise Mynster; Pierre Miehe-Renard; Manuskript af Klaus Rifbjerg.

16:25  

Dronning til alle tider (5:6)
Dronning til alle tider (5:6) En dokumentarserie om Dronning Ingrid i seks afsnit. Dronning Ingrid som mor. Femte afsnit handler om perioden 1940 til i dag, og Dronning Ingrids tre døtre udtaler sig om deres mor, og hvordan de ser på opdragelse og familieliv. Vi ser klip fra deres barndom og følger deres liv som børn og voksne. Kronprinsesse Margrethe udråbes til dronning og Dronning Ingrid træder lidt tilbage for at hellige sig sine børn, børnebørn og store blomsterinteresse. Sendt første gang 1996

16:55  

Monty Python's Flying Circus (1)
Monty Python's Flying Circus (1) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:25  

Monty Python's Flying Circus (2)
Monty Python's Flying Circus (2) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (9)
Gurli Gris V (9) Regnvejrsdag-legen

15:15  

Gurli Gris V (10)
Gurli Gris V (10) Fru. Kanins bule

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Ridderprinsessen Nella (28)
Ridderprinsessen Nella (28)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14) Vaffels hundevenner

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Er der nogen?

16:35  

Paw Patrol IV (5)
Paw Patrol IV (5)

17:00  

Gepetto News III (8)
Gepetto News III (8) Gepetto News viser i dag som verdens første nyhedsmedie billeder direkte fra rummet. Kisser reporterer direkte fra en rekord i flødebollespisning og Mester viser hvordan man ved hjælp af dynamit kan springe et dukkehus i luften.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

17:45  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Øen (6:8)
Øen (6:8) Deltagerne har planlagt en svømmetur til en anden ø, Ønskeøen, som kun ligger 350 meter fra deres egen ø. Men med et indtag på 300 Kalorier om dagen, og en stærk strøm i Stillehavet, er turen en ekstrem og ikke ufarlig udfordring. Peter får øje på en skadet pelikan og jagten sættes ind med 50 meter sprint og hjemmelavede spyd. Og anstrengelserne i kampen for at finde føde koster kræfter - igen besvimer en deltager. I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet.

20:00  

Syv kontinenter, en klode (6:7)
Syv kontinenter, en klode (6:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang Nordamerika, hvor Tennessee-floden, Rocky Mountains og skovene i Mississippi er levesteder for utallige dyr. Men hvor det ekstreme vejr også er udfordrende og kræver specialiserede jagtteknikker.

DR2

18:00  

Den røde sol
Den røde sol Banditterne Link og Gauche overfalder et tog, der er på vej gennem det vilde vesten med den japanske ambassadør ombord. Målet er at røve en sending guld, men Gauche stjæler også et værdifuldt samuraisværd fra ambassadøren, hvorefter han forsøger at dræbe Link. Link overlever imidlertid, og sammen med samuraien Kuroda sætter han efter sin forræderiske makker. Medvirkende: Charles Bronson, Ursula Andress, Toshirô Mifune, Alain Delon m.fl. Instruktion: Terence Young.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Giv mig, Gud, en salmetunge".

20:00  

1864 - Brødre i krig
1864 - Brødre i krig Verden er fuld af uskyld og håb, da brødrene Laust og Peter vokser op under fattige, men trygge kår. Brødrene forelsker sig begge i den smukke og belæste proprietærdatter Inge, og Inge gengælder deres kærlighed. Men da krigen mod Preussen bryder ud, melder Laust og Peter sig til hæren. Forholdet til Inge hjælper brødrene igennem mødet med krigens rædsler, men sår samtidig splid mellem de ellers uadskillelige brødre, når de sammen med tusindvis af andre unge danske soldater kastes for løverne i et af de blodigste slag i dansk historie. Slaget ved Dybbøl i 1864, der ændrede Danmark for altid. Inspireret af Tom Buk-Swientys bøger. Medvirkende: Jens Sætter-Lassen, Jacob Oftebro, Marie Tourell Søderberg, Bent Mejding, Sidse Babett Knudsen, Nicolas Bro m.fl. Manuskript: Ole Bornedal m.fl. Instruktion: Ole Bornedal. Fotograf: Dan Laustsen. Scenograf: Niels Sejer. Musik: Marco Beltrami. Stills: Per Arnesen. Produktion: Miso Film i co-produktion med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (49)
Pyjamasheltene (49)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (7)
Zorro (7) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:01  

En isbjørn i New York
En isbjørn i New York Livet kan kræve sin bjørn - bare spørg Norm, en isbjørn med usædvanlige talenter og et hjerte så stort som vildmarken. Da han hører, at der skal bygges menneskehuse i hans arktiske baghave, kommer Norm til undsætning. Med en broget flok lemminger ved sin side sætter Norm kurs mod New Yorks asfaltjungle på en løssluppen mission for at stoppe vanviddet og redde Arktis.

DR1

21:00  

Unge Morse II (2)
Unge Morse II (2) Oxford, 1966. Det engelske fodboldlandshold spiller vm-kvartfinale, og gaderne ligger øde hen. På et museum findes en ældre mand død, stukket ihjel med en ceremoniel dolk. Efterforskningen fører Morse og Thursday til en pigeskole og et grusomt massemord, der blev begået for 100 år siden. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Giuseppe Capotondi.

22:30  

Vera: Natklubben
Vera: Natklubben Forbryderen Robbie Marshburn forsvandt sporløst for 23 år siden. Nu bliver hans lig fundet under en byggeplads ved en natklub, der udbrændte for mange år siden. For Vera bliver det en sag, hvor hun løber ind i adskillige spøgelser fra fortiden.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Hil Cæsar!
Filmperler: Hil Cæsar! Eddie Mannix er problemknuser for et af Hollywoods store filmselskaber. Det er hans job at lægge låg på skandaler og sørge for, at alt omkring selskabets produktioner går glat. Der findes ikke det problem, Eddie ikke kan løse, men da drømmefabrikkens største stjerne bliver bortført, får han for alvor sin sag for. Medvirkende: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich m.fl. Instruktion: Ethan og Joel Coen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Mordene i Brokenwood II (2:4)
Mordene i Brokenwood II (2:4) Der er noget råddent i Brokenwood by. En ung skuespiller falder død om efter en opførelse af 'Hamlet'. Det står hurtigt klart om, at den unge mand er blevet forgivet. Nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvorfor - og af hvem.

01:35  

Lewis: Skudhuller
Lewis: Skudhuller Kriminalkommissær Lewis er gået på pension, men bliver lokket tilbage til politiarbejdet for at hjælpe med at efterforske et mord. Nu som assistent for sin egen tidligere assistent, Hathaway, der er blevet forfremmet til kriminalkommissær. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

03:05  

Hercule Poirot: Mord for åbent tæppe
Hercule Poirot: Mord for åbent tæppe Den pensionerede skuespiller Sir Charles Cartwright er vært for et cocktail-party, der får dødelig udgang, da en af gæsterne bliver kvalt i sin drink. Sir Charles' gamle ven Poirot har svært ved at tro, at det var mord. I hvert fald indtil en anden mand falder død om under samme omstændigheder nogle uger senere. For kan det være et tilfælde, at to mennesker dør på samme besynderlige måde med få ugers mellemrum? Poirot: David Suchet. Sir Charles: Martin Shaw. Sir Bartholomew: Art Malik. Instruktion: Ashley Pearce.

DR2

00:40  

Den idealistiske revolution
Den idealistiske revolution Det har været en almen sandhed, at mennesket er drevet af egoisme, men denne ide er blevet mere og mere udfordret. Ny forskning på områder så forskellige som statsvidenskab, psykologi, sociolog og eksperimental økonomi tvinger os til at genoverveje menneskets adfærd og motivation. Hvis, der er stærke biologiske årsager til, at samarbejde slår egoisme, og at uegennytte er en del af menneskets natur, bør man måske begynde at indrette samfundet efter det!

01:35  

Det nye Ku Klux Klan
Det nye Ku Klux Klan Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Vi starter i Arkansas, hvor han møder en gruppe medlemmer fra den højreekstremistiske organisation Ku Klux Klan, der påstår, at det er værre at blande racer end at slå et andet menneske ihjel.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0607040310