Galten
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 16. januar 2019

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 16. januar 2019

DR1

00:45  

I farezonen (29:61)
I farezonen (29:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

I farezonen (30:61)
I farezonen (30:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:25  

Bonderøven 2009 (2)
Bonderøven 2009 (2) Frank vil gøre alt på den gammeldags måde. I dag får han hjælp til at lægge kartofler med en ældgammel maskine, og så har han besluttet sig for at dyrke hestebønner. Frank og Theresa er nu kommet helt på plads i det nye hus - næsten da. Sendt første gang 18.01.09.

02:55  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

03:35  

Rigtige Mænd - HVA' NU? (4:4)
Rigtige Mænd - HVA' NU? (4:4) De Rigtige Mænd skal på tur. En rigtig herretur, som træner Jacob inviterer på. Nu da XTERRAen er overstået, er der ikke længere et konkret mål at kæmpe sig hen imod, så Jacob vil finde ud af, om de har lært at stå på egne ben og for sidste gang sætte holdånden på prøve og teste deres evne til hver især at tage ansvar for deres egen sundhed. Det betyder nye grænseoverskridende udfordringer med både hypnose, heste og masser af mudder.

04:05  

Skattejægerne 2014 (28)
Skattejægerne 2014 (28) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Lone Riis har forladt sin vintagebutik for at tage i Operahuset, men det er nu ikke for at se en forestilling. Der er nemlig stort kostumeudsalg, så Lone er på pletten i jagten på de skøreste kostumer. På Møn får antikvitetshandleren, Jesper Bo Hansen, kamp til stregen i jagten på skatte, når han tager på loppemarked. Marskandiserparret, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, har inviteret til loppemarked på Lykkegaard, men noget truer med at ødelægge dagen.

04:30  

Mig og Klassen - Christian Fuhlendorff
Mig og Klassen - Christian Fuhlendorff I Mig og Klassen tager Mark Stokholm komiker Christian Fuhlendorff på en rejse tilbage til barndommens skole for at finde svar på, hvordan skolelivet, klassen, lærerne og ikke mindst klassekammeraterne har været med til at forme Christian Fuhlendorff til det menneske, han er i dag. Christian Fuhlendorffs skoletid var helt særlig - da han kom i tredje klasse, vurderede man, at han var grænsepsykotisk og flyttede ham derfor over i en lille specialklasse. Hver morgen kørte han i handicapbus til skole, så sammen med Mark begiver han sig nu i samme bus tilbage til blandt andre hans klassekammerat Lasse, som er autist. Mens Christian har klaret sig godt i livet, er historien en noget anden for Lasse, og det bliver et - blandt mange - tankevækkende besøg for Christian.

05:15  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

DR-Friland: Fuldtømmerhuset - mesteren og lærlingen
DR-Friland: Fuldtømmerhuset - mesteren og lærlingen Vi følger byggeriet af Fuldtømmerhuset i Friland. Kasper på 28 år bliver lært op af den store mester i logbuilding 76årige B. Allan Mackie fra Ontario i Canada. De to har med hjælp fra en gruppe skovarbejdere 3 uger til at forvandle den store bunke af nyskovet fyr til et solidt og smukt hjem for Kasper og Louise. Et fascinerende arbejde der kræver millimeters nøjagtighed med motorsaven som det vigtigste arbejdsredskab. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard. Sendt første gang 12.12.02

06:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Christian, Jannie og Thomas har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så bliver deltagerne sat på noget af en opgave, når de ud fra nogle få skår, skal gætte hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale i morgen. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 26.11.14

06:30  

Søren Ryge: Åge, Ejnar og Elna.
Søren Ryge: Åge, Ejnar og Elna. Tre søskende, gamle, ugifte, meget forskellige - alligevel bor de sammen. De er sønderjyder, så der tales synnerjysk! Sendt første gang 08.06.11

07:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Kender Du Typen? - Med gadgets og hindbærbrus
Kender Du Typen? - Med gadgets og hindbærbrus Hvem er det, der både har råd til at bygge helt nyt hus i Rungsted og købe et hav af dyre gadgets, men samtidig har "danskernes køleskab" og elsker at spare penge? Det skal de to livsstilseksperter Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner forsøge at regne ud, inden Mads Steffensen tvinger dem til at gøre rent i hele hytten. Vært: Mads Steffensen

DR2

01:00  

Sexskandale i Nobel-akademiet
Sexskandale i Nobel-akademiet Det har i sandhed været et annus horribilis, et frygteligt år, for det ellers så noble og velestimerede Svenske Akademi, der lige nu befinder sig i sin værste krise nogensinde. Årets Nobelpris er blevet udsat, og beskyldninger om seksuelle overgreb, korruption og økonomiske uregelmæssigheder hagler ned. Akademiets første, kvindelige faste sekretær er blevet fyret, og fire kvindelige medlemmer er trådt tilbage. Hvordan kunne det komme så vidt?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:50  

Rejsen til Mars (4:6)
Rejsen til Mars (4:6) Fire år efter den første landing på Mars, ankommer et nyt hold fra Jorden, men trues af en støvstorm. I nutiden kan McMurdo-stationen i Antarktis fungere som et moderne eksempel på, hvordan mennesker kunne bosætte sig på Mars.

01:40  

Ripper Street II (3:8)
Ripper Street II (3:8) Et prominent medlem af Londons byråd bortføres. Under sin efterforskning møder politiinspektør Reid byrådsmedlemmet Jane Cobden, der er den første kvinde nogensinde til at beklæde posten som lokalpolitiker. Men så viser det sig, at kidnapperne er tilhængere af Cobdens synspunkter, dog på en meget ekstrem måde. Spørgsmålet er, om den afholdte Cobden har noget med forbrydelsen at gøre!

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:45  

Ballerina mod alle odds
Ballerina mod alle odds Det er kun få dansere beskåret at komme til tops i klassisk ballet. Og af de få er kun en forsvindende del sorte kvinder. Misty Copeland er en af de få, der har arbejdet sig op fra korpsdanser til solist i kompagniet American Ballet Theatre, et af de tre ledende balletkompagnier i USA. En skade truer hendes karriere, og vi følger hende gennem operation og genoptræning, hvor mange tvivlede på, at hun nogensinde ville komme til at danse igen.

02:10  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

02:50  

Danske mord: Den tvekønnede morder
Danske mord: Den tvekønnede morder I februar 1893 findes 15-årige Volmer Sjögren død i en seng på børnehjemmet Kana i København. Den tilkaldte læge skriver blodprop på dødsattesten, men snart kommer det frem, at børnehjemmets plejemoder Vilhelmine Møller har haft et forhold til den unge dreng. Og det er ikke den eneste mørke hemmelighed, som børnehjemmet og Vilhelmine gemmer på...

03:30  

Taxa (21:56)
Taxa (21:56) Retssagen om drabet på Claus nærmer sig sin afslutning, og det ser ikke godt ud for Lotte - Nina anbefaler hende at ændre forklaring for at få en kortere straf. Fie er gået i hårdknude, selv om Mike gør, hvad han kan, for at hjælpe - men hvad er det, Fie skjuler? På Krone-Taxa er der stadig store problemer med de nye vognmænd, på flere forskellige måder. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Ole Lemmeke, Troels II Munk, Benny Hansen, Jens Jørn Spottag, Tammi Øst og Caroline Drasbæk. Manuskript: Søren Sveistrup, Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

04:10  

Taxa (22:56)
Taxa (22:56) Lotte vender tilbage til Krone-Taxa og en overraskelse, som Mike står bag - men det er ikke det eneste, Mike har haft gang i , mens hun har siddet fængslet. Finn bliver igen konfronteret med Gekko og er på vej direkte ind i et nyt problem - mens Tom har fået mere med hjem fra Thailand, end han havde tænkt sig. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Tammi Øst, Vibeke Ankjær, Caroline Drasbæk, Jens Jørn Spottag, Solbjørg Højfeldt, Ole Meyer, Charlotte Sieling og Grethe Holmer. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

04:50  

Dagens Sang: Come In And Stay For A While
Dagens Sang: Come In And Stay For A While - sunget af et af DR's kor.

05:55  

Lørdagshjørnet - Vivi og Flemming Flindt
Lørdagshjørnet - Vivi og Flemming Flindt Aftenens gæster i Lørdagshjørnet er Vivi og Flemming Flindt. Sendt første gang 1978.

06:55  

Lørdagshjørnet - Poul Reichhardt
Lørdagshjørnet - Poul Reichhardt Jørgen Ifversen interviewer Poul Reichhardt i TV-Byens hyggelige sofa i 1976. Poul Reichhardt fortæller om oplevelser i sin lange skuespillerkarriere, om Morten Korch-filmene, tv-serien 'Huset på Christianshavn' og meget mere.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Natten er stille
Dagens Sang: Natten er stille - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Lucky Luke - Gribbe over prærien (17)
Lucky Luke - Gribbe over prærien (17) Tegnefilm.

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Wild Kratts (24)
Wild Kratts (24)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - Laurits skjuler sandheden (266)
Klassen - Laurits skjuler sandheden (266)

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Thunderbirds (8)
Thunderbirds (8) EOS

08:05  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

08:25  

Grizzy og lemmingerne (38)
Grizzy og lemmingerne (38)

08:40  

BaseBoys 2 - Ny pige i klassen (3)
BaseBoys 2 - Ny pige i klassen (3) Clara starter i klassen, og Oliver er forfærdet. Men da hun beslutter sig for at samle et band, som hun kan tage med til sit møde med Emil, får Oliver en idé: han vil gendanne BaseBoys og tilbyde Clara en plads i bandet! Den plan er Clara slet ikke interesseret i. Til sidst beslutter hun sig dog for at lade Oliver komme med på én betingelse: han skal skrive en sang for dem.

08:55  

BaseBoys 2 - Møde med Emil går galt (4)
BaseBoys 2 - Møde med Emil går galt (4) Da Emil ser Oliver på Gunpowder, bliver han så begejstret, at han glemmer alt om Clara og konkurrencen. Oliver prøver at overtale Emil til at blive hjemme, så alt kan blive som før. Men Emil har alt for travlt med at imponere Oliver til at lytte efter og i stedet lover Emil Oliver, at vennerne kan komme med ham til USA.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (16)
Den lille prinsesse (16) Den lille prinsesse har fået en fin ny gynge. Men det har taget en hel dag at sætte den op, og hun må slet ikke gynge på den alene. Men næste morgen kan hun ikke lade være at tage bare en lille gyngetur.

05:10  

Søpapegøjernes ø II (6)
Søpapegøjernes ø II (6) Svartbagen

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Barnepiger

05:25  

Ramasjang Mysteriet III (5)
Ramasjang Mysteriet III (5) Hvor er Jeppe og Maries fuglekostume? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Chuggington (2)
Chuggington (2)

06:05  

Morten Skildpadde II (21)
Morten Skildpadde II (21) Morten og holdlederen + Mortens tur til vildmarken

06:30  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

06:45  

Inui (20)
Inui (20)

06:55  

Pingu (19)
Pingu (19)

07:05  

Mig og mine to hjem - Tristan (7)
Mig og mine to hjem - Tristan (7) Frisør hos far Tristan er hos sin far. Tristans hår er blevet meget langt, derfor skal han til frisøren og have hår som en fodboldspiller.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14) Vaffels hundevenner

07:25  

Gurli Gris II (19)
Gurli Gris II (19) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:30  

Gurli Gris II (20)
Gurli Gris II (20) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:40  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

07:45  

F for Får (10)
F for Får (10) Fårrygende animation fra Aardman

07:55  

Pyjamasheltene (15)
Pyjamasheltene (15)

08:10  

Heino fikser alt - Svømningen (10)
Heino fikser alt - Svømningen (10) Hannibal kan ikke svømme, så svømmelæreren Heino kommer til undsætning. Men da Heino ankommer, har Hannibal ingen svømmepøl til at øve i. Det må Heino jo så gøre noget ved ...

08:20  

Didrik Drage (6)
Didrik Drage (6) I regn og blæst og Mugge bedst

08:35  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

08:50  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

 
DR1

09:00  

Danmarks bedste portrætmaler (2:6)
Danmarks bedste portrætmaler (2:6) Dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg har udvalgt i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. Denne gang foregår konkurrencen på Rudolph Tegners museum i Nordsjælland, hvor dagens seks kunstnere skal portrættere to kendte danskere. Drevet af deres kreativitet kæmper de om at skabe det bedste portræt, og kun to går videre til semifinalen.

09:45  

Store forretninger II (1:10)
Store forretninger II (1:10) London, 1914. Harry Selfridges stormagasin kan fejre femårsjubilæum og er i konstant fremgang. Selfridge's er nu byens tredje største attraktion - kun overgået af Buckingham Palace og Tower. Men Harry har svært ved at nyde succesen. Hans familie er i USA, og han savner dem - selv om alt bestemt ikke er vel mellem Harry og hans kone.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (1)
Antikkrejlerne XIV (1) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (2)
Antikkrejlerne XIV (2) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:05  

Husdrømme (5:8)
Husdrømme (5:8) Det kræver en hel del mod at gå i gang med at forvandle de vildeste boligdrømme til virkelighed, for vejen er ofte lang og udfordringerne næsten altid mange - men heldigvis er mod en drivkraft, der er svær at slå ud. Seriens værter Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger i dette femte afsnit Simone og Tommy, der drømmer om at bygge et rundt passivhus, det vil sige et super lav-energi hus. Arbejdet går i gang med et kolossalt tempo, men det viser sig at have en pris: Pludselig orker Simone ikke mere! Nordvision fra Sverige.

10:05  

Husdrømme (6:8)
Husdrømme (6:8) Det kræver en hel del mod at gå i gang med at forvandle de vildeste boligdrømme til virkelighed, for vejen er ofte lang og udfordringerne næsten altid mange - men heldigvis er mod en drivkraft, der er svær at slå ud. Seriens værter Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger i dette sjette afsnit stockholmeren og 'indu-striromantikeren' Lars, der har fundet sit drømmehus i en lille by udenfor Malmø. Huset er en gammel lastvognsgarage fra 50erne, det vil han nu lave om til beboelse, men med hans krav om perfektion i selv de mindste detaljer sprænger tidsplanen totalt. Nordvision fra Sverige.

11:05  

Liv på fjeldet (3:6)
Liv på fjeldet (3:6) I denne serie skal vi møde mennesker, der lever i, for og af fjeldet i Norge. Også i tredje episode i serien er der masser af naturoplevelser: Sigrid og Sander sniger sig væk og går den lange tur til Norges højeste klatrefjeld, Bjørn viser en bid af sit livsværk - og så er der rockfestival i Jotunheimen. Nordvision fra Norge.

11:45  

Liv på fjeldet (4:6)
Liv på fjeldet (4:6) I denne serie skal vi møde mennesker, der lever i, for og af fjeldet i Norge. I fjerde episode i serien er der også masser af naturoplevelser: Sigrid, Sander og Solbjørg vender tilbage til Falketind for at mindes én, de alle holdt af, et medlem i familien Flatlandsmo skal mødes med sin højdeskræk, og Tor Olav kan ikke forstå, hvorfor der ikke er flere, der henter får ned fra fjeldet på cykel! Nordvision fra Norge.

DR3
DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:05  

Her er dit liv - Buster Larsen
Her er dit liv - Buster Larsen I 1985 var Buster Larsen i "Her er dit liv". Han blev 'kidnappet' under en forestilling på Det ny Teater. Gregers Dirckinck-Holmfeld sidder med Buster Larsen i dennes garderobe i "Tivoli Friheden" i Århus og mindes optagelserne til "Her er dit liv". Sendt første gang 1991.

11:35  

Her er dit liv - Bodil Udsen
Her er dit liv - Bodil Udsen Gregers Dirckinck-Holmfeld kidnapper en spændende person, denne gang Bodil Udsen, der bringer hende til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Sendt første gang 1991

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Male
Store Nørd: Male Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Asbjørn fra Tuse Næs på Vestsjælland er super træt af at skulle hjælpe sine forældre med at male deres nye bondegård. Nørderne tester derfor tre forskellige metoder af, så man kan male på en lidt sjovere måde. De afprøver både en vindmaskine, en malingkanon og to kanonslag i en malerspand. Forhåbentlig er der én af disse tre metoder, der virker. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Asbjørn Olesen www.dr.dk/noerd

09:30  

Drengerøv (6)
Drengerøv (6) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal møde Chris, som har kørt BMX-ræs, siden han var 6 år gammel. Chris er tidligere verdensmester og et geni på to hjul, så det er hårdt mod hårdt, når Joakim skal dyste mod ham. Dagen ender i en hæsblæsende tur ned af 8 meter høj rampe, hvor det er knald eller fald for Joakim. Klarer han den eller tager nerverne over?

09:50  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

10:05  

Dybet (30)
Dybet (30)

10:25  

Dybet (31)
Dybet (31)

10:45  

Voksenfælden I (1)
Voksenfælden I (1) I Voksenfælden konkurrerer to hold af børn om at være bedst til at teste de voksnes regler - og så filmer de det hele med skjult kamera. Voksne elsker jo at give blomster, så børnene klæder sig ud som falske blomstersælgere og undersøger, hvor tæt de kan komme på voksnes ansigter med en blomst - mange gange! De voksne er også eksperter i at smøre klamme madpakker til børn, som de tilmed kræver skal spises op, og derfor tester børnene, hvordan de voksne reagerer, når madpakken står på lugtende svenske fisk. Og så skal de voksnes høflighed testes på en langsom og virkelig irriterende måde.

11:15  

Danmarks sjoveste barn (1:10)
Danmarks sjoveste barn (1:10) Mere end 200 håbefulde børn har meldt sig ind i kampen om at blive Danmarks sjoveste barn. 30 af dem er blevet inviteret til en auditiondag. Her skal de alle fra scenen overbevise værten Rune Tolsgaard og dommerne Uffe Holm og Mia Lyhne om, at de skal være blandt de 12 børn, der går videre til auditions anden runde. Se med når stand-up, gakkede figurer, sjove sange og komik helt uden for kategori blander sig med nerver og svedige håndflader. Det er blandt disse børn, Danmarks sjoveste barn skal findes.

11:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

DR Ramasjang

09:10  

Rod i Historien (10)
Rod i Historien (10) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en selfiestang til sin udstilling om nutiden og fremtiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

09:30  

Mit kæledyr - en hamster
Mit kæledyr - en hamster Julie er 8 år og drømmer om at få en hamster. I dag får hun besøg af 9-årige Emilie, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Julies mor og far kigger med og vurderer, om Julie måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg to løjerlige dyr og synger en smuk kærlighedssang.

10:10  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at rotter spiser alt? Ta' med Lille Nørd på rotteeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde en rotte, der vil tage opvasken for dem.

10:55  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:25  

Kaj og Andrea holder Fastelavn
Kaj og Andrea holder Fastelavn Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Bonderøven 2009 (3)
Bonderøven 2009 (3) Frank udlever drømmen om et mere enkelt liv. Der skal flere dyr på gården, så Frank henter gæslinger, der har været til udrugning. Forrådskammeret er ved at være tømt, så der skal plantes nye grøntsager i køkkenhaven. Frank er i gang med sit drømmeprojekt. Han skal lave sit helt eget værksted. Sendt første gang 25.01.09.

12:25  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

13:05  

Rigtige mænd - Det nye hold (1:6)
Rigtige mænd - Det nye hold (1:6) Fem helt nye Rigtige Mænd har været så letsindige at melde sig til et nyt sundhedseksperiment. For det så jo så sjovt ud sidst. Men nu er der ny remoulade på pomfritterne. For det handler ikke om, hvem der hurtigst kan smide dunken og få en laber krop. Denne gang skal de gennemføre et benhårdt Mandehørmsløb sammen som ET HOLD! Men kan fem Rigtige Mænd overhovedet finde ud af at samarbejde, når de kommer på deres livs prøvelser? Allerede første dag får de sig en forskrækkelse, da sundhedsguruen har fundet på, at de skal smide tøjet og optræde som croquis-modeller.

13:35  

Hercule Poirot: Mord i solen
Hercule Poirot: Mord i solen Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

DR2

12:25  

Bør vi gifte os? (3:5)
Bør vi gifte os? (3:5) Er det muligt at forudse hvilke parforhold, der vil varer ved og hvilke, der vil gå i stykker? Skilsmisseprocenten er i dag tårnhøj, men for to af Norges dygtigste samlivseksperter skyldes det ikke, at ægtepar lader sig skille for hurtigt, men at de tager alt for let på selve valget af partner. Ved at lade fem forskellige kærestepar gennemgå både en personlighedstest og praktiske øvelser, vil de to eksperter vise, hvordan vi kan lære at vælge den rigtige kæreste. Her møder vi Soroush og Sophie, der for nylig er flyttet til Oslo fra Dubai. De planlægger en fremtid med mange børn, men hvor godt passer de egentlig sammen? Nordvision fra Norge.

13:25  

Verdens største Balkanfest
Verdens største Balkanfest Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne tredje episode er Leo taget til verdens største Balkanfest, Guca i Serbien. Og her er der masser af balkanrytmer, trompetmusik og mængder af kød tilberedt på alle mulige måder. Leo er oprindelig fra Bosnien-Hercegovina, han elsker musikken og den typiske kultur her, men han er spændt på hvor velkommen, han kommer til at føle sig på denne serbiske festival. Nordvision fra Norge.

13:55  

Verdens største hindufestivaler
Verdens største hindufestivaler Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne fjerde episode er Leo taget til Kolkata i Indien, hvor en af verdens allerstørste hindufestivaler finder sted. Årligt fejres den mægtige kvindelige gud, Durga, og det sker med masser af dans, mad og besøg i flest mulige af de 4000 midlertidigt opsatte pavilloner, der sættes op. Her er guld, neonlys og hinduistiske ritualer. Leo kaster sig ud i folkefesten med alle de glade indere, men han undrer sig over, hvordan man kan fejre en mægtig gudinde så overdådigt i et land, hvor kvinder i praksis har så lidt magt og lever så udsat. Nordvison af Norge.

14:25  

Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Sprint (m), direkte
Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Sprint (m), direkte Vi er midtvejs i sæsonen i skiskydning, og den femte world cup-afdeling finder sted i Ruhpolding i Sydtyskland. Der er tradition for masser af tilskuere og spændende konkurrencer i Ruhpolding, som er på skiskydningskalenderen hvert år. Der lægges ud med mændenes sprint over 10 km. Skiskytterne skal ud på en kamp mod uret, hvor der undervejs skal skydes to gange.

DR3

12:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:40  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får besøg af Hollywood-stjernen Salma Hayek, komikeren og forfatteren David Walliams og komikerne Ed Westwick og James Buckley. De får selskab af det tidligere One Direction-medlem Liam Payne, der optræder med sin nye single.

13:30  

Divatvillingerne (3:7)
Divatvillingerne (3:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Wanda frygter at USA-turen går i vasken pga. Trumps nye indrejseregler. Vita har travlt på jobbet.

13:50  

Sidste stop: Saturn
Sidste stop: Saturn Den 15. september 2017 afslutter Cassini-rumfartøjet sin 13 år lange rejse til Saturn ved at ramle ind i Saturns atmosfære og brænde op. Vi følger holdet bag Nasas mest succesfulde rumfartøj, mens de forbereder det dramatiske endeligt, og ser for første gang indersiden af Saturns ringe og de små måner, der kredser inden i dem. Det er også den første præcise måling af Saturns magnetfelt, som måske kan kaste lys over andre mysterier - ikke kun om Saturn, men hele solsystemet.

14:45  

Real Future - SoMe stjerne og gamer-girl
Real Future - SoMe stjerne og gamer-girl Hvad kan vi vente os af fremtiden? Oplev mennesker og samfund, der bruger de nye teknologier, der vil komme til at ændre verden. For to år siden sad Keraun Harris i fængsel for røveri og drømte om, hvad han skulle lave, når han kom ud. I dag er han en stjerne på de sociale medier. Hafu Chan er en af de få kvinder i e-sport, og hun kæmper dagligt med sexisme og chikane i en sport domineret af mænd.

DR K

13:05  

Danske Drømme (3:10)
Danske Drømme (3:10) Danskerne styrer lige mod den økonomiske afgrund - men på første klasse. Den anden store oliekrise rammer Danmark. Vejen frem må være socialisme, siger eleverne på Proletariatets Friskole, der marcherer med knyttede næver. I Jylland bygger Tvind verdens største mølle. Arbejdsløsheden er tilsyneladende kommet for at blive, og både politikere og borgere er rådvilde. Sendt første gang 1998

14:05  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra

12:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day (4)
Designtalenterne - Outfit of the Day (4)

12:20  

Pubertetsguiden (2)
Pubertetsguiden (2) Christian undersøger, hvorfor det er så svært at tale om puberteten, og i den forbindelse forsøger han sig som seksualunderviser i en 5.klasse - og det er ikke helt så nemt! Pubertetsguidens kærestepar fortæller om deres første møde med hinanden, og Emilie fortæller, hvad der sker med pigers krop i puberteten.

12:35  

Braceface (29)
Braceface (29) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Braceface (30)
Braceface (30) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12)
Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Niels bliver udskrevet fra hospitalet og beslutter sig langt om længe for at slette sin konto på Youtube. Kasper er derfor lettet over at det nu er slut med en kikset far på internettet. Forholdet til Maja fra 7. klasse er dog stadig dårligt, men så kommer Niels i tanke om et brev. Instruktør: Jacob Riising

13:30  

Klassen - Den Nye Dronning - del 1 (125)
Klassen - Den Nye Dronning - del 1 (125) Frida vil have hjælp af Martine til at få drengenes opmærksomhed. Martine siger ja, men vil have noget til gengæld.

13:40  

Klassen - Den Nye Dronning - del 2 (126)
Klassen - Den Nye Dronning - del 2 (126) Frida bestemmer at Martine skal være med i Det Sorte Squad. Det kommer hun til at fortryde.

13:50  

Riisings flotte talkshow I (10)
Riisings flotte talkshow I (10) I det foreløbigt sidste flotte talkshow i serien går Jacob Riising denne aften helt amok i flothed. Det eksalterede børnepublikum kan nærmest ikke få luft af begejstring, når de to flotte tv-værter Signe Lindkvist og Joakim Ingversen kommer på besøg til løs snak og dramatiske konkurrencer. Joakim får flere lejligheder til at bevise, at han ikke er så dårlig en taber, som han selv påstår, men eftersom både Jacob og Signe snyder så det driver, uanset om det drejer sig om stiletforhindringsbane eller ninjaleg, er det svært for Joakim at forblive rolig.

14:30  

Isas Stepz (47)
Isas Stepz (47) Det er Isas fars store dag. Isas hår bliver ødelagt og hun kan ikke vise sig offentligt. Samtidig har hun travlt med at arrangere en gave og Marco vil meget gerne vil tale med hende om noget vigtigt.

14:45  

Pendlerkids (1)
Pendlerkids (1) Ny dreng i toget Kasper er ny dreng i børnetoget. Han vil helst sidde i fred og skrive sine rap-tekster, men han bliver hurtigt uvenner med de andre børn - specielt Tobias. Det viser sig dog, at Tobias laver hiphop-musik, så måske har de to drenge mere til fælles, end de først troede. Instruktør: Oliver Zahle.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Dåben.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb lugter af benzin, når Formel 1 skal køre imod Mekanikerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Horsens Statsfængsel og - ikke mindst - tre gange rundt på den opgraderede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

13:25  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Flummer driller. Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

13:45  

Min mosters historier (3)
Min mosters historier (3) Theodor og Lola skal sætte skibets store sejl. Men det er svært at komme nogen steder uden vind. Lola fortæller historien om Klabautermanden, som bor på ethvert skib. Hvis man fløjter, laver Klabautermanden et mægtigt blæsevejr- og så er der vind i sejlene!

13:55  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:45  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

14:55  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

DR1

15:15  

VM Håndbold: Angola - Argentina (m), direkte
VM Håndbold: Angola - Argentina (m), direkte På forhånd er det de to lavest rangerede hold i gruppe D, som mødes i VM-gruppe D i Royal Arena, men begge drømmer om en overraskende plads i mellemrunden, og der skal nok blive både underholdning og masser af mål, når de to fremmedartede stilarter tørner sammen. Kommentatorer: Andreas Kraul og Lars Jørgensen

17:05  

Hun så et mord (108)
Hun så et mord (108) Jessica er taget til Boston på indkøbstur, da hun løber ind i sin gamle ven John Winslow. Men til Jessicas undren påstår Winslow, at han ikke ved, hvem hun er. Jessica beslutter sig for at grave i den besynderlige sag, som bliver endnu mere mystisk, da der bliver begået et mord.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

16:05  

Spis op! - en historie om madspild
Spis op! - en historie om madspild Filmmagerne og madelskerne Jenny og Grant dykker ned i spørgsmålet om madspild fra landbruget over detailhandlen og til de mørkeste hjørner af deres eget køleskab og fryser. De bliver chokeret over omfanget af god mad, der bliver smidt ud alene i Nordamerika, og sværger at holde op med at købe dagligvarer hos købmanden og i stedet udelukkende leve af kasserede fødevarer.

17:00  

Kea - New Zelands kløgtige vovehals
Kea - New Zelands kløgtige vovehals Der findes papegøjer, som opfører sig anderledes, end man tror. De newzealandske kea-papegøjer elsker sne og kulde. For at overleve har disse bjergpapegøjer udviklet både intelligens og opfindsomhed, og tilstedeværelsen af mennesker og andre dyr har kun givet ny næring til fuglenes intellektuelle nysgerrighed. Men trods alt deres kløgt er de en truet art.

17:45  

VM Håndbold: Ungarn - Egypten (m), direkte
VM Håndbold: Ungarn - Egypten (m), direkte Mødet mellem disse to hold kan meget vel vise sig at være en nøglekamp i gruppe D i forhold til både at gå videre til mellemrunden, men også at hive ekstra point med over. Ungarn er på forhånd favorit, men nordafrikanerne er ved at bygge et slagkraftigt hold op til VM på hjemmebane og bør næppe undervurderes. Kommentatorer: Andreas Kraul og Lars Jørgensen

DR3

15:05  

Verdens vildeste TV: Colombia
Verdens vildeste TV: Colombia Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste, sjoveste og mest populære tv-shows. Nu er turen kommet til Columbia, hvor sendefladen er præget af farlige stunts, skør komik og skønhedskonkurrencer.

15:30  

Nilen: en livsfarlig ekspedition (2:4)
Nilen: en livsfarlig ekspedition (2:4) Inspireret af en livslang fascination af Afrika og 1800-tallets store opdagelsesrejsende beslutter den britiske fotograf og eventyrer, Lev Wood, at vandre langs Nilen fra dens udspring i Rwanda til Middelhavet, en tur på 6.700 km. Efter fire måneders vandring er Lev og Boston nået til deres fjerde land på turen. Sydsudan er verdens nyeste stat, og Lev håber på at tilbringe nogle dage sammen med mundari-folket, der i tørtiden har deres kvæg til at græsse på små øer i Nilen, men pludselig blusser borgerkrigen i Sudan op igen og truer med at vælte alle planer.

16:15  

Rejsen til Mars (4:6)
Rejsen til Mars (4:6) Fire år efter den første landing på Mars, ankommer et nyt hold fra Jorden, men trues af en støvstorm. I nutiden kan McMurdo-stationen i Antarktis fungere som et moderne eksempel på, hvordan mennesker kunne bosætte sig på Mars.

17:05  

Nedrivningsholdet (2:3)
Nedrivningsholdet (2:3) Eksplosioner og massiv destruktion - jobbet som nedrivningsarbejder er ikke for sarte sjæle. Men helt præcist hvordan arbejder nedrivningsfolk? Få svaret, når vi følger en række nedrivningsfirmaer, som står for at rive Storbritanniens største bygninger ned. Her overværer vi, hvordan en 12-etagers kontorbygning midt i byen Doncaster bliver revet ned, og hvordan en gasbeholder i det centrale London bliver lagt ned, uden at nogen kommer til skade.

DR K

15:05  

Biblens gåder - Pagtens Ark
Biblens gåder - Pagtens Ark Kunne Pagtens Ark være endt på et museum i Afrika? Den britiske professor i jødiske studier Tudor Parfitt mener ikke alene at have lokaliseret en af Israels tolv tabte stammer, men også selve Pagtens Ark, der ifølge Biblen skulle indeholde stentavlen med De ti Bud. Men som altid, når virkeligheden rammer myten, kan det ende med en skuffelse!

15:55  

Rick Stein i Reykjavik
Rick Stein i Reykjavik Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den islandske hovedstad byder på et saftigt stegt lam, rugbrød bagt i vulkansk sand, hummersuppe og selvfølgelig Ricks evige jagt på den perfekte torsk!

16:55  

Rick Stein i Berlin
Rick Stein i Berlin Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Rick nyder en weekend i Berlin, hvor det historiske side om side med det nyeste nye frister. Det vrimler med nyskabende kokke, men for den besøgende med et mere traditionelt temperament behøver man ikke at lede længe efter hyggelige steder med eisbein, kødboller og pølser.

17:55  

Borgen II (2:10)
Borgen II (2:10) Birgitte Nyborg skal udnævne ny EU-kommissær. Hendes gamle mentor Sejrø er en oplagt kandidat, men takker nej, da han føler, at Birgitte forsøger at komme af med ham. Det giver problemer for statsministeren, og fører til taktiske magtkampe i regeringen, som ender med at få alvorlige konsekvenser. Kasper skal til at flytte sammen med sin nye kæreste Lotte i en lejlighed i første parket med havudsigt og designerlamper. Men Katrine spøger stadig i hans liv, om end de har mindre kontakt end tidligere. Katrine og Hanne Holm er blevet gode kolleger og må dagligt kæmpe med deres chef Michael Laugesen, om måden at drive journalistik på. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen. Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen. Kasper Juul: Pilou Asbæk. Phillip Christensen: Mikael Birkkjær. Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Morten Kirkskov, Lars Knutzon, Søren Spanning, Flemming Sørensen, Rikke Lylloff, Hanne Hedelund, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Peter Mygind, Jens Jacob Tychsen, Gitte Siem Christensen, Christoffer Møller Hansen, Sune Kofoed Manuskript: Tobias Lindholm, Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktør: Jannik Johansen. Fotograf: Rasmus Heise, DFF. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E.

DR Ultra

15:00  

Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12)
Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Nedturen efter ble reklamen er for alvor begyndt for "Bimsefar". Hans følgere forlader ham nærmest ligeså hurtigt som de kom og han vælger derfor at opsøge Youtube stjernen Alexander Husum i håb om at han kan hjælpe. Danmarks største Youtuber er i den grad ved at gå ned med stress, men vælger i stedet bare at lægge endnu flere videoer på Youtube. Instruktør: Jacob Riising

15:10  

Dybet (10)
Dybet (10)

15:30  

Junglebanden
Junglebanden

15:40  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Wild Kratts (12)
Wild Kratts (12) Søhesterodeo

16:15  

Scooby Doo (14)
Scooby Doo (14) Amerikansk tegnefilm. Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Galaksekrigerne (9)
Galaksekrigerne (9)

17:25  

Vi' bare bjørne (10)
Vi' bare bjørne (10)

17:40  

Klassen - Laurits skjuler sandheden (266)
Klassen - Laurits skjuler sandheden (266)

17:50  

Klassen - Den længste streak (267)
Klassen - Den længste streak (267)

DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VI (17)
Gurli Gris VI (17) Ud på sejltur

15:20  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:30  

Junglebogen (8)
Junglebogen (8) Beretningen om Kæmpeklo.

15:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Kongernes sværd

16:00  

Didrik Drage (7)
Didrik Drage (7) Sneglesporet

16:10  

Pyjamasheltene (16)
Pyjamasheltene (16)

16:25  

Paw Patrol IV (15)
Paw Patrol IV (15)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15) Vaffel og svømmepølen

17:00  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Astrid bliver storesøster (1)
Astrid bliver storesøster (1) 1:10

17:35  

Min bedste vens historier - Jagten (3)
Min bedste vens historier - Jagten (3) Theodor og Wilhelm er taget på jagt sammen med en jæger og hans datter. De vil skyde deres første dyr. Men man skal øve sig, før man bliver en god jæger, og det er hårdt at gå langt i sne og kulde. Endelig får de et dyr på sigtekornet, men hvem skal have lov til at skyde?

17:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Høvdinge-Gretes ø

DR1

18:00  

Skattejægerne 2014 (29)
Skattejægerne 2014 (29) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, skal indrette en hall i en villa på Frederiksberg i antik stil. Marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed- Thomsen, tager på skattejagt i et privat hjem, og det er særligt en stor galionsfigur, der trækker. Og på Fyn tager antikvitetshandleren, Rikke Fog Sørensen, på marked, hvor hun gør mærkværdige fund.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel
Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

20:45  

Løvens hule IV (2:8)
Løvens hule IV (2:8) Iværksætteren Morten byder løverne på drinks med sin alkoholfri gin og rom, som han satser på at gøre til en stor forretning. Den yngste iværksætter i Løvens Hules historie træder ind i hulen for at præsentere sin webshop med kageudstyr. Og to unge mænd fra Århus kommer og beder løverne om en investering i deres forretning, som laver plakater og kort med sjove citater. Men vil det lykkes dem at overbevise løverne om potentialet?

DR2

18:00  

VM Håndbold: Ungarn - Egypten (m), direkte
VM Håndbold: Ungarn - Egypten (m), direkte

20:00  

De blodrøde floder (2:4): Askens dag
De blodrøde floder (2:4): Askens dag Under en sammenstyrtet kirkemur findes en restaurator død. Sagen fører kommissær Niémans til et lille samfund, hvor alle beboerne tilhører en religiøs sekt. Niémans' unge kollega Camille går undercover for at efterforske sekten indefra. Det er ikke nogen ufarlig tjans.

DR3

18:00  

Vrede piger (1:6)
Vrede piger (1:6) Når Sille bliver vred, så slår hun. Hun slår først og hun slår hårdt! Nicole vender vreden indad, for hun vil hellere lade det gå ud over sig selv end andre. Pigerne møder hinanden for første gang, og det viser sig hurtigt, selvom de er vidt forskellige - at de har meget til fælles. Fire piger på mellem 18 og 23 år har meldt sig til et kursus, hvor de skal lære at styre vreden. De kender ikke hinanden på forhånd, men har alle det til fælles, at de drømmer om et liv, der ikke er styret af deres ukontrollerede vredesudbrud.

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:30  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:50  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:15  

VM Håndbold: Qatar - Sverige (m), direkte
VM Håndbold: Qatar - Sverige (m), direkte Svenskernes fjerde puljekamp ved VM i håndbold er mod Qatar, og efter tre på papiret lette modstandere bliver niveauet hos modstanderne nu højnet. Den lille ørkenstat har de seneste slutrunder vist sig som et fremragende turneringshold ledet dygtigt af den ekstremt rutinerede spanske træner, Valero Rivera Lopez. Kommentatorer: Andreas Kraul og Lars Jørgensen

DR K

18:55  

Borgen II (3:10)
Borgen II (3:10) Birgittes regering skal snart fremlægge sin store reform, "Fælles fremtid", som skal forhandles færdig på et regeringsseminar. Men der opstår uro i Arbejderpartiet, da formanden Bjørn Marrot udsættes for en personhetz i pressen. Birgitte fornemmer at et oprør ulmer i partiet, og det skaber kaos på regeringsseminaret. Samtidig er hun under pres på hjemmefronten, hvor Phillip har fået en ny kæreste. Katrine dækker regeringsseminaret for Laugesen, der har sin helt egen dagsorden. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen. Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen. Kasper Juul: Pilou Asbæk. Phillip Christensen: Mikael Birkkjær. Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Petrine Agger, Lars Brygmann, Bjarne Henriksen, Morten Kirkskov, Dar Salim, Søren Spanning, Flemming Sørensen, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Peter Mygind, Adam Brix , Mille Dinesen, Hanne Hedelund, Rikke Lylloff, Sebastian Jessen, Sune Kofoed Manuskript: Tobias Lindholm, Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktør: Jesper W. Nielsen. Fotograf: Lars Vestergaard, DFF. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E.

19:55  

Dagens Sang: Natten er stille
Dagens Sang: Natten er stille - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Elsker dig for evigt
Elsker dig for evigt Cecilie og Joachim er unge og forelskede - de skal giftes og har livet for sig. Men så går det galt, og pludselig er alting forandret. Det bliver det også for Marie og Niels, som begge er i slutningen af 30'erne og lever i et lykkeligt forhold med deres tre børn. Men deres ægteskab bliver sat på en hård prøve, da Niels forelsker sig lidenskabeligt i Cecilie. Spørgsmålet er, om Niels og Cecilie er parate til at opgive alt for deres kærlighed. Én ting er sikkert - ingenting kan blive som før. Medvirkende: Cecilie: Sonja Richter. Joachim: Nikolaj Lie Kaas. Niels: Mads Mikkelsen. Marie: Paprika Steen. Stine: Stine Bjerregaard. Hanne: Birthe Neumann. Finn: Niels Olsen. Thomsen: Ulf Pilgaard. Endvidere: Ronnie Hiort Lorenzen, Pelle Bang Sørensen, Anders Nyborg, Ida Dwinger, Philip Zandén, Michel Castenholt, Birgitte Prins, Susanne Juhasz, Hans Henrik Clemensen, Jens Basse Dam, Hanne Windfeld og Tina Gylling Mortensen. Manuskript: Anders Thomas Jensen efter idé af Susanne Bier. Instruktion: Susanne Bier. Foto: Morten Søborg. Musik: Jesper Winge Leisner. Produktion: Zentropa Entertainments4 i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:10  

The Next Step IV (3)
The Next Step IV (3) Der skal rulle hoveder

18:30  

Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8)
Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program lader Sebastian sig bide af den meget fascinerende vandedderkop.

18:45  

Pendlerkids (8)
Pendlerkids (8) Youtube-stjernerne Pendlerkids er blevet en uventet stor Youtube-succes, men det skaber konflikter i bandet. Kasper og Tobias håber, at Maries far vil få øjnene op for dem, så de kan komme med i Stjernejagt, men Marie vil ikke have, at hendes far skal blande sig i det, hun laver. Instruktør: Oliver Zahle.

19:00  

Wolfblood IV (8)
Wolfblood IV (8)

19:25  

Alle sammen sammen I (7)
Alle sammen sammen I (7) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

19:55  

Backstage I (7)
Backstage I (7) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Det går dårligt for Skadestuen, og tv-chefen truer med at lukke programmet hvis ikke der er 100.000 seere til dagens afsnit. Julie Zangenberg bliver hyret for at trække flere seere til - men når aldrig at spille med. Hun bliver skræmt væk af en Pudder Ullas alternative makeup og Max, der prøver at score hende. I sidste øjeblik bliver Ulrikke hevet på skærmen og bliver en kæmpe stjerne, der vender op og ned på Skadestuen.

20:10  

Limbo I (7)
Limbo I (7) Louises mormor siger at hun ikke har langt igen, men hun mangler et smykke, som Louise skal have. Naya er rasende over at hendes forældre vil skilles. Boye og Ask opdager at Hanna måske er Walthers datter. De overtaler Walther til at opsøge hende. Men Hanna vil ikke møde sin ukendte far. Kan Naya få Hanna til at snakke med Walther? Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger, Lars Lunøe Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:40  

Monica Chef - Velkomstdrinken (7)
Monica Chef - Velkomstdrinken (7)

DR Ramasjang

18:00  

Albi (22)
Albi (22)

18:05  

F for Får (13)
F for Får (13) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (17)
Lille Roy (17) Nu kan du se mig

18:30  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

18:45  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

19:00  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

19:20  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

19:45  

Yakari III (12)
Yakari III (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst: Rap - nu med trompet og salsa
Kulturmagasinet Gejst: Rap - nu med trompet og salsa To rapveteraner går nye veje. Jokeren rapper til latinrytmer, Pede B til et jazzorkester. Kom med, når de etablerede hiphoppere mixer helt forskellige genrer til ny og overraskende musik.

22:20  

Stella Blómkvist (2:3): Saunamordet
Stella Blómkvist (2:3): Saunamordet Den selvsikre advokat Stella Blómkvist får en ny klient. Teenageren Thórunn er mistænkt for mordet på sin moster, der er blevet fundet død i sit sommerhus. Den unge kvinde hævder, at hun er uskyldig, men taler hun sandt?

23:45  

Taggart: Engleøjne (2:3)
Taggart: Engleøjne (2:3) Endnu et lig dukker op. Først violinisten Gerald Gardners partner - nu den unge sagfører Martin Carroll. Begge myrdet på samme bizarre vis. En seriemorder er på spil i Glasgows bøssemiljø. Mens Mike Jardine kæmper med sine fordomme, får hans assistent Stuart Fraser besøg af en gammel elsker, der måske er morderen. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

DR2

21:35  

Hvem dræbte Birgitte (5:9)
Hvem dræbte Birgitte (5:9) På den lille idylliske norske ø, Karmøy, bliver den 17-årige Birgitte Teng tæt på hjemmet i 1995 fundet brutalt voldtaget og myrdet. Drabet er stadig uopklaret. Det lyse hår viser sig alligevel at tilhøre Birgitte selv. Et presset politi retter igen søgelyset mod Birgittes fætter. Et vidne hævder at have set ham ude på et tidspunkt, hvor han selv påstår, at han var hjemme. Politiet vælger at arrestere ham.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland Dansk dokumentar fra 2018 En russisk troldefabrik i Sankt Petersborg er blevet storproducent af politiske løgnehistorier. Rusland har taget et nyt våben i brug i landets informationskrig mod Vesten. Hundredvis af russere producerer falske nyheder, og sprede dem via falske profiler på de sociale medier. Men unge russiske journalister går til modangreb på løgnehistorierne, Mød de modige journalister i dokumentareren om løgnefabrikken. Instruktion: Jakob Gottschau

DR3

22:10  

Mit hemmelige match (2:8)
Mit hemmelige match (2:8) Den første kærlighed spirer i kollektivet. Sebastian og Rebecca har sovet sammen, og Sebastian kæmper lidt med de moralske tømmermænd. Rebecca er ikke helt samme sted, og den konflikt smitter af på resten af kollektivet, der ikke er indstillet på, at drama skulle være en del af menuen.

22:40  

Ex Machina
Ex Machina Internetmilliardæren Nathan lokker den unge programmør Caleb ud til sit forskningsanlæg i et øde bjergområde. Nathan har skabt en kunstigt intelligent maskine i form af en smuk robotpige, Ava. Caleb skal teste Nathans opfindelse. Har Ava en bevidsthed? Tænker hun, eller er hun bare avanceret mekanik? Caleb betages af den livagtige robotpige og drages ind i et dunkelt psykologisk trekantsdrama. Ava: Alicia Vikander. Caleb: Domhnall Gleeson. Nathan: Oscar Isaac. Instruktion: Alex Garland.

DR K

21:50  

What Dreams May Come
What Dreams May Come Chris og Annie er dybt forelskede. Da parret dør, kommer han i himlen, mens hun havner i helvede, og de er skilt for evigt. Chris har et godt efterliv, hvor alt er, som han kunne ønske i sine bedste drømme. Men selv i døden kan han ikke leve uden Annie. Kan kærligheden overvinde alt? Chris: Robin Williams. Annie: Annabella Sciorra. Albert Lewis: Cuba Gooding Jr. Instruktion: Vincent Ward.

23:30  

Gift ved første klik
Gift ved første klik Kærlighed kommer i mange afskygninger, men hvor finder man den? Et online dating bureau har specialiseret sig i jagten på udenlandsk kærlighed. Her følger vi en gruppe amerikanske mænd, der gennem bureauet tager til Ukraine for at finde den eneste ene. For nogle af mændene er det kulminationen på flere måneders mail-korrespondance.

DR Ultra

21:00  

Lokummet brænder III (3)
Lokummet brænder III (3) Mød den paranoide gårdvagt Hanne Boll, den forvoksede Peter Pan, Satans onde søn Belzebub, verdens dårligste skolesekretær, og mange andre karakterer i DR ULTRAs nye sketch og satireshow til børn: "Lokummet Brænder 3".

21:15  

Lokummet brænder III (4)
Lokummet brænder III (4) Mød den paranoide gårdvagt Hanne Boll, den forvoksede Peter Pan, Satans onde søn Belzebub, verdens dårligste skolesekretær, og mange andre karakterer i DR ULTRAs nye sketch og satireshow til børn: "Lokummet Brænder 3".

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Taggart: Engleøjne (3:3)
Taggart: Engleøjne (3:3) Sagen om de bizarre mord i det skotske bøssemiljø nærmer sig sin afslutning. Men Taggartholdet kunne ikke være fjernere fra løsningen. Mens Mike Jardine jagter beviser mod sin assistents elsker, slår morderen til igen. Og udrydder Taggartholdets hovedmistænkte. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

01:25  

I farezonen (31:61)
I farezonen (31:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:15  

Bonderøven 2009 (3)
Bonderøven 2009 (3) Frank udlever drømmen om et mere enkelt liv. Der skal flere dyr på gården, så Frank henter gæslinger, der har været til udrugning. Forrådskammeret er ved at være tømt, så der skal plantes nye grøntsager i køkkenhaven. Frank er i gang med sit drømmeprojekt. Han skal lave sit helt eget værksted. Sendt første gang 25.01.09.

02:45  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

03:25  

Rigtige mænd - Det nye hold (1:6)
Rigtige mænd - Det nye hold (1:6) Fem helt nye Rigtige Mænd har været så letsindige at melde sig til et nyt sundhedseksperiment. For det så jo så sjovt ud sidst. Men nu er der ny remoulade på pomfritterne. For det handler ikke om, hvem der hurtigst kan smide dunken og få en laber krop. Denne gang skal de gennemføre et benhårdt Mandehørmsløb sammen som ET HOLD! Men kan fem Rigtige Mænd overhovedet finde ud af at samarbejde, når de kommer på deres livs prøvelser? Allerede første dag får de sig en forskrækkelse, da sundhedsguruen har fundet på, at de skal smide tøjet og optræde som croquis-modeller.

03:55  

Skattejægerne 2014 (1)
Skattejægerne 2014 (1) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Jesper og Margit Damgaard-Lauritsen, der har antikvitetsforretning i hjertet af Odense, besøger en slotsherre, som måske er interesseret i at købe et stykke danmarkshistorie til den nette sum af 90.000 kroner. I København bliver der hård kamp om varerne, når marskandiseren Søren Falk kaster sig over udvalget af retrosager på byens loppemarkeder. Og på Lykkegaard i Nordjylland inviterer marskandiserparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen indenfor til vurderingsdag. Og det er både stort og småt, der skal sættes priser på i dag. Sendt første 07.01.14

DR2

00:00  

Forført af en svindler II (2)
Forført af en svindler II (2) Kunne du også blive forført? Dansk reportageserie fra 2018. Pia møder en charmerende fyr i byen. Efter kun at have datet i én uge rejser de til den græske ferieø Kos for at overraske hendes forældre. Mads Andersen har mange vigtige forretninger på øen, men da Pias mor fortæller, at hun gerne vil have solgt sit hus, slår Mads Andersen til. Og det kommer til at koste hende dyrt. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler?

00:30  

Meldt savnet
Meldt savnet Hvert år bliver 250.000 mennesker meldt savnet i Storbritannien, og de første 72 timer er de mest vitale. En vintermorgen forlader den 49-årige George Richardson sit hjem og forsvinder sporløst. Familien er i chok. Hans kone fortæller, at han normalt højst er væk et par timer ad gangen, men politiet opdager, at der er sider af hans liv, som han ikke har fortalt sin familie om.

01:30  

Ingvar Carlsson - fra arbejderdreng til statsminister (1:2)
Ingvar Carlsson - fra arbejderdreng til statsminister (1:2) Portræt af den tidligere socialdemokratiske partiformand og statsminister Ingvar Carlsson. Ingvar Carlsson ser tilbage på et langt, begivenhedsrigt liv. Han blev født i 1934, og voksede sammen med sine to brødre op i et arbejderhjem i den svenske by Borås. Allerede som 12-årig mistede han sin far under traumatiske omstændigheder, men på trods af familiens økonomiske trængsler lykkedes det ham at studere videre, og han ser tidligt en akademisk karriere for sig. Undervejs i studierne er Ingvar Carlsson blevet mere og mere engageret i politik inden for Socialdemokratiet, og da Oluf Palme en dag ringer, ændres hans liv fuldstændigt. (1:2) Nordvision fra Sverige.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Gift ved første blik USA V (3:19)
Gift ved første blik USA V (3:19) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Seks modige singler, som har haft uheld i kærlighed, har lagt deres livs beslutning i hænderne på tre parforholdseksperter. I dag skal de for første gang møde deres ukendte tilkommende - til selve brylluppet!

01:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:50  

Rejsen til Mars (5:6)
Rejsen til Mars (5:6) De barske omgivelser på Mars øger det mentale pres på mandskabet. I nutiden studerer forskerne betydningen af ekstrem isolation som forberedelse til en fremtidig ekspedition til Mars.

02:35  

Ripper Street II (4:8)
Ripper Street II (4:8) En irsk terrorist er flygtet fra fængslet, og allerede dagen efter sker der et mord: en fremtrædende modstander af løsrivelsesbevægelsen findes død. Kriminalinspektør Abberline er overbevist om, at det er det Irske Republikanske Broderskab, der står bag attentatet. Han beordrer derfor politiinspektør Reid til at gå under-cover i irske undergrunds-kredse for at opklare mordet.

03:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:25  

Kærlighed og kommaer
Kærlighed og kommaer Kasper Nørgaard Thomsen er forfatter, og til trods for, at han kun er kendt af en lille skare læsere, er han af flere anmeldere udråbt til at være en af hvor tids mest visionære og exceptionelle skribenter. Instruktør, Ulrik Gutkin, har gennem fire år fulgt Kasper i hans skriveproces på vej mod sin femte bog Hyperion. Undervejs møder Kasper kærligheden, og inden længe er kæresten gravid. Men det nye liv spænder ben for Kaspers forfatterskab, og det er bestemt ikke let at balancere mellem høje ambitioner og en hverdag, der konstant forstyrrer...

01:10  

Hugland - Portræt af Lars H.U.G.
Hugland - Portræt af Lars H.U.G. Nærgående portræt af musikeren Lars H.U.G. i sit livs come-back. HUGLAND er med helt inde i maskinrummet i den udmagrende og kaotiske slutspurt for at færdiggøre Lars H.U.G.s første danske plade i 22 år "Ti sekunders stilhed". En hudløs og humoristisk skildring af det tætte og opslidende parløb mellem musikeren Lars H.U.G. og hans arrangør og producer Povl Kristian. Instruktion: Andreas Haaning Christiansen

02:25  

Rundt om Selma
Rundt om Selma TV-spil af Leif Panduro fra 1971. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt. Medvirkende: Astrid Villaume; Tove Maës; Helge Kjærulff-Schmidt; Buster Larsen; Preben Neergaard; Henning Jensen; Vigga Bro; Erik Wedersøe; Ejner Federspiel; Elith Pio; Holger Juul Hansen; Preben Mahrt; Mime Fønss; Ulla Gottlieb; Birthe Backhausen; Erik Kühnau; Miskow Makwarth; Karl Gustav Ahlefeldt; Jørgen Langebæk

03:55  

Danske mord: Smukke Carola
Danske mord: Smukke Carola Mere end 90 år efter mordet fandt sted er det stadig uopklaret. Hun var en af de mange prostituerede som ved århundredeskiftet trak i Nyhavn i København. Smukke Carola, som hun blev kaldt, fik skåret halsen over og politiet var overbevist om, at det var hendes kæreste, der også var hendes alfons, som stod bag drabet. Men meget tyder på, at den skyldige var en helt anden. Sendt første gang 16.03.2008

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0116060013