Galten
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. oktober 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. oktober 2017

DR1

00:50  

Dalgliesh: Indviet til mord (2:6)
Dalgliesh: Indviet til mord (2:6) Engelsk krimiserie af P.D.James. (A Taste for Death) Ligene af to mænd bliver fundet i en gammel kirke. Den ene er Dalgliesh' gamle ven - det højtstående parlamentsmedlem Paul Berowne. Men var det mord eller selvmord? Dalgliesh tager sagen og opdager snart, at Pauls smukke kone Barbara står til at arve uhyrlige summer. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kate Miskin: Penny Downie. Barbara Berowne: Fiona Fullerton. Manuskript: Alick Rowe efter en roman af P.D. James. Instruktion: John Davies.

01:40  

Spooks (79)
Spooks (79) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:35  

Hammerslag 2012 (12)
Hammerslag 2012 (12) Vi starter efterårssæsonen i Danmarks næststørste by Aarhus. I aftenens udsendelse skal der først sættes pris på en lækker lejlighed beliggende lige midt i "gå-i-byen-centrum", og trods finanskrise er lejligheden solgt på kun 27 dage. Herefter går turen til en lille by, Engesvang, udenfor Silkeborg, og så slutter vi tilbage i Aarhus, hvor der skal gættes pris på et byhus i en af byens dyreste og mest idylliske gader. Sendt første gang 07.08.12

03:05  

Hammerslag 2012 (13)
Hammerslag 2012 (13) Vi starter aftenens udsendelse i en meget lille, men meget charmerende lejlighed midt i Aarhus. Næste udfordring er et sommerhus, som ligger i et af Danmarks mest naturskønne områder - nemlig ved Silkeborg-søerne. Og her er det ikke helt nemt at gætte prisen. Vi slutter i Aarhus, hvor mæglerne skal sætte pris på en nybygget lejlighed med egen tagterrasse og udsigt til byens seværdigheder. Sendt første gang 14.08.12

03:35  

Kender Du Typen? 2015 (4)
Kender Du Typen? 2015 (4) Kender Du Typen? besøger i aften en kendt dansker, der aldrig nogensinde har smagt en cola. Til gengæld kender hovedpersonen højskolesangbogen både forfra og bagfra og har en yndlingsfilm, som er set mere end 50 gange. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på prøve, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, der har hang til sang. Vært: Mads Steffensen

04:20  

Sådan er mødre (3:6)
Sådan er mødre (3:6) - Markante danske kvinder fortæller om at være nybagt mor. "Når bare barnet kommer, så ved du hvad du skal gøre". Den besked fik én af de medvirkende, da hun under graviditeten ytrede sin usikkerhed til en kollega. Men det er altså en stor fed løgn! Man ved ingenting - i hvert fald hvis man skal tro mange af kvinderne i dette program. Hør blandt andre Anne Louise Hassing fortælle om, hvordan hun har råbt "Hold kæft" til sin søn på tre måneder. Og skammet sig bagefter - for det må man da ikke, vel ? Sendt første gang 28.02.08.

04:50  

Et glimt af Danmark II (1:8)
Et glimt af Danmark II (1:8) I denne sæson er Sisse Fisker taget til en by hvor der er rigtig mange, der arbejder på skæve tider af døgnet. Derfor findes der blandt andet en døgnåben børnehave. Der findes også et cirkus og en berømt ostebutik. Julia Lahme og Lars Aarup er de to livsstilseksperter der skal finde hoved og hale i de oplysninger, og derigennem gætte, hvilken by de er landet i.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Drivhusdrømme (3:6)
Drivhusdrømme (3:6) Mange drømmer om deres eget drivhus, hvor de kan trodse det kølige danske klima og pusle med planter eller nyde en kop kaffe - fra tidlig forår til sent efterår. I Drivhusdrømme kan du få inspiration fra dem, der allerede nyder deres liv i det runde, skæve eller firkantede glashuse. Hos drivhuseksperten Claus Dalby bugner det med smukke roser i alle farver, og han deler gerne ud af sin viden om pottemuld og beskæring. Desuden skal vi besøge væksthusene på Bernstorff Slot og en ung familiefar på Mors, der har bygget et orangeri til sin kone. Sendt første gang 12.04.09.

06:00  

Søren Ryge: Annemarie og kattene
Søren Ryge: Annemarie og kattene Hun er 73 år og ejer den mindste planteskole i Danmark. Hun bor alene, men har to højt elskede katte. Søren Ryge har besøgt Annemarie Kousgaard, der bor i det hus, hvor hun blev født, og hvor intet har forandret sig siden. Sendt første gang 18.07.12

06:30  

Sådan er kærligheden (8:10)
Sådan er kærligheden (8:10) Vil han hellere se fodbold end at sidde på en romantisk restaurant? En række kendte danskere fortæller om deres fælles oplevelser, interesser og jalousi. Hør bl.a. Cutfather, Ditte Hansen, Morten Sabroe og Astrid Kragh fortælle åbent og ærligt om kærligheden, der af og til bliver lidt grå.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Den store bagedyst (3:9)
Den store bagedyst (3:9) De ni deltagere får i aften chancen for at vise, at de kan bage kager, der er 'totally awesome' og helt 'over the top'. Temaet er nemlig amerikanske kager, så bageteltet flyder med popcorn, bacon og peanut butter. I favoritudfordringen har to deltagere valgt at udforme deres amerikanske kageslikkepinde som Donald Trump, mens mesterværket byder på frihedsgudinden og et football stadion - som kage. I den hemmelige udfordring må deltagerne trække i kittel og beskyttelsesbriller for at klare den drilske bageudfordring.

08:40  

Madmagasinet - Kaffe
Madmagasinet - Kaffe Madmagasinet har sæsonpremiere med Tina Müller som ny vært. I det første program ser Tina og kokken Adam Aamann nærmere på kaffe. Tina undersøger, om den sorte drik kan fremme vores fysiske præstationsevne, og i hvor høj grad kaffe påvirker vores nattesøvn. Og én gang for alle finder hun svaret på, om kaffe egentlig er sundt eller ej. Imens er kok Adam Aamann taget til Tønder, hvor han tester, om sønderjyderne kan smage forskel på filterkaffe og stempelkaffe. Og så viser han, hvordan man kan bruge kafferester til at lave lækre kaffetrøfler.

DR2

00:30  

Uden hæmninger
Uden hæmninger Chicago-strømeren Eddie Jillette sværger hævn, da hans makker bliver dræbt i tjenesten. Hans eneste spor i sagen er den mystiske skønhed Michel Duval, så Eddie følger efter hende til New Orleans for at bruge hende som lokkemad. Inden længe forelsker han sig i den smukke blondine, men det er ikke ufarligt, for Michel tilhører den brutale gangsterboss Losado - manden, som Eddie jager. Eddie Jillette: Richard Gere. Michel Duval: Kim Basinger. Losado: Jeroen Krabbé. Instruktion: Richard Pearce.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Penge
Penge

07:25  

Morfinpillens skyggeside
Morfinpillens skyggeside Gulvlæggeren Lars Knud Lauridsen faldt på en trappe og fik den smertestillende medicin Tramadol. Han troede ikke, han kunne blive afhængig, men i dag sammenligner han sig med en narkoman og har oplevet et social deroute med skilsmisse og depression. "Jeg er da narkoman af stoffet, det ligger jeg da ikke skjul på" DR2 dokumentar afslører historien bag pillen, som Lars Knud Lauridsen og næsten 300.000 danskere får. Medicinalgiganten bag og de danske myndigheder har i årevis hævdet at Tramadol - modsat morfin - kun var minimalt vanedannende. Men det holder ikke, vurderer 3 af landets førende eksperter: "Det passer simpelthen ikke. Nogen har sovet i timen. Nogle burde have advaret lægerne om, at her var rent faktisk et problem"

08:10  

På tur i Norge: Svalbard
På tur i Norge: Svalbard Kari Toft er en af de mange, der ikke kan få nok af Svalbard, men hvorfor er det egentlig så interessant at tilbringe sommeren der - iført varmt tøj både inderst og yderst? Kari forsøger at finde svaret, mens hun kaster sig ud i forskellige eventyr: klatring i fuglefjelde, fantastiske gåture og ikke mindst en tjans med at sidde isbjørnevagt ved en teltlejr! Nordvision fra Norge.

DR3

00:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

DR3 Dok: Standing on Water
DR3 Dok: Standing on Water Standing On Water er historien om danske Casper Steinfath, der har udviklet sig til en af verdens bedste Stand Up Paddle (SUP) surfere. Det er historien om, hvordan passion får en dreng til at trodse sin frygt for vand og finde frem til en verden, hvor surfing bliver til meget mere end blot en leg. For Casper bliver surfing en livsstil der berører sjælen så dybt, at den synes for evigt uadskillelig fra ham. Det er historien om stærke familiebånd, broderskab og opblomstringen af et dansk surf community i Cold Hawaii, Klitmøller - udkantsdanmark. Det hele skildres på en rejse, hvor vi følger Casper fra de første skridt, op gennem ungdommen, frem til voksenlivet og til en karriere som international stjerne og professionel SUP surfer.

01:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget.

02:35  

I Forreste Række (4:7)
I Forreste Række (4:7) Andreas føler ikke, at hans mor interesserer sig for hans liv som balletdanser, og han beslutter sig for at konfrontere hende. Stephanie mærker presset, da hun pludselig bliver bedt om at danse en stor forestilling om aftenen, fordi en kollega er blevet skadet. Jon er solist og Nikolaj Hübbe har høje forventninger til ham. Men Jon ser kun sine egne fejl, og er altid utilfreds med sig selv. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

03:05  

I Forreste Række (5:7)
I Forreste Række (5:7) Det er en stor dag i dag. Emma H skal langt om længe danse sin drømmerolle foran en fyldt sal og bevise over for sig selv og Nikolaj Hübbe, at hun godt kan. Men nerverne truer med at tage over. Jon har det stadig skidt over sin sidste forestilling, og han beder sin mor om at bedømme, om han var god eller dårlig. Emma Riis skal snart til eksamen, og hun føler, at der forventes mere af hende af de andre. Og derfor er der også mere at leve op til. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:45  

München-massakren i 1972
München-massakren i 1972 Få historien om angrebet under OL i München i 1972, hvor terrorgruppen 'Sorte September' brød ind i den olympiske by og tog en gruppe israelske atleter som gidsler. En katastrofal tysk befrielsesaktion endte med, at alle ni israelske gidsler blev dræbt.

01:30  

Den amerikanske ven
Den amerikanske ven Den stilfærdige billedindrammer Jonathan Zimmermann bliver tilbudt en formue for at udføre et lejemord. Jonathan er alvorligt syg og tager imod tilbuddet for at sikre sin kone og sit barn økonomisk. Dermed indleder han sig på et eventyr, der fører ham ud på en mareridtsagtig rejse i Europa, ledsaget af den filosofiske gangster Ripley. Tom Ripley: Dennis Hopper. Jonathan Zimmermann: Bruno Ganz. Marianne Zimmermann: Lisa Kreuzer. Instruktion: Wim Wenders.

03:30  

Kløvedal i Indonesien (2:6)
Kløvedal i Indonesien (2:6) Nordkaperen fortsætter rejsen til den indonesiske øgruppe Riau Palau med hovedbyen Tanjung Pinang, hvor der provianteres. I et delfinreservat hopper hele besætningen i vandet sammen med de legesyge og, viser det sig, meget veltrænede delfiner. Ved ækvator dukker kong Neptun op og døber behørigt Kløvedals 8-årige søn Asbjørn, der krydser ækvator for første gang. I det sydvestligste hjørne af Kalimantan/Borneo sejler Nordkaperen op ad Kumai floden for at møde den danske forstmand Michael Jæger, der er ansat af den indonesiske regering for EU-penge for at forhindre illegal skovhugst i nationalparkerne. Dybt inde i junglen besøger Kløvedal og hans besætning også et center for forældreløse orangutanger, hvor ungerne bliver optrænet og genudsat i nationalparkerne. Sendt første gang 06.05.07

04:30  

Kløvedal i Indonesien (3:6)
Kløvedal i Indonesien (3:6) Nordkaperen lægger til i Jakartas gamle sejlskibshavn Sunda Kalapa, og Troels Kløvedal går sammen med sin kone Else Marie og sønnen Asbjørn på opdagelse i den kæmpestore by. De besøger blandt andet den store Istiqual moske og en skole, hvor børnene bliver undervist i Indonesiens grundlov, Pancasila. Imens taler Kløvedals datter, Gurli Marie med Anne Lise Klausen, der er ansat som antikorruptionsekspert i Verdensbanken. Derefter sejler Nordkaperen ud i øhavet omkring Jakarta til den lille ø Unrust, der i 1675 fik besøg af den havarerede danske Ostindiensfarer "Oldenburg". Efter et besøg af den danske udviklingsminister Ulla Tørnæs, sejler Nordkaperen til den rygende vulkan Krakatau i Sundastrædet, og hele besætningen bestiger vulkanen sammen med den danske biolog Lars Møller, der arbejder med katastrofebekæmpelse for Dansk Røde Kors. Sendt første gang 13.05.07

05:25  

Dagens sang: Sænk kun dit hoved
Dagens sang: Sænk kun dit hoved - sunget af et af DR's kor.

05:30  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:05  

Bryggeren (6:12)
Bryggeren (6:12) Da Carl og hans eneste ven ikke længere må lege sammen, er Carl helt overladt til sig selv, og sin fantasi. J.C. bruger sine få ledige stunder til at indføre Carl i videnskaben og kunsten, men er generelt utilfreds med Carls præstationer. Laura, som er trist og ulykkelig, tager for en gangs skyld til genmæle overfor J.C. Krigen mod slesvig-holstenerne kræver sine ofre, også i bryggergården - og så bryder den store koleraepidemi ud i København. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Mikkel Følsgaard. Endvidere: Hanne Hedelund, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Lars Kaalund, Robert Reinhold, Mikael Helmuth, Esben Alfort, Thomas Hougaard, Bodil Udsen, Erik Wedersøe og m.fl. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

07:05  

Bryggeren (7:12)
Bryggeren (7:12) Carl har endelig fået sin studentereksamen, men kæmper stadig med at leve op til J.C.'s store forventninger og planer for hans fremtidige liv - kun sammen med sine venner kan Carl slappe af og more sig. J.C. er blevet tidens førende industrimagnat og er begyndt at skænke store gaver til offentligheden - han er medlem af rigsdagen og bliver ofte hørt i forbindelse med politiske beslutninger. Så skal danske soldater igen i krig - og Carl vil med og slås for sit land. J.C. Jacobsen: Frits Helmuth. Carl Jacobsen: Søren Sætter-Lassen. Laura: Karen Wegener. Endvidere: Kurt Ravn, Kirsten Olesen, Puk Scharbau, Torben Zeller, Camilla Einfeldt, Jesper Christensen, Lars Knutzon, Lisbeth Gajhede, Peter Hesse Overgaard, Michael Moritzen, Peter Zhelder, Ghita Nørby, Mette Marie Ahrenkiel, Erik Wedersøe m.fl. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DR K ledsages den af malerier af Anita Houvenaeghel. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Underlige aftenlufte
Dagens sang: Underlige aftenlufte - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede. Se H.C. Hansen hos Tito, danske anderumper som James Dean, musikalsk pythonslange, nazister i Slagelse og 'det er fa'me uhyggeligt, du' ! Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus. Sendt første gang 2001

DR Ultra

06:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Thunderbirds (10)
Thunderbirds (10) Inkakongens hævn

07:05  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

08:25  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

08:35  

Freaktown (10)
Freaktown (10) Bens knogler

08:50  

Freaktown (9)
Freaktown (9) Byg-en-Ben

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Fugledetektiven

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Bjarnes sneglehus

05:30  

Musen Tip
Musen Tip Super-mega-sjov spas

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

06:05  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27) Langsom søgen

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Udflugt (i morgen)

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En lille gæst

06:30  

Mumitroldene (8)
Mumitroldene (8) Mumrikken siger farvel

06:42  

Kiwi & Strit (2)
Kiwi & Strit (2) Kiwi & Strit spiller fodbold. Kiwi kender alle reglerne, og Strit synes, reglerne er svære at følge - indtil han begynder at lave sine egne regler...

06:45  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

06:55  

Op og Hop II (9)
Op og Hop II (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver rumgymnastik.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12) Tiderne skifter

07:30  

Minisekterne - kampen om myrernes dal
Minisekterne - kampen om myrernes dal En sort myre, der midt i resterne af en picnic, finder en stor kasse fyldt med sukkerknalder. Han tilkalder sine venner, de andre sorte myrer, og sammen begiver de sig med kassen hjemad mod myretuen. Men undervejs støder flokken på de krigeriske røde myrer, der vil stjæle kassen, og snart opstår der en voldsom konflikt mellem de to kolonier. Nu afhænger det hele af den sorte myre, der slår sig sammen med en mariehøne for at løse problemerne på skovbunden.

 
DR1

09:10  

En ny begyndelse IV (6:12)
En ny begyndelse IV (6:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:00  

Hittegods og dødsboer (4:4)
Hittegods og dødsboer (4:4) Nogle mennesker lever af at videresælge hittegods, rester fra fogedforretninger og dødsboer. På auktioner rundt omkring i Storbritannien møder vi en række snu og charmerende auktionsledere og sælgere, der nok konkurrerer med hinanden, men har en gensidig interesse i, at alle skal have noget at leve af!

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (89)
Antikkrejlerne med kendisser (89) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:10  

Hvorfor er vi her? (4:4)
Hvorfor er vi her? (4:4) Hvorfor er vi her? Det er et af livets store spørgsmål. Fysikeren Ard Louis og filminstruktøren David Malone har sat sig for at besvare menneskets spørgsmål om eksistens på jorden. I dette afsnit undersøger makkerparret tanken om, hvorvidt godt og ondt er noget som mennesket har fundet på, eller om det er en fundamental del af universets sammensætning.

10:00  

Min natur (4:4) - Svalbard
Min natur (4:4) - Svalbard Otte mennesker fortæller i denne serie om deres forhold til de storslåede steder i naturen, de selv er særlig knyttet til. Fjeldet, kysten, havet, skoven og Svalbard, alle byder på forunderlig og næsten ubeskrivelig smuk natur. Her fortæller biologerne Pål Prestrud og Eva Fuglei om Svalbard, og de er begge vældig bekymret over de drastiske konsekvenser af klimaændringerne. Nordvision fra Norge.

10:40  

Eventyr på fire hjul (3:3)
Eventyr på fire hjul (3:3) De to komikere Dara O Briain og Ed Byrne hart gjort sig fri af alle forpligtelser for at følge i fodsporene på tre dristige eventyrere fra Detroit, der i 1940'erne som de første gennemførte en biltur fra Nord- til Sydamerika på den panamerikanske highway, der nu er et 48.000 kilometer langt netværk af veje fra Alaska til Argentina. Efter 17 dages rejse når den frygtløse duo til Costa Rica, hvor de bl.a. besøger et dyreinternat, der afslører, at vejen ikke har været lutter lagkage for de vilde dyr. De krydser grænsen til Panama og når til den berømte Panama-kanal , der er verdens travleste handelsrute. Dybt inde i regnskoven, når de til de indfødte folk i Darien Gap. Sidste stop er den lille by Yavisa, hvor de finder ud af, hvor den panamerikanske highway slutter!

11:40  

Indiens grænseløse jernbaner (3:3)
Indiens grænseløse jernbaner (3:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Trods de blodige begivenheder efter delingen og Indiens selvstændighed samt tre krige har Indien og Pakistan altid opretholdt en jernbaneforbindelse mellem landene.

DR3

09:20  

I Forreste Række (4:7)
I Forreste Række (4:7) Andreas føler ikke, at hans mor interesserer sig for hans liv som balletdanser, og han beslutter sig for at konfrontere hende. Stephanie mærker presset, da hun pludselig bliver bedt om at danse en stor forestilling om aftenen, fordi en kollega er blevet skadet. Jon er solist og Nikolaj Hübbe har høje forventninger til ham. Men Jon ser kun sine egne fejl, og er altid utilfreds med sig selv. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

09:50  

I Forreste Række (5:7)
I Forreste Række (5:7) Det er en stor dag i dag. Emma H skal langt om længe danse sin drømmerolle foran en fyldt sal og bevise over for sig selv og Nikolaj Hübbe, at hun godt kan. Men nerverne truer med at tage over. Jon har det stadig skidt over sin sidste forestilling, og han beder sin mor om at bedømme, om han var god eller dårlig. Emma Riis skal snart til eksamen, og hun føler, at der forventes mere af hende af de andre. Og derfor er der også mere at leve op til. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

10:20  

Krisministeren (3:10)
Krisministeren (3:10) Hævnporno er bare ikke i orden, mener Kris. Og han starter en kampagne imod det. En kampagne som, så at sige, rammer ham selv i røven. Han får også besøg af en lækker feminist.

10:30  

Dyrenes utrolige evolution II (5:6)
Dyrenes utrolige evolution II (5:6) Mutationer og evolution har fået frit løb gennem tusindvis af år i Namib-ørkenen i det sydvestlige Afrika. Her falder kun 20 millimeter regn om året. Det ufrugtbare og golde landskab har derfor skabt hårdføre mutanter, små som store.

11:20  

Dyrenes utrolige evolution II (6:6)
Dyrenes utrolige evolution II (6:6) Mellemamerika, som tæller syv lande, er omgivet af et koldt ocean og et tropisk hav, hvilket har medvirket til, at mutationer og evolution har fået frit løb gennem tusindvis af år. Midt i det hele ligger Costa Rica, som rummer en enorm biologisk mangfoldighed. Her møder vi tukanen med det firefarvede næb og en gruppe af aber, der tilkendegiver deres territorium to gange om dagen ved at brøle.

DR K

09:00  

Hvornår var det nu det var.
Hvornår var det nu det var. Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivenheder i sidste århundrede. Se Thor Heyerdal med "Ra", Pompidou blive valgt, Ove Sprogøe som general i kravlegård, Rommel i ørkenen, piger i vandet, den første mikrochip, Bryan Adams synge og Birthe Neuman i sofaen. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen og Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

09:25  

Reklamer til Tiden (6:8)
Reklamer til Tiden (6:8) Reklamerne lover os evig skønhed, ungdom og sundhed. Der er altid plads til én til, der bruger netop denne her tandpasta, shampoo eller sæbe. Og vi kommer til at strutte af selvtillid og succes og "bliver et helt nyt menneske". Oplev kampen mod sæbelus og usynligt snavs. Se hvilken sæbe ni ud af ti filmstjerner bruger, og nyn med på sangen om Pre! På hundrede år er vi og vore hjem blevet betydeligt renere, og det skyldes bl.a. et væld af rengørings- og hygiejne reklamer, der har spillet på vor forfængelighed og angst for at blive udstødt af gruppen. Vært: Liv Thomsen.

10:05  

Reklamer til Tiden (7:8)
Reklamer til Tiden (7:8) Der er sket intet mindre end en revolution. For 100 år siden var telegrammet og telefonen omgærdet af ærefrygt og forundring. I dag benytter ethvert barn sig hele tiden af sms og e-mail. For 100 år var radioen knapt opfundet. I dag har vi adsl, digital- tv og kameratelefoner. Oplev udviklingen som den er skildret i et væld af reklamefilm. Se reklamer for de første radio- og tv-apparater, se hvordan aviserne har solgt sig selv op igennem tiderne, og hvordan de kulørte blade afslører mere og mere. Vært: Liv Thomsen.

10:45  

80'erne: Narkokongerne på Wall Street
80'erne: Narkokongerne på Wall Street Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain.

11:30  

80'erne: Riv den mur ned
80'erne: Riv den mur ned Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på de historiske øjeblikke, som ændrede verden for altid. Mure blev revet ned - bogstavelig talt, men også kulturelt, politisk og racemæssigt set. I spidsen stod Ronald Reagan ved Berlinmuren med de berømte ord: Tear down this wall.

DR Ultra

09:00  

Hjælp! Jeg er en fisk
Hjælp! Jeg er en fisk Så er det tid til at fylde lungerne med luft, for nu dykker vi ned på drømmenes blå dyb. Vi skal redde computernørden Plum, den friske skaterknægt Svip og hans ubekymrede lillesøster Stella, som ved et uheld har drukket en mystisk eliksir og er blevet forvandlet til en søstjerne. For at redde Stella må Plum og Svip også forvandle sig til fisk og følge efter. De har kun 48 timer til at finde Stella og modgiften eller forblive fisk for evigt...

10:15  

Klassen - Pinlig mor (139)
Klassen - Pinlig mor (139) Josefine glemmer sin mobil derhjemme. Hun er bange for at hendes pinlige mor vil komme over på skolen med mobilen.

10:30  

Klassen - Ny og vild tøjstil (140)
Klassen - Ny og vild tøjstil (140) Mathilde vil farve sit hår lyserødt, fordi hun vil være pastel goth. Klassen er ikke helt klar til den nye Mathilde.

10:40  

Klassen - Bertrams nye gamle kæreste (141)
Klassen - Bertrams nye gamle kæreste (141) Bertram og Britt skal arbejde sammen. Måske har de mere til fælles end de tror?

10:50  

Klassen - Hvem stinker? - del 1 (142)
Klassen - Hvem stinker? - del 1 (142) Josefine er begyndt at lugte af sved, og kommer til at beskylde en af de andre piger for at være den der lugter.

11:05  

Klassen - Hvem stinker? - del 2 (143)
Klassen - Hvem stinker? - del 2 (143) Britt afslører en historie fra sin og Josefines fortid, og Josefine fortryder sin opførsel.

11:15  

Klassen - Kampen om magten (144)
Klassen - Kampen om magten (144) Aida stiller op til elevrådet, men udfordres af Christoffer, der pludselig bliver interesseret i politik.

11:25  

Klassen - Squad or Not (145)
Klassen - Squad or Not (145) Martine er bange for at hendes veninder ikke kommer til at savne hende, mens hun er på ferie. Hun tager drastiske midler i brug.

11:35  

The Next Step II (23)
The Next Step II (23) Bedre end det.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Lærer trafikregler

09:15  

Cirkus Summarum 2013
Cirkus Summarum 2013 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkus show for hele familien. Her får du skønne sange, seje robotter, farlige trapez- og trampolinnumre, spektakulære tryllekunstner og ikke mindste sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Jacob Riising, Rosa fra Rouladegade og Sebastian. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkus orkester bestående af DR Big Band.

11:00  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:30  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det? Husk at se med!

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (10)
Bonderøven 2016 (10) Sæson 16. Kastaniegårdens nye tomatdrivhus skal være færdigt nu, så både Theresa og Alma må hjælpe med at lægge drivhusplastik henover skelettet. På førstesalen i stuehuset er Frank i fuld gang med at montere træfiberplader, som bliver den færdige overflade på de fleste af væggene. Og i køkkenhaven får solsikkeplanterne en helt ny funktion - de skal være klatrestativer for bønnerne.

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2013 (1)
Hammerslag 2013 (1) Vi lægger ud på Læsø med et klassisk sommerhus med udsigt til vandet og græs på taget. Næste ejendom ligger også på Læsø og er lidt af en verdenssensation - et tang-tænget hus som kulturstyrelsen ejer. Sidste bolig er et arkitekttegnet sommerhus på Samsø. Sendt første gang 08.01.13

13:50  

Hammerslag 2013 (2)
Hammerslag 2013 (2) Hammerslag starter på Samsø med et sommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Næste hus er en gammel ejendom midt på øen, hvor der vist er en smule renoveringspotentiale. Sidste udfordring er en drøm af et hus i Skåde ved Aarhus. Sendt første gang 22.01.13

14:30  

Hun så et mord (44)
Hun så et mord (44) Jessica er i New Orleans under det berømte Mardi Gras-karneval. Blandt de mange udklædte festaber i byens gader bliver en mand slået ihjel. Jessicas fætter Calhoun bliver mistænkt for mordet. Jessica er naturligvis sikker på, at han er uskyldig, men kan hun afsløre den rigtige morder?

DR2

12:40  

Muhammad Ali vs. USA
Muhammad Ali vs. USA I midten af 1960'erne stod en ung Muhammad Ali ved en korsvej i sit liv. I 1964 vandt han VM-titlen i sværvægt med sejren over Sonny Liston. I 1965 skiftede han navnet Cassius Clay ud med Muhammad Ali, konverterede til islam og nægtede at aftjene militærtjeneste i Vietnam-krigen med ordene: 'Ingen vietnameser har nogensinde kaldt mig nigger'. Det kostede ham titlen, udelukkelse af bokseringen og en fem år lang fængselsstraf. Men Alis valg af tro og samvittighed frem for berømmelse og rigdom gav genlyd langt ude over bokseverdenen.

14:10  

Livet længe leve
Livet længe leve Den kejtede dr. Sayer ansættes i slutningen af 60'erne på et psykiatrisk hospital, hvor mange af patienterne befinder sig i en komalignende tilstand. Han får lov til at afprøve en ny medicin på en af patienterne, Leonard, som på mirakuløs vis vågner op til livet efter 30 år i dvale. Men spørgsmålet er, om medicinen har alvorlige bivirkninger - og om dens effekt er tidsbegrænset. Dr. Sayer: Robin Williams. Leonard Lowe: Robert De Niro. Paula: Penelope Ann Miller. Instruktion: Penny Marshall.

DR3

12:05  

DR3 Dok: Standing on Water
DR3 Dok: Standing on Water Standing On Water er historien om danske Casper Steinfath, der har udviklet sig til en af verdens bedste Stand Up Paddle (SUP) surfere. Det er historien om, hvordan passion får en dreng til at trodse sin frygt for vand og finde frem til en verden, hvor surfing bliver til meget mere end blot en leg. For Casper bliver surfing en livsstil der berører sjælen så dybt, at den synes for evigt uadskillelig fra ham. Det er historien om stærke familiebånd, broderskab og opblomstringen af et dansk surf community i Cold Hawaii, Klitmøller - udkantsdanmark. Det hele skildres på en rejse, hvor vi følger Casper fra de første skridt, op gennem ungdommen, frem til voksenlivet og til en karriere som international stjerne og professionel SUP surfer.

13:10  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

13:30  

Gulddreng vs. Malte (3:4)
Gulddreng vs. Malte (3:4) Hele Danmark kender Gulddreng, men vi har endnu ikke mødt Malte - manden bag solbrillerne, den eksotiske accent og de kække bemærkninger. Det er lykkedes Malte og holdet bag at holde tæt og ikke lade nogle medier komme tæt på. For første gang får vi deres historie. Hvordan blev Gulddreng til? Hvordan er det at være i orkanens øje og samtidig hele tiden i karakter? Og hvad skal der ske i fremtiden med Gulddreng? Kan Malte mon nogensinde slippe ud af Gulddrengs skygge? Vi følger Malte mens Gulddreng bliver fundet på og udviklet til at blive et af de største danske popfænomener i nyere tid og samtidig infiltrere og overtage Maltes eget liv.

14:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får besøg af skuespilleren Matthew McConaughey, biografaktuel i adventure-dramaet 'Gold'. De to får selskab af skuespilleren Christina Ricci, komikeren Josh Widdicombe og sangeren Ed Sheeran, der også optræder med nummeret Castle on the Hill.

14:50  

Bride Wars
Bride Wars Liz og Emma er hinandens bedste venner, men der går skår i venskabet, da pigerne skal giftes. Siden pigerne var små, har de planlagt deres respektive bryllupper ned til mindste detalje. Nu er de blevet voksne, og den store dag er nær. Uheldigvis har pigerne valgt det samme tidspunkt og det samme sted at holde deres bryllup. Ingen af dem vil trække sig, og det betyder krig. Bryllupskrig! Liv: Kate Hudson. Emma: Anne Hathaway. Marion: Candice Bergen. Instruktion: Gary Winick.

DR K

12:15  

Neandertalernes dommedag (1:2)
Neandertalernes dommedag (1:2) Neandertalerne er nogle af menneskets nærmeste slægtninge. De uddøde for mellem 30.000-40.000 år siden. Neandertalmennesket er opkaldt efter fundstedet for det første neandertalskelet, dalen Neander Thal ved Düsseldorf i Tyskland. Men hvad blev der af dem? Her møder vi en gruppe eksperter, der søger svar på, hvad der skete med neanertalerne for mange år siden.

13:05  

Historien om den norske kongefamilie (1:7)
Historien om den norske kongefamilie (1:7) Det var kærlighed ved første blik, da de mødte hinanden i 1959, alligevel skulle de gennem ni års kamp med kongen og den norske regering, før de kunne sige ja til hinanden. Historien om kronprins Harald og købmandsdatteren Sonja er et drama fyldt af personlige og politiske dilemmaer. Nordvision fra Norge.

14:05  

Historien om den norske kongefamilie (2:7)
Historien om den norske kongefamilie (2:7) 17. januar 1991 afgik kong Olav V ved døden, og her fortæller kong Harald og prinsesse Astrid om de sidste timer i hans liv. Familiens øvrige medlemmer, politikere og mange nordmænd husker stadig reaktionerne fra tiden lige efter de mistede den populære konge. Nordvision fra Norge.

DR Ultra

12:00  

The Next Step II (24)
The Next Step II (24) Under pres.

12:20  

The Next Step II (25)
The Next Step II (25) Bare dans.

12:40  

The Next Step II (26)
The Next Step II (26) Plej det.

13:05  

The Next Step II (27)
The Next Step II (27) Styrer byen.

13:25  

The Next Step II (28)
The Next Step II (28) Omkamp.

13:50  

Sleepover - Zoologisk museum
Sleepover - Zoologisk museum Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Zoologisk Museum, hvor de blandt andet får sat ord på, hvad de betyder for hinanden, og desuden får en snak om spøgelser og død.

14:05  

Braceface (21)
Braceface (21) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:25  

Freaktown (39)
Freaktown (39) Fugleskræmsel

14:35  

Freaktown (40)
Freaktown (40) Bi-stads

14:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse og Kylling er på skattejagt, men hvad er mon en skat?

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Det Kongelige Spektakel er havnet i klitterne - tæt på vandet i det halve kongerige . Luni drømmer om at se en havfrue, så Kong Willy tager hende med til stranden, og Leo har bare lyst til en lur. Habibi og Dyt keder sig. Se alle de narrestreger Habibi og Dyt kan finde på at drille Leo med - og se om de kan gøre ham glad igen med breakdance.

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Lys, kamera, lavine!

13:55  

Sikker & Søn II (9)
Sikker & Søn II (9) Sikker & Søn holder øje med spændende ting, der kan lokke dig ud på vejen. Far og Søn ender på en bakke, hvor de leger at ting kan trille ud på vejen. Men det er vigtigt, at man ikke bliver lokket til at løbe ud på vejen uden at se sig godt for efter biler først.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. "Duer ikke! Næste!" - siger prinsessen til alle sine bejlere. Men da herremandens to sønner vil prøve lykken hos prinsessen, sker der noget, som overrasker dem alle: deres frække bror Klods-Hans kommer og blander sig!

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Barnaby (10): Det forkerte offer
Kriminalkommissær Barnaby (10): Det forkerte offer "Det forkerte offer". Den koleriske godsejer Robert Cavendish er en mand med mange fjender. Da den søvnige landsby bliver skueplads for et mord, er det imidlertid ikke Cavendish, der er offeret, men derimod hans unge kone. En vanskelig sag venter Barnaby, for der er hverken motiv eller mistænkte.

16:55  

En ny begyndelse IV (7:12)
En ny begyndelse IV (7:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

16:05  

Verdens årstider - efterår (3:4)
Verdens årstider - efterår (3:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om efteråret begynder både dyr og planter at gøre sig klar til vinterens komme. Nogle dyr æder så meget, de kan, så de kan klare sig gennem den fødefattige vinter. Nogle kæmper for den sidste chance for at yngle, mens andre har tralv med at vokse op, før kulden sætter ind.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:15  

Superfans
Superfans Han er berømt for sin rolle som Draco Malfoy i 'Harry Potter'-filmene, og med den store stjernestatus følger også mange fans. Skuespilleren Tom Felton fortæller her helt eksklusivt, hvordan det er at blive genkendt og elsket af tusindvis af dedikerede fans overalt i verden. Han møder for første gang sine egne fans i deres hjem og taler også med bl.a. Daniel Radcliffe og J.K. Rowling om fankultur. Han vil nemlig gerne vide, hvordan en fan bliver til en superfan.

17:10  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget.

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Gorm er tilbage og tester danskernes hukommelse i den klassiske spørgeleg om historie og årstal fra det forgangne århundrede. Se eller gense Schlüter give Nyrup en spilledåse, Whitney Houston synge, Osvald Helmuth forklædt, sporvognsulykken ved Vigerslev, den første teknobil, Ryskjær som Sølvhøj, Dronningen til modeshow og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen og Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

15:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse om historie og årstal fra det forgangne århundrede. Se eller gense Carl Gustavs bryllup, Poul Reichhardt om folkekomedier, Troels Trier på landet, Arafat igen på Palæstinensisk jord, Toto Chabri som balletdanser, Vejrpigerne på Rådhuspladsen og Charlie Rivels stolenummer m.m. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

16:10  

Kløvedal i Kina (1:7)
Kløvedal i Kina (1:7) Efter års forberedelser er en drøm gået i opfyldelse for Troels Kløvedal. Han har fået tilladelse til at sejle Nordkaperen ind i kinesisk farvand. Nu er han og hans besætning klar til at starte et eventyr, der skal bringe det danske sejlskib op langs Kina-kysten og videre ad Yangtzefloden helt ind i den centrale del af det kæmpemæssige land. Det er første gang, et udenlandsk fartøj har fået lov til at gennemføre et sådant togt. I det første af 7 programmer følger vi Nordkaperen på rejsens indledende etape - fra Hongkong via Macau til Guangzhou. Men først er der bryllup. Sendt første gang 14.3.04

17:10  

Kløvedal i Kina (2:7)
Kløvedal i Kina (2:7) Troels Kløvedal og hans besætning er godt i gang med det store togt, der i løbet af et halvt år skal bringe sejlskibet Nordkaperen op langs Kinakysten og videre ad Yangtze- floden til det centrale Kina. Men hårdt vejr giver problemer - og det er svært at holde tidsplanen. Til gengæld bliver der tid til et overraskende besøg: Hans Kongelige Højhed, prins Joachim, melder pludselig sin ankomst og kommer ombord med friske forsyninger hjemmefra. Sendt første gang 21.3.04

DR Ultra

15:00  

Stormy - Sammen er vi fri
Stormy - Sammen er vi fri Den rebelske og selvstændige teenager, Mika, har det svært med skolens eksamener og har generelt meget lidt tiltro til egne evner. I håbet om at Mika vil forbedre sig, sender hendes mor og far hende på sommerferie hos den strenge bedstemor, Maria, der bestyrer en rideskole. Her opdager Mika, at hun besidder en unik gave - hun kan kommunikere med heste! Mikas nyfundne talent kommer dog på prøve, da hun møder den smukke, men vilde og utæmmede hest, Stormy.

16:40  

Junglebanden
Junglebanden Røgede bananer

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

17:20  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

17:35  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

17:45  

Gumball IV (13)
Gumball IV (13)

17:55  

Gumball IV (14)
Gumball IV (14)

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (61)
Mumitroldene (61) Solen vender tilbage

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Godnat og sov godt

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim I Mimilu Zoo

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim En hel flok zoomere

15:40  

Gurli Gris VI (7)
Gurli Gris VI (7) Den lille båd

15:45  

Gurli Gris VI (8)
Gurli Gris VI (8) Sandkassen

15:50  

Chuggington
Chuggington Vice-fut-patruljørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Snepatruljen

16:10  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

16:15  

Mashas eventyr (26)
Mashas eventyr (26) Den pukkelryggede hest

16:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (52)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (52) Der var engang i Sherwood-skoven, del 2

16:35  

Paw Patrol II (9)
Paw Patrol II (9) Vovserne redder Ace

17:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:30  

Sikker & Søn II (6)
Sikker & Søn II (6) Sikker & Søn holder øje med fodgængerne i trafikken. Fodgængere hører til på fortovet, men hvad så, hvis der ikke er noget fortov? De leger vandkamp og lærer, at ved en vej uden fortov er det smart at gå i venstre side af vejen. Så kan man nemt se bilerne, der kommer imod dig.

17:40  

Ramajetterne II (3)
Ramajetterne II (3) Fødselsdagen. Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften bliver skattejæger og veteranbilforhandler Søren Sørensen næsten mundlam af benovelse, da en ældre herre fra Struer inviterer indenfor i sit kæmpe lager af samleobjekter. Marskandiserparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen afprøver en ny måde at handle på i Nordjylland, på de såkaldte kommissions-loppemarkeder. Og Søren Falk har store planer om at opkøbe hele stande fra andre handlende på et loppemarked i København.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Bonderøven (9:11)
Bonderøven (9:11) Roetoppe er godt efterårsfoder til køerne, så Frank og børnene svinger seglene på marken. Alle bidrager med noget, så kaninfamilien bliver mindre, for at give kød til Kastaniegårdens beboere. Filippaæblernes smag får alle Franks barndomsminder frem, og så er det ikke helt let at beslutte, hvilken profil fodlisterne i det nye hus skal have.

20:30  

Søskendes hemmelige verden (3:5)
Søskendes hemmelige verden (3:5) Konflikter. De følger os gennem hele livet. På godt og ondt. Vores søskende. For at finde ud af betydningen af søskende-relationer og hvordan de former os helt op i voksenlivet, har DR fulgt 5 forskellige søskendepar I alderen 3-8 år, i et børnehus, udstyret med kameraer og mikrofoner. Nogen gange elsker vi vores søskende og andre gange hader vi dem. Det kan lyde voldsomt når søskende skændes, men ifølge børnepsykolog Margrethe Brun Hansen og lektor i børnepsykologi Grethe Kragh-Müller skal man ikke blive bekymret. Tværtimod. De to søstre Victoria og Alberte er tætte med hinanden og leger godt sammen. Men når man er meget sammen opstår der også nemt konflikter. Og så bliver børnenes retfærdighedssans testet når de skal dyste mod deres søskende i en forhindringsbane

DR2

18:30  

Smag på Rom
Smag på Rom Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

19:10  

Verdens årstider - vinter (4:4)
Verdens årstider - vinter (4:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Med deres verden bliver indkapslet i sne og is, finder dyrene de mest utrolige måder ikke alene at overleve, men selv også at drage fordel af kulden. Nordamerikanske rensdyr bliver i stand til at balancere på isen, hermeliner pelsforer deres rede, og den japanske sneabe tager sig et varmt bad.

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:00  

Romaerne Kommer (1:4)
Romaerne Kommer (1:4) De fyldte meget i medierne hen over foråret og sommeren. De er det mest udskældte, berygtede og sagnomspundne folkefærd i Europa, og det er stort set blevet tilladt at hade dem - de er minoriteternes minoritet, og de har været på en konstant rejse igennem flere hundrede år. Romaerne har levet i skyggerne og aldrig stukket hovedet frem, med mindre det var højst nødvendigt. Nu har DR3, igennem 10 måneder, helt unikt, fået indblik i en lille flok danske romaers liv - Et liv de har været vant til at holde skjult, fordi det altid har været den uskrevne regel i roma-miljøet og en absolut nødvendighed for at overleve i samfund fyldt med fordomme og had. De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. I afsnit 1 skal Lelo spille koncert i Sverige, og Suell arrangerer VM i gadefodbold, hvor han også selv stiller op og skal spille mod sidste års verdensmester.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Da familien Griffin er på vej hjem fra en forlystelsespark, bryder deres bil sammen, og de strander i et Amish-område. Meg falder for Amish-drengen Eli, men i mellemtiden lykkes det Peter at rage uklar med resten af Amish-folket. Familien Griffin bortvises, og nu er gode råd dyre, hvis Meg og Eli vil være sammen.

19:35  

Family Guy
Family Guy Økonomien halter hos familien Griffin, og Peter vælger at bruge hele familiens opsparing på lotterisedler. Til alles store forbløffelse vinder familien i lotteriet og bliver millionærer. Lois ønsker ikke, at pengene skal ændre dem, men det er kun et spørgsmål om tid, før deres nye status stiger dem til hovedet.

20:00  

Rejsen til Mars (1:6)
Rejsen til Mars (1:6) I 2033 rammer den første mission til Mars med mennesker om bord planetens atmosfære. I nutiden forsøger Elon Musks firma Space X at skabe en genanvendelig raket og udvikle teknologi, der kan hjælpe mennesker til Mars.

20:45  

Når vejr går viralt - Wrong Time Wrong Place
Når vejr går viralt - Wrong Time Wrong Place Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. At være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt gælder fx manden, der frier til kæreste på en strand netop som en kæmpebølge skyller ind over dem, og en far og en datter, der sidder hjemme, men en tornado styrer lige imod dem.

DR K

18:10  

Hvem erobrede himlen først?
Hvem erobrede himlen først? Hvem fløj først? Historiebøgerne fortæller os, at brødrene Wright foretog verdens første motoriserede flyvning i december 1903. Den australske luftfartsspecialist John Brown hævder imidlertid at have beviser for, at den tysk fødte amerikaner Gustave Whitehead fløj så tidligt som i 1901. Historien er måske ikke så klippefast, som vi troede.

19:00  

Vores foranderlige verden (2:6)
Vores foranderlige verden (2:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1600-tallet blev de første massemedier født, og handlen blev global. Med Keplers opdagelse af de faste planetbaner, begyndte mennesket en både åndelig og teologisk udvikling. Mens selvbevidste kvinder stadig risikerede at blive brændt på bålet. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

19:55  

Dagens sang: Underlige aftenlufte
Dagens sang: Underlige aftenlufte - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Mænd ifølge kvinder (2:4)
Mænd ifølge kvinder (2:4) I bybilledet ser man i dag masser af mænd, der triller barnevogn og går rundt med deres babyer i bæreseler tæt inde på kroppen. Kvinderne har fået en ligeværdig partner, men kan den moderne mand magte at være far uden at blive reduceret til et kastreret handyr? Og hvad synes kvinderne om ham - er han en tøffelhelt eller er det vanvittigt maskulint og sexet, når mændene laver mad og tager ungerne?

20:30  

Lystens hule (4:4)
Lystens hule (4:4) - Sex ud af mørket I det indre København ligger lystens hule, den erotiske butik Lust. Lust er meget mere end en sexbutik, der langer dildoer og buttplugs over disken. Her arbejder fem stærke kvinder, der brænder for at hjælpe andre med deres seksualitet og udbrede kendskabet til alle former for sex; alt fra sprøjteorgasmer til sex med flere partnere. De ansatte kvinder i Lust kæmper deres egen seksuelle frigørelseskamp mod skam og tabuer. Kate, har valgt at flytte til Berlin, og en ny kvindelig ansat, Cailin, er ved at blive kørt i stilling som ny Lust dame. Caillin, som er til BDSM, kæmper for at få sex ud af mørket og mener, at folk skal tage springet ud i den seksualitet de føler mest for. Det er kundeparret Ole og Annie et solstråle eksempel på. Efter mange år sammen er Ole sprunget ud som læderbøsse. Men Annie har faktisk hjulpet ham med at tage den store beslutning og siden er deres seksuelle forhold blomstret op.

DR Ultra

18:10  

Bella and the Bulldogs I (19)
Bella and the Bulldogs I (19)

18:30  

Venner fra fremtiden (5) - Stukket af
Venner fra fremtiden (5) - Stukket af Aarhus 1860 Esther og Tristan fra Hobrovejens Skole i Randers rejser tilbage til Danmark år 1860. Det er dagen før juleaften, og børnene skal hjælpe købmand Bastrup, som ejer en af byens store købmandsgårde. De rodes dog hurtig ind i en ubehagelig sag med Oline, en lille pige, der arbejder i køkkenet på Købmandsgården. Det viser sig, at Oline er stukket af hjemmefra, og at hendes far er kommet for at hente hende tilbage. Olines far er ikke en rar mand, men en forhutlet, voldelig drukkenbolt. Købmanden vil ikke hjælpe Oline, da det er hendes fars ret at hente sin datter hjem. De tidsrejsende børn oplever på egen krop, hvordan tyende og børn blev behandlet i 1800-tallet. De sover i karlekammeret i stalden, serverer kålsuppe for byens fattige børn og oplever, hvordan vold er en kommunikationsform mellem børn og voksne. De ser også købmandsgårdens smukke juletræ og hører Oline synge den fineste julesalme. Børnene må overbevise købmand Bastrup om at gøre det rigtige og beskytte Oline mod sin far.

18:55  

Sam & Cat II (11)
Sam & Cat II (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:20  

Hjerteløst (4:8)
Hjerteløst (4:8)

19:45  

Trio - cyberguldet (1:10)
Trio - cyberguldet (1:10) Hele Norge bliver udsat for et cyber-angreb. Der bliver slukket for strømmen og mobilnettet. Norges cyber guld er i fare. Nora, Simen og Lars bliver involveret, men pludselig peger alle spor mod Lars' far.

20:10  

Backstage I (7)
Backstage I (7) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Det går dårligt for Skadestuen, og tv-chefen truer med at lukke programmet hvis ikke der er 100.000 seere til dagens afsnit. Julie Zangenberg bliver hyret for at trække flere seere til - men når aldrig at spille med. Hun bliver skræmt væk af en Pudder Ullas alternative makeup og Max, der prøver at score hende. I sidste øjeblik bliver Ulrikke hevet på skærmen og bliver en kæmpe stjerne, der vender op og ned på Skadestuen.

20:25  

Backstage I (8)
Backstage I (8) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. I sidste afsnit blev Ulrikke Skadestuens nye stjerne - og nu er kendislivet gået hende til hovedet. Noah kan ikke holde den nye og smarte Coolrikke ud, og Claydermann er helt deprimeret over ikke at være showets stjerne længere. Ulrikke og Julie Zangenberg beslutter sig for at genoprette balancen på Skadestuen, og Claydermann får et strålende comeback.

20:40  

Livredderne II - Feje Tricks (4)
Livredderne II - Feje Tricks (4) Et af holdene bruger feje tricks I den hidtil hårdeste dyst i Livredderne. Konsekvensen er hård og ubarmhjertig.

20:50  

Livredderne II - Hun Drukner - Hjælp! (5)
Livredderne II - Hun Drukner - Hjælp! (5) Nu er det alvor. En person er kommet I fare på vandet og opgaven er at redde hende inden hun drukner.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (25)
F for Får (25) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (26)
F for Får (26) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline og Frederik tager med tegneren på ferie til Spanien, hvor de møder Pablo - og den fæle kat Mogens! Og den skal man passe på, det får Pablo at mærke! Heldigvis er Cirkeline og Frederik der til at hjælpe ham.

18:30  

Justin og de tapre riddere
Justin og de tapre riddere Justin bor i et kongerige, hvor ridderskabet er blevet glemt. Han drømmer om at blive en rigtig ridder ligesom sin bedstefar, men Justins far vil have, at han skal være advokat. Justin tager springet og rejser ud i verden med missionen om at blive ridder. På sin vej får han en masse nye bekendtskaber, blandt andet den smukke og iltre Talia, og han bliver oplært af tre munke, der tester ham i de oldgamle og svære ridderdiscipliner. Skønt det er svært, må Justin hurtigt begynde sin ridderkarriere, da en landsforvist tidligere ridder og hans hær vender tilbage og truer med at tilintetgøre kongeriet.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Mordene i Brokenwood (3:4)
Mordene i Brokenwood (3:4) En håndfuld medlemmer af Brokenwood Golfklub trisser ud på den lokale golfbane. Her venter der dem et grusomt syn. Alison Stone, medlem af klubbens bestyrelse, ligger død midt på banen med rødt og opsvulmet ansigt. Tilsyneladende er hun blevet forgivet, og nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvordan - og af hvem.

23:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

21:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:00  

Bertelsen på Shikoku 88 (4:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (4:10) Efter at have klatret op til en statue af munken Kobo Daishi på toppen af et bjerg, fortsætter Mikael Bertelsen sin færd. Efter adskillige kilometers vandring under gigantiske træer når han frem til det næste tempel, hvor han møder en munk klædt i safrangult tøj. Munken viser sig at være gift og have børn og har gode råd til pilgrimmen. De to mænd ender med at drikke et glas sake eller to, og der sejles op ad åen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Forbryder eller frihedskæmper
Forbryder eller frihedskæmper Dansk dokumentar fra 2017 Gennem de seneste år er adskillige unge danskere draget i krig i Syrien og Irak for at kæmpe imod Islamisk Stat. To danskere, Joanna Palani og Tommy Mørck, tager i krig for at kæmpe for det de selv betragter som danske værdier, men efterfølgende bliver de retsforfulgt af den danske stat. Er de frihedskæmpere, som de selv siger, eller forbrydere, der skal straffes? Det spørgsmål søger dokumentaren svar på ved at følge de to danskere ved fronten og under den efterfølgende retssag i Danmark.

23:50  

Debatten
Debatten

DR3

21:30  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

22:00  

This Is 40
This Is 40 Ægteparret Pete og Debbie står overfor en række udfordringer. Petes pladeselskab er ved at gå nedenom og hjem, de har økonomiske problemer, børnene brokker sig konstant, og de nærmer sig begge de 40 år. Pete og Debbie må læne sig op af familie, venner og ansatte, men er det mon nok til at klare sig gennem krisen? Pete: Paul Rudd. Debbie: Leslie Mann. Sadie: Maude Apatow. Instruktion: Judd Apatow.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson får besøg af forfatter og filmforsker Rikke Schubart til en snak om gyseren 'Happy Death Day'. Du får også anmeldelser af det danske balletdrama 'Darling' med Danica Curcic i hovedrollen og vejrkatastrofefilmen 'Geostorm'.

21:30  

Filmperler: Melancholia
Filmperler: Melancholia Justine og Michael fejrer deres bryllup med en luksuriøs fest hos Justines søster Claire og svoger John. Justine forsvinder gentagne gange fra festen på slottet, men dukker op igen, og virker deprimeret. I mellemtiden er planeten Melancholia på vej mod Jorden. Søstrene reagerer forskelligt på truslen fra rummet - Justine er rolig og afklaret, mens Claire går i panik. "Melancholia" er en psykologisk katastrofefilm om verdens undergang. Medvirkende: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Alexander Skarsgård, Charlotte Rampling, Jesper Christensen, John Hurt, Stellan Skarsgård, Udo Kier m.fl. Manuskript og instruktion: Lars von Trier. Foto: Manuel Claro. Scenograf: Jette Lehmann. Klip: Molly Malene Stensgaard. Musik: Lars von Trier. Stills: Christian Geisnæs. Produktion: Zentropa Entertainments i samarbejde med bl.a. DR.

23:40  

Arven efter William Shakespeare
Arven efter William Shakespeare I anledning af 400 året for William Shakespeares død i 1616 tager kommisær Barnaby, alias skuespilleren John Nettles, os med på en rejse gennem digteren og skuespilforfatterens liv og tid og fortæller om skjalden, der nok forvandlede teatret i London og det engelske sprog, men til sin død forblev en Stratford-mand. John Nettles forlod netop rollen som kommisær Barnaby for at hellige sig arbejdet som Shakespeare-skuespiller.

DR Ultra

21:00  

Livredderne II - Ballade på Bommen (6)
Livredderne II - Ballade på Bommen (6) Begge hold står ansigt til ansigt på den svære balance-bom. Hvem er den mest udholdende deltager?

21:10  

Riisings flotte talkshow II (1)
Riisings flotte talkshow II (1) Den altid flotte og generøse Jacob Riising er tilbage med et overflødighedshorn af spas og løjer for børn og andre mennesker, når den nye sæson af Riisings flotte talkshow går i luften. Flothedsskalaen er i fare for at blive sprængt, når flotte Riising veloplagt og velklædt får besøg af Christianerne Fuhlendorf og Schaumburg-Müller. Det bliver til en spændende dyst på maskinsyning og rollespil, og både Jacob og Christianerne får rig lejlighed til at vise nye sjove og ikke mindst flotte sider af sig selv.

21:42  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Dræberfilosofien (1:3)
Taggart: Dræberfilosofien (1:3) Glasgow-detektiven Taggart efterforsker en række brutale voldtægtsforsøg, der kulminerer i et kvindemord begået med armbrøst. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

00:50  

Dalgliesh: Indviet til mord (3:6)
Dalgliesh: Indviet til mord (3:6) Engelsk krimiserie af P.D. James. (A Taste for Death) Adam Dalgliesh' efterforskning af sin gode ven Paul Berownes død skaber splid og uro blandt de efterladte. Familien Berowne skjuler tydeligvis noget. Den mest suspekte er Pauls rebelske datter Sarah, der hurtigt bliver sagens hovedmistænkte. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kate Miskin: Penny Downie. Lady Ursula Berowne: Wendy Hiller. Manuskript: Alick Rowe efter roman af P.D. James. Instruktion: John Davies.

01:40  

Spooks (80)
Spooks (80) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:35  

Hammerslag 2013 (1)
Hammerslag 2013 (1) Vi lægger ud på Læsø med et klassisk sommerhus med udsigt til vandet og græs på taget. Næste ejendom ligger også på Læsø og er lidt af en verdenssensation - et tang-tænget hus som kulturstyrelsen ejer. Sidste bolig er et arkitekttegnet sommerhus på Samsø. Sendt første gang 08.01.13

03:15  

Hammerslag 2013 (2)
Hammerslag 2013 (2) Hammerslag starter på Samsø med et sommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Næste hus er en gammel ejendom midt på øen, hvor der vist er en smule renoveringspotentiale. Sidste udfordring er en drøm af et hus i Skåde ved Aarhus. Sendt første gang 22.01.13

03:50  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:50  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:20  

The Trigger Effect
The Trigger Effect Telefonen, tv'et, pengeautomaterne. Alt bliver ubrugeligt, da en stor by rammes af et langvarigt strømsvigt. I Matts og Annies forstadshjem kan Matt ikke skjule sin mangel på begejstring, da hans kone tilbyder vennen Joe at blive boende, til strømmen kommer tilbage. Også uden for parrets hjem hersker der en anspændt stemning. Situationen skaber frygt og mistro, og snart synes alle regler at være sat ud af kraft. Matthew: Kyle MacLachlan. Annie: Elisabeth Shue. Joe: Dermot Mulroney. Instruktion David Koepp.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Born to Raise Hell
Born to Raise Hell Den benhårde Interpol-agent Bobby får til opgave at stoppe våben- og narkosmugling i Østeuropa. Midt under en undersøgelse af en russisk våbenhandler bliver Bobbys team fanget i en blodig gadekrig mellem to rivaliserende bander, og en af Bobbys mænd bliver dræbt. Fuld af vrede begiver han sig nu ud på et seriøst hævntogt. Bobby: Steven Seagal. Dimitri: Darren Shahlavi. Steve: D. Neil Mark. Instruktion: Lauro Chartrand.

01:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:20  

Verdens vildeste vejr - vind
Verdens vildeste vejr - vind Top Gear-værten Richard Hammond undersøger, hvor og hvad der skaber verdens vindsystemer. Han besøger et af jordens mest stomomsuste steder, spadserer ind i øjet af menneskeskabt tornado og laver selv en ti meter høj hvirvelvind - af ild!

03:10  

I Forreste Række (6:7)
I Forreste Række (6:7) Stephanie har endelig fået mulighed for at danse en stor rolle - men så falder hun til en træning, og det får store konsekvenser. Benjamin har en knæskade, men drømmer om at komme tilbage og danse i den nye sæson. Så nu indkalder han til møde med Nikolaj Hübbe og lægen Henrik for at at finde ud af, om han når at blive klar. Andreas' mor og papfar er inde og se hans forestilling, og han håber, at de kan lide den - selv om det slet ikke er deres stil. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

03:40  

I Forreste Række (7:7)
I Forreste Række (7:7) I dag skal Emma Riis til den afgørende eksamen. Det er den dag, hun har ventet på i 12 år - består hun, og bliver hun ansat som danser i Nikolaj Hübbes kompagni? Stephanie gør alt, hvad hun kan for at komme tilbage på scenen inden sommerferien, så hun ikke risikerer at blive glemt. Jon har fået en drømmerolle, og han håber, at han kan nyde rollen og ikke ødelægge oplevelsen med sin selvkritik. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

DR K

00:25  

Smukke mennesker - Papua Ny Guinea
Smukke mennesker - Papua Ny Guinea Forestillingen om skønhed er forskelligt fra land til land, nogle gange fra folkeslag til folkeslag. Den franske antropolog og fotograf Francoise Spiekermeier rejser verden rundt for at møde og beskrive verdens mange forskellige former for skønhed og skønhedsritualer.

01:20  

Kvinden der drømte om en mand
Kvinden der drømte om en mand En gift kvinde, K, har en tilbagevendende drøm om en mand. På en arbejdsrejse til Paris møder hun manden fra sine drømme i virkeligheden. De udlever en kort, men heftig forelskelse. Da hun senere rejser til Warszawa med sin ægtemand, møder hun igen manden fra drømmen og denne gang udvikler forholdet sig til en besættelse, der får fatale konsekvenser. Medvirkende: K: Sonja Richter. Johan: Michael Nyqvist. Maciek: Marcin Dorocinski. m.fl. manuskript: Per Fly og Dorte Warnøe Høgh. Instruktion: Per Fly. Fotograf: Harald Paalgard. Scenograf: Søren Schwartzberg. Musik: Stefan Nilsson. Stills: Signe Vilstrup. produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

02:50  

Klimaet - en gammel historie (1:2)
Klimaet - en gammel historie (1:2) Hvad har det Romerske Imperiums storhed og fald, Trediveårskrigen og Renæssancen til fælles? Ekstreme vejrforhold! Et nyt blik på menneskets historie og en udforskning af lidet kendte forbindelser mellem Jordens klima og store historiske begivenheder afslører skjulte paralleller, giver overraskende konklusioner og forklarer måske nogle af historiens gåder. Er ekstremt vejr et helt specielt fænomen for det 21. århundrede? Eller har klimaet bestemt menneskehedens skæbne lige siden padderne gik på land - og glemte deres paraplyer!

03:40  

Kløvedal i Indonesien (3:6)
Kløvedal i Indonesien (3:6) Nordkaperen lægger til i Jakartas gamle sejlskibshavn Sunda Kalapa, og Troels Kløvedal går sammen med sin kone Else Marie og sønnen Asbjørn på opdagelse i den kæmpestore by. De besøger blandt andet den store Istiqual moske og en skole, hvor børnene bliver undervist i Indonesiens grundlov, Pancasila. Imens taler Kløvedals datter, Gurli Marie med Anne Lise Klausen, der er ansat som antikorruptionsekspert i Verdensbanken. Derefter sejler Nordkaperen ud i øhavet omkring Jakarta til den lille ø Unrust, der i 1675 fik besøg af den havarerede danske Ostindiensfarer "Oldenburg". Efter et besøg af den danske udviklingsminister Ulla Tørnæs, sejler Nordkaperen til den rygende vulkan Krakatau i Sundastrædet, og hele besætningen bestiger vulkanen sammen med den danske biolog Lars Møller, der arbejder med katastrofebekæmpelse for Dansk Røde Kors. Sendt første gang 13.05.07

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1019071124