Galten
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 20. august 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 20. august 2017

DR1

00:25  

Being Julia
Being Julia Julia Lambert er en tiljublet teaterdiva, men hun er begyndt at kede sig både i sit ægteskab og på scenen. Julia er moden til et eventyr og falder med et brag for den unge amerikaner Tom. Men da hun opdager, at Tom har forelsket sig i en ung skuespillerinde, som han forsøger at promovere på Julias bekostning, planlægger hun en grusom hævn. Julia Lambert: Anette Bening. Michael Gosselyn: Jeremy Irons. Jimmie Langton: Michael Gambon. Instruktion: István Szabó.

02:05  

Whitechapel: Giftmorderen (1:2)
Whitechapel: Giftmorderen (1:2) En ræv løber gennem Østlondons gader med en arm i munden. Kort efter skyller en kvindetorso op på Themsens bred. Sådan begynder en bizar og makaber mordsag, hvor makkerparret Chandler og Miles igen får hjælp af Ed Buchan, ekspert i historiske mord.

02:50  

Whitechapel: Giftmorderen (2:2)
Whitechapel: Giftmorderen (2:2) Makkerparret Chandler og Miles står midt i en bizar og makaber mordsag. En række kropsdele er blevet fundet forskellige steder langs Themsen. De viser alle tydelige tegn på forgiftning med et stof, der blev brugt som elskovsmiddel af Marquis de Sade. Men hvilken slags morder er Chandler og Miles oppe imod?

03:35  

Camilla - Mad der holder (7)
Camilla - Mad der holder (7) Camilla Plum er sliksulten på den sunde måde og tørstig efter en god kop urtete. Men tro ikke at programmet af den grund bliver en dundertale for sundhed og simpel living. Når Camilla Plum går i køkkenet er det som altid med den dybeste respekt for råvarerne og den gode smag. I det 7. program i hendes programserie Mad der holder handler det om tørring; både af frugt, grønsager, urter og kød. Og for første gang vil blodet flyde. Sendt første gang 20.09.09

04:05  

Hammerslag 2008 (13)
Hammerslag 2008 (13) Det er ikke nemt at sælge fritidshuse i øjeblikket, men hvor galt står det mon til i dette område? Første ejendom er et sommerhus i anden række, lige ned til en af landets bedste badestrande ved Marielyst. Så går turen omkring et landsted ved Gedser, inden mæglerne skal tilbage til Marielyst. Peter Ingemann har nemlig gemt en overraskelse til sidst. De erfarne mæglerne har svært ved at finde ord, der beskriver et af landets smukkeste sommerhuse. Kan de finde prisen? Sendt første gang 25.11.08

04:35  

Hermans verdenskøkken (1:5)
Hermans verdenskøkken (1:5) Herman svinger panden på Karen Blixens afrikanske farm, og han giver dig opskriften på baronessens yndlingspandekager, som han serverer på hendes eget fad. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Kenya for at se på fairtrade kaffe. Han besøger kaffefarmerne og er med til høsten, og bagefter forvandler han de fantastiske råvarer til fantasifulde retter under udfordrende forhold. Han besøger også de vildeste markeder og står ansigt til ansigt med en vred han-elefant. Til sidst finder Herman verdens måske smukkeste udekøkken ved et brusende vandfald.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Vagn i Indien (7:7)
Vagn i Indien (7:7) En rejse gennem det mystiske og mytiske land med 1 milliard indbyggere. En solopgang over den hellige flod Ganges og 60.000 daglige badende i den hellige by Varanasi. Og en solnedgang ved byen Serampore udenfor Calcutta. Vagn slutter sin rejse med et glemt kapitel i dansk kolonihistorie. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 19.02.04

05:45  

SpareXperimentet (5:6)
SpareXperimentet (5:6) Smager en gulerod fra MacDonald's bedre end andre gulerødder? I SpareXperimentet undersøger vi om tre helt almindelige danske familier på ni måneder kan spare tusindvis af kroner i deres husholdningsbudget - blot ved at lægge deres forbrugsvaner om? Selvom børn ikke tjener penge selv, har de stor indflydelse på forældrenes forbrug. Så meget, at virksomheder i stor stil er begyndt at markedsføre deres produkter til børn. Se med når vært, Mark Stokholm, tester hvor mange firmalogoer en børnehaveklasse kan genkende og se om de kan smage forskel på almindelige gulerødder og gulerødder fra McDonald's. Samtidigt finder familien fra Vesterbro nye måder, at spare penge på på mad og stadig købe økologisk. Og i Virum tester forældrene, hvordan familiens teenagere kan motiveres til at spare, når de får ansvaret for hele familiens madindkøb. Vært: Mark Stokholm og Christina Falkberg

06:30  

Havestafetten (10:12)
Havestafetten (10:12) I Havestafetten er det ikke kun haver men også altaner der kan blive forandret. Denne gang er det hos tv-værten Mette Bluhme, som bor på 8. etage med udsigt ud over en haveforening og Amager Fælled. Mette drømmer at få en mere spiselig altan med krydderurter og til næste år grøntsager. Heldigvis får Mette besøg af Felix Smidt, der udover at være tv-vært har haft have siden han var 18. Så Felix ved rigtig meget om krydderurter og planter. De to besøger den nærliggende haveforening, hvor Mette har en aftale om at tage nogle ting til at bygge en altansofa. Så med krukker, krydderurter og skruemaskine bliver Mettes golde altan total forvandlet. Og så kan Felix drage af sted med Havestafetten.

07:00  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (1:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (1:5) Kokken Thomas Herman finder al sin inspiration til mad i bylivet, men savner at have de grønne råvarer lige uden for døren, som på landet. I første afsnit af "Dyrk, Høst, Spis" besøger han og byhave-eksperten Marie Hertz et tag med en mark fuld af grønsager midt på Østerbro. Her vil Marie lære ham at dyrke kartofler i en spand og hvordan han kan høste sine egne svampe fra kaffegrums. Marie vil give både ham og seerne masser af tips til dyrkning, der kan bruges, selv om man ikke har en have til rådighed. Høsten fra taget kommer med i køkkenet, hvor Thomas sørger for middagen med masser af grønt og indbagt høne.

07:30  

Kyst til kyst - Sydsjællands kyster - (4:8)
Kyst til kyst - Sydsjællands kyster - (4:8) Dansk programserie om eventyr, hemmeligheder og glemte historier langs de danske kyster. Hver episode viser Danmark til lands, til vands og i luften som det aldrig før er set på dansk tv. Havet rummer mange hemmeligheder og i dagens afsnit kommer den ene af vore fem ekspertværter, havbiolog Anders Drud, tæt på landets maritime historie. I Køge Bugt dykkes efter rester fra et af Danmarks største søslag. Turen er nemlig kommet til det sydlige Sjælland og Lolland-Falster. Botaniker Flemming Rune er med til at redde en af Danmarks sjældne orkideer, der kun gror på Møns klint, og historiker Ulrik Langen drager under jorden ved Stevns til et af rigets vigtigste militærposter, og afprøver atomkrigsøvelse fra den kolde krig. Og så undersøger biolog Line Friis Frederiksen, hvordan man vender en miljøkatastrofe til en fordel og bruger alger til at lave energi. Sendt første gang 04.07.11

08:30  

Frømandskorpset (5:5)
Frømandskorpset (5:5) Vi er nået til sidste episode i serien om Frømandskorpset. Igennem et helt år har DR fået adgang til at følge korpset på nært hold. Vi følger eleverne i deres kamp for at klare sig igennem den ekstremt krævende uddannelse, der skal gøre dem til nogle af Danmarks bedst trænede soldater. Og vi følger Frømændene, når de bliver indsat i special-operationer over hele verden. I denne episode er frøerne på specialøvelse på en boreplatform 250 km ude i Nordsøen. Eleverne afslutter "Hell-Week". Endnu to bliver pillet fra, og vi følger de sidste elevers kamp frem mod målet, for efter 8 måneders elevuddannelse, at kunne kalde sig Frømand.

DR2

01:50  

Hotel Zimmerfrei (3:8)
Hotel Zimmerfrei (3:8) Det lille provinshotel får fint besøg af en baron. Men ikke alt er hvad det ser ud til at være. Og i disse finanskrisetider, hvor man - ligesom Grækenland - kan blive snydt af et ydre uden indhold, får personalet på "Hotel Zimmerfrei" en grum mistanke. Er baronen mon det, han udgiver sig for at være? Hvordan det hele ender ved ingen, da handlingen improviseres med hjælp fra et veloplagt livepublikum. Speciel guest star: Troels Malling

02:20  

Hotel Zimmerfrei (4:8)
Hotel Zimmerfrei (4:8) Fagforeningsbøvl og finanskrise har gjort det lille provinshotel Zimmerfrei sårbart. De udbyder nu - som noget nyt - nogle sweetdeals, hvor de lover en del mere, end de kan holde. Denne rabatordning testes af et modent venindepar, der vil tilbringe en hyggelig weekend på hotellet. Måske lidt for hyggelig? Svarene kender ingen for som altid improviseres handlingen frem med hjælp fra publikum Special Guest Stars : Bodil Jørgensen og Helle Dolleris

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

True Detective (1:4)
True Detective (1:4) De to kriminaldetektiver og tidligere partnere, Rust Cohle og Martin Hart, arbejdede i 1990'erne på at opklare et makabert mord på den prostituerede Dora Lange i Louisiana. Nu 17 år efter bliver de hentet ind til afhøring igen, da der er dukket nye informationer op i sagen. Martin Hart: Woody Harrelson. Rustin Cohle: Matthew McConaughey. Instruktion: Cary Fukunaga.

02:00  

Det bedste fra Smukfest 2017
Det bedste fra Smukfest 2017 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det bedste fra Smukfest 2017.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:30  

Ved første blik
Ved første blik Pierre er gift og har to børn. Han elsker sin kone og er tilfreds med sit liv. I hvert fald indtil den aften, han møder Elsa. De to er straks på bølgelængde, men Elsa har en regel om at holde fingrene fra gifte mænd, og Pierre har ingen planer om at være utro. De to skilles uden at udveksle telefonnumre. Men de kan ikke glemme hinanden, og snart begynder deres fantasier at blande sig med virkeligheden. Elsa: Sophie Marceau. Pierre: François Cluzet. Anne: Lisa Azuelos. Instruktion: Lisa Azuelos.

02:45  

Danske mord - Bødlen der huggede forkert
Danske mord - Bødlen der huggede forkert En bidende kold novembermorgen i 1882 er op imod 3000 mennesker samlet for at overvære henrettelsen af rovmorderen Anders Sjællænder. Skarpretteren løfter sin økse. Første hug rammer forkert og hugger skulderen af den dødsdømte. Skriget skærer igennem luften. Skarpretteren løfter igen sin økse. Folk er forfærdede, da det andet hug også rammer ved siden af. Først i tredje hug lykkes det bødlen at skille Anders Sjællænders hoved fra kroppen. Hvem var denne Anders Sjællænder? Hvordan kunne henrettelsen gå galt? Og hvilken betydning fik denne henrettelse for eftertidens straffelovgivning i Danmark?

03:25  

21 gram
21 gram Christina Peck har haft en vild ungdom, men lever nu et harmonisk liv med mand og to døtre. Paul Rivers er dødeligt syg, og hans eneste håb er at få doneret et nyt hjerte. Jack Jordan er blevet nyreligiøs i et forsøg på at overvinde sin kriminelle fortid og kæmper for at skabe en tryg hverdag for sine børn. Tre meget forskellige skæbner, der bringes sammen af en tragisk ulykke, som vender op og ned på deres liv. Paul Rivers: Sean Penn. Christina Peck: Naomi Watts. Jack Jordan: Benicio Del Toro. Instruktion: Alejandro González Iñárritu.

05:25  

Dagens sang: Sangen om Larsen
Dagens sang: Sangen om Larsen - sunget af et af DR's kor.

05:30  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:20  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

08:25  

En by i provinsen (11:17)
En by i provinsen (11:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Insekter eller aber?

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Edderkoppespindets hemmelighed

06:45  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

07:10  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

07:30  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder.

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Freaktown (50)
Freaktown (50) Tandninjaer

08:45  

Freaktown (49)
Freaktown (49) Vindheksen

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (4)
Babar (4) Skrammelsamleren

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

06:05  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Bedste venner.

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Flyvende venner.

06:30  

Mumitroldene (14)
Mumitroldene (14) Den store oversvømmelse

06:45  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

06:55  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

07:10  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

07:30  

Thomas og vennerne: Dieselernes dag
Thomas og vennerne: Dieselernes dag Thomas og hans bedste ven Percy er i gang med at slukke en brand på en gård, heldigvis ankommer Belle og hjælper dem. Da branden er slukket, er Belle løbet tør for vand, og Thomas og Percy hjælper hende tilbage til remisen. Kontrolchefen roser Belle for hendes modige indsats i forbindelse med branden. Der er brug for en ny brandbil på Sodor og Belle anbefaler Flynn, så det bliver arrangeret at han kommer til Sodor fra fastlandet. Følg med Thomas og hans nye veninde Belle, Percy og Dieselernes eventyr på Sodor.

08:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9) Baby Hood

08:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13) Den magiske pil

08:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14) En flaske held

 
DR1

09:15  

Afrikas dyr - de mindste (5:5)
Afrikas dyr - de mindste (5:5) De små dyr har en ting til fælles: man kan ikke få øje på dem i det høje græs. Nogle er gnavere, andre er rovdyr, krybdyr eller aber. De lider alle under at skulle være små blandt giganter, men de har lært at overleve ved at udnytte hver en smule mad, der findes mindre end 30 centimeter over jorden.

10:05  

Made in Denmark II (8:8)
Made in Denmark II (8:8) Så er det blevet tid til den store finale. Alle syv kunsthåndværkere har nu været læremester og vist deres eget materiale frem. Denne uge mødes de på Engelsholm Slot ved Vejle, hvor de skal dyste om, hvem der fremstiller det bedste finaleværk og kan kåres som vinder af "Made in Denmark". Det bliver nogle hektiske dage med følelserne uden på tøjet. Endnu en gang kæmper kunsthåndværkere mod hinanden og tiden, og endnu en gang har de overskud til at give en hjælpende hånd der, hvor det mangler. Det bliver nogle imponerende finaleværker, og det er ikke let at finde den endelige vinder af "Made in Denmark".

10:50  

De britiske antikskatte (3:25)
De britiske antikskatte (3:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

11:50  

Den store bagedyst (9:9)
Den store bagedyst (9:9) Endelig er der finale i Den store bagedyst! De tre finalister skal bage franske fristelser med nærmest ikonisk status i bage-verdenen, og her er specielt én af deltagerne på hjemmebane. Og så har Mette Blomsterberg udviklet en ganske særlig - og omfattende - opskrift til finalisternes hemmelige udfordring. Til sidst får deltagerne den ultimative bageudfordring: de skal udfordre og forandre den klassiske bryllupskage. Familie, venner og de tidligere deltagere kommer for at deltage i festen, når vinderen af Den store bagedyst 2016 bliver kåret.

DR2

09:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

09:45  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:20  

Djævelens dans (1:3)
Djævelens dans (1:3) Dokumentar om at være pårørende til en forælder, der er misbruger. Seriens to værter, Sanna Lundell og Ann Söderlund, er begge vokset op med fædre, der var alkoholikere, og den fælles baggrund har betydet et stærkt venskab mellem dem. De har sammen lavet en dokumentarserie om at være pårørende til en misbruger. I denne første episode træffer de forfatteren Hillevi Wahl, hvis forældre begge var alkoholikere, og hun fortæller, hvordan det har formet hendes liv. Vi møder også Simon på 19 år, som konfronterede sin far, der har været narkoman siden han var 13. Sanna og Ann fortæller selv om, hvordan det var at vokse op i et hjem præget af deres fædres misbrug. Nordvision fra Sverige.

11:20  

Djævelens dans (2:3)
Djævelens dans (2:3) Dokumentar om at være i et kærlighedsforhold til en misbruger (2:3). Seriens to værter, Sanna Lundell og Ann Söderlund, er begge vokset op med fædre, der var alkoholikere, og den fælles baggrund har betydet et stærkt venskab mellem dem. De har sammen lavet en dokumentarserie om at være pårørende til en misbruger. I denne anden episode træffer de forfatteren Märta Tikkanen, der levede sammen med forfatter Henrik Tikkanen, i mange år. Märta Tikkanen skrev den verdensberømte digtsamling "Århundredets kærlighedseventyr", hvor hun på betagende vis beskriver sit liv med Henrik, der var dybt alkoholiseret. Hun fortæller her både om de opslidende år med ham og om deres store passion. Vi skal også møde Martin, der levede med en kæreste, der havde spiseforstyrrelser, og som selv, inden han vidste af det, var blevet medafhængig. Sanna og Ann kan også begge fortælle om, hvordan det er at leve i et kærlighedsforhold og blive medmisbruger. Nordvision fra Sverige.

DR3

10:00  

BBC Music Awards 2016
BBC Music Awards 2016 BBC Music Awards 2016 Så samles de største britiske og internationale kunstnere til BBC's prisuddelingsshow for at hylde et fantastisk musikår. Showet afholdes i ExCeL London, og aftenens værter er Fearne Cotton, Claudia Winkleman og Gemma Cairney. De nominerede i den prestigefulde kategori 'Årets britiske kunstner' er Adele, Calvin Harris, Coldplay, David Bowie og Jess Glynne. Foruden prisuddelinger byder showet på optrædener af bl.a. Craig David, Emeli Sandé, John Legend, Kaiser Chiefs, Robbie Williams, The 1975, Zara Larsson og vores egen Lukas Graham.

11:30  

Family Guy
Family Guy Et colombiansk smuglerfly fyldt med euforiserende tudser styrter ned i Quahog, og snart bliver tudse-slikning et hit blandt gymnasiets elever. Peter er bekymret over situationen, og til stor fortrydelse for Meg beslutter han sig for at gå undercover som gymnasiets nye hippe elev.

11:55  

Family Guy
Family Guy Lois er bekymret over Stewies manglende sociale evner, så hun sender ham i vuggestue. Her gør den et-årige, men meget modne knægt sig sine første erfaringer med den svære kærlighed. Samtidig skaffer Peter Lois job som stewardesse. Så kan han nemlig selv kan flyve gratis...

DR K

09:10  

En by i provinsen (12:17)
En by i provinsen (12:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

10:05  

Gamle Danmark (7)
Gamle Danmark (7) Overflodssamfundet fik nye statussymboler. Bilen blev boligens tredje rum, og i bilismens spor fulgte parcelhusfolket. Lønnen steg, arbejdstiden faldt, og femdagesugen og længere ferie gjorde fritiden til efterkrigstidens største industri. I præstegården i Tjæreborg grundlagdes en ny global feriekultur: charter. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

11:45  

Gamle Danmark (8)
Gamle Danmark (8) Velstanden fik finkulturelle udtryk: Lousiana, Sonning-prisen, Det danske Akademi og Kulturministeriet. Den brede befolkning så med skepsis på kulturelle krumspring for skattemillioner. Det kom til en kulturkrig, da de lavestlønnede jyske arbejdere rejste sig i protest mod den uforståelige abstrakte kunst. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 13. marts 1984.

DR Ultra

09:00  

Houdini
Houdini Året er 1886, og den 12-årige Harry bor sammen med sine forældre i New York. Han har drømt om magi hele sit liv, og deler fascinationen med sin far. En dag opdager Harry, at vinderen af en tryllekonkurrence skal optræde ved åbningen af Frihedsgudinden. Han finder også ud af, at Tesla den store illusionist er på udkig efter en lærling. Harry ser det som en oplagt mulighed for at opnå sin drøm. Vejen til berømmelse skal dog vise sig at være længere og mere kompliceret end forventet. Og det er ikke alle, som Harry kan stole på.

09:50  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (1:2) Tintin får nys om narkotikasmugling. Han efterforsker sagen, men bli'r taget til fange på et stort skib. Her møder han for første gang Kaptajn Haddock, og de to flygter sammen.

10:15  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (2:2) Tintin og Kaptajn Haddock bliver jaget af narkosmuglere, og de er ved at omkomme i ørkenen. Men som altid redder de sig selv!

10:40  

Livredderne - Mod og styrke (5)
Livredderne - Mod og styrke (5) Som livredder skal man være modig. I dagens program må deltagerne derfor bevise at de har det der skal til, for at blive Danmarks bedste livreddere. Det bliver et hæsblæsende program. Joakim har arrangeret et modeshow og efterfølgende går det løs på Sandvig Strand, hvor deltagerne skal bjærge og derefter genoplive en nødstedt person.

11:00  

Livredderne - En tur i svømmeren (6)
Livredderne - En tur i svømmeren (6) Hold gul har lavet et vildt comeback og fører nu endelig konkurrencen. Efter flere dage med benhårde konkurrencer på de Bornholmske strande, er holdene nu rykket ind i en svømmehal hvor konkurrencen spidser til. Det er nu sidste mulighed for at samle point inden den store finale.

11:20  

Livredderne - Nøglerne til Balka strand (7)
Livredderne - Nøglerne til Balka strand (7) Deltagerne står over for den ultimative livredderudfordring, de får nemlig ansvaret for den travle Balka strand. Her skal holdene arbejde som rigtige livreddere og sørge for, at ingen kommer i fare på deres strand. Spændingen stiger, da en person falder om med et ildebefindende og en surfer kommer i problemer ude i vandet. Kan deltagerne stå for presset?

11:40  

Livredderne - Finale-tid (8)
Livredderne - Finale-tid (8) Hold Rød vandt over Hold Gul og blev kåret som Danmarks Bedste Livreddere. Men Joakim overraskede alt og alle da han tog pokalen fra Hold Rød, det er nemlig slut med at kæmpe sammen som hold. Deltagerne på Hold Rød skal nu dyste mod deres tidligere holdkammerater om titlen som Danmarks Bedste Livredder. Hvem vil stå tilbage med den store pokal og den prestigefyldte titel?

DR Ramasjang

09:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15) Store sten

09:25  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil kommer med på marked. Han vil så gerne have en ny hest, men hans far har selvfølgelig ikke råd.

09:50  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Lærer trafikregler

10:05  

Peter Plys
Peter Plys

10:25  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

10:35  

Den lille havfrue
Den lille havfrue

10:55  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

11:05  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

11:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:50  

Nærradiofonien (1:6)
Nærradiofonien (1:6) Selv om cirka 50.000 danskere har folkesygdommen epilepsi, ved de færreste særlig meget om den. Billedet af folk i krampe og med fråde om munden er udbredt, og ser man et anfald i udbrud, bliver man som regel forskrækket. I første afsnit af Nærradiofonien er Mads Steffensen og Jacob Riising taget til Filadelfia - et epilepsihospital og center for erhvervede hjerneskader ved Dianalund, Vestsjælland - for at blive klogere på sygdommen og ikke mindst de mennesker, der er ramt af den. Og når de to værter folder det mobile radiostudie ud, bliver de både klogere, overraskede og ikke mindst rørt over de historier, der folder sig ud i æteren over Filadelfia.

13:35  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Det er sæsonens sidste direkte fra Søren Ryges have, der er så stor, at han i aften også viser Danmarks mindste have frem. Desuden vil aftenens program være præget af det uomgængelige faktum, at det er ved at blive mørkt. Det kan man bruge til så meget, når man laver TV.

14:05  

Guld i Købstæderne - Svendborg (8:10)
Guld i Købstæderne - Svendborg (8:10) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Svendborg. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på noget gammelt persisk krigsudstyr og en broche og et armbånd fra Royal Copenhagen. Når tingene er vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og de må kigge dybt i lommerne, da de bliver præsenteret for et maleri af en af skagensmalerne. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens historiske steder, hvilket fører hende en tur i fattiggården til mange triste skæbner.

DR2

12:15  

Djævelens dans (3:3)
Djævelens dans (3:3) Seriens to værter, Sanna Lundell og Ann Söderlund, er begge vokset op med fædre, der var alkoholikere, og den fælles baggrund har betydet et stærkt venskab mellem dem. De har sammen lavet en dokumentarserie om at være pårørende til en misbruger. Sanna og Ann træffer her Agneta Trygg, hvis mand Hans Trygg langsomt, men sikkert drak sig ihjel. Agneta fortæller åbent både om hvordan hun lukkede sine øjne for misbruget, og om hvor skamfuld hun undertiden var. Til sidst gjorde hun alt hvad hun kunne for at få Hans til at stoppe drikkeriet, men det lykkedes ikke. Vi møder også Rustan, der voksede op med en far, der var alkoholiker, og han blev selv misbruger. Rustan fortæller om den lange vej til de begge blev ædru og kunne genforenes. Nordvision fra Sverige.

13:15  

Du skal ikke tro, du skal vide
Du skal ikke tro, du skal vide Denne utraditionelle roadmovie følger de anerkendte forskere, biologen Richard Dawkins, og fysikeren Lawrence Krauss, på en verdensturné, hvor de for udsolgte huse taler om nødvendigheden af videnskab og fornuft i den moderne verden. Undervejs er de omgivet af en broget skare af fans, kritikere, debattører, journalister og ikke mindst religiøse fanatikere, som opfatter de to videnskabsmænds budskab som ligeså blasfemisk, som andre opfatter det som heroisk og uomgængeligt.

14:30  

Shane, den tavse rytter
Shane, den tavse rytter Revolvermanden Shane hjælper en fattig bondefamilie mod kvægbaronen Ryker, der vil drive dem væk fra deres land. I første omgang vinder bønderne uden at bruge våben, men så henter Ryker hjælp hos en iskold lejemorder. Shane: Alan Ladd. Mrs. Starrett: Jean Arthur. Joe Starrett: Van Heflin. Joey: Brandon De Wilde. Wilson: Jack Palance. Instruktion: George Stevens.

DR3

12:20  

Family Guy
Family Guy Peter hyrer mafiaen til at skaffe ham af med sin bil, så han kan få forsikringspengene udbetalt og købe en ny. Men en dag vil mafiaen have Peter til at betale tjenesten tilbage...

12:45  

Family Guy
Family Guy Chris får komplekser over sin vægt, men det er Peter, der vælger at få en fedtsugning. Han mister 100 kilo i ét hug, og det er kun begyndelsen på hans vej mod de smukke menneskers klub.

13:10  

Mød mormonerne
Mød mormonerne Vi kender de unge mænd i pæne jakkesæt, der banker på døren for at missionere for mormonkirken. De kalder sig selv for Guds ambassadører, og alle unge mormoner er forpligtet til at give to år af deres liv til missionsarbejdet. For den 20-årige Josh Field fra Sussex bliver det en periode fyldt af følelsesmæssige ofre. I de to år må han underlægge sig kirkens regler, der betyder, at han ikke må se sin familie eller sine venner. Og i to år må han nat og dag tilbringe al sin tid sammen med en anden ung mormon. De to vil i bogstavelig forstand kun vige fra hinandens side for at gå på toilettet.

13:55  

Det bedste fra Smukfest 2017
Det bedste fra Smukfest 2017 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det bedste fra Smukfest 2017.

14:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Før Graham Norton går på sommerferie, ser han tilbage på sæsonens højdepunkter. Som sædvanlig er sofaen fyldt godt op med de største Hollywoodstjerner i form af Tom Cruise, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Goldie Hawn, Amy Schumer, Michael Caine, Morgan Freeman, Nicole Kidman og Salma Hayek.

DR K

13:00  

Dahlgårds Tivoli (3:8)
Dahlgårds Tivoli (3:8) I Dahlgårds omrejsende tivoli er den store forlystelse "Jamaicaen" gået i stykker. Det kan mærkes på omsætningen, så tivoliejer Leif Dahlgård og hans søn og arvtager Palle på 29 år må hurtigt køre til tivolifabrikkerne i Italien efter reservedele. Men i Italien venter der også Palle en overraskelse af den mere nostalgiske slags - den første karrusel han passede som barn i familiens tivoli er nemlig på forunderlig vis havnet i Italien. For andre ligner det måske bare en bunke rustent jern, men for Palle bringer det minder frem. Sendt første gang 1999

13:30  

Dahlgårds Tivoli (4:8)
Dahlgårds Tivoli (4:8) Dahlgårds Tivoli er i Esbjerg, og nye folk støder til, blandt andre Henriette, der skal læres op i pølsevognen og Raymond, som søger nye udfordringer efter en tid som taxachauffør. Henriette bliver godt modtaget - især af Jan, der altid er på pigejagt. Men vil hun overhovedet have en fast kæreste. Raymond får en noget hårdere medfart på radiobanen, og hans tålmodighed bliver sat på en hård prøve, da en ny gruppe polske arbejdere ankommer, og alle skal bytte værelser. Sendt første gang 1999

14:00  

Gudstjeneste fra Mariager kirke
Gudstjeneste fra Mariager kirke Sognepræst Stine Tougaard er liturg og prædikant 10. søndag efter trinitatis, hvor Jesus i evangeliet taler kalder templet i Jerusalem for en røverkule. I Mariager kirke er det skik, at menigheden står op under salmesangen der ledes af organist Mikael Ustrup og Klosterkoret. Mariager kirke var oprindeligt bygget som kloster for Birgittinerordnen i sidste halvdel af 1400 tallet. Som en af den tids største kirker i Danmark. Kirken var en lille del af et kloster for både munke og nonner. Klostret er nedlagt i 1700 tallet, men kirken er stadig et imponerende syn. Kirken har skib og to korsarme med store hvælvinger. Herudover er kirken kendt for sit Bernard Aubertin-orgel indsat i 2010. Et orgel med flere tusind piber, bygget efter gamle hævdvundne principper, og uden elektronik af nogen slags.

14:45  

Store danskere - Bodil Koch
Store danskere - Bodil Koch "Havde du levet i middelalderen var du blevet brændt som en heks, Bodil", sådan sagde hendes mand! Bodil Koch blev kaldt regeringens eneste mandfolk. Selv kaldte hun sig for Socialdemokratiets manegeklovn. Bodil Koch er fortællingen om en kvinde, der forvandler sig fra at være professorfrue, gift med Hal Koch, til at blive en af Danmarks største politiske personligheder i det 20. århundrede. Hun startede den første græsrodsbevægelse i Danmark, der skulle mobilisere kvinder til at engagerer sig i politik. Hun diskuterede moderne kunst med Sovjetunionens minister Krutjov og som cigarrygende og rapkæftet dansk minister kritiserede hun USA's udenrigspolitik under den kolde krig. Tilrettelæggelse Boris. B. Bertram. Sendt første gang 06.11.05.

DR Ultra

12:05  

Sleepover - Københavns Rådhus
Sleepover - Københavns Rådhus Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Københavns Rådhus, og her handler det blandt andet om, om man bliver for stor til at lege, om kærlighed og om drenge.

12:20  

Ultra Jam - Wafande
Ultra Jam - Wafande I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

12:35  

Ultra Jam - Shaka Loveless
Ultra Jam - Shaka Loveless I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

13:00  

Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på
Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne skal optræde til Copenhagen Pride, så Sofie har inviteret en drag queen, som kan fortælle dem, hvad det går ud på. Og så bliver de stillet en svær udfordring: De skal danse en farve.

13:15  

Ultras Dance Crew (9) - Pride (2:2) Non-stop dans
Ultras Dance Crew (9) - Pride (2:2) Non-stop dans I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne optræder til Copenhagen Pride, og bliver undervejs stillet en række udfordringer af Sofie.

13:30  

Ultras Dance Crew (10) - Foto shoot (1:2) Levende mannequin
Ultras Dance Crew (10) - Foto shoot (1:2) Levende mannequin I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal have taget modelbilleder til en kampagne for et tøjmærke. Nellie, der er fast danser for Jennifer Lopez, er fløjet til København for at coache danserne.

13:45  

Ultras Dance Crew (11) - Foto shoot (2:2) Strike a pose
Ultras Dance Crew (11) - Foto shoot (2:2) Strike a pose I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal have taget modelbilleder til en kampagne for et tøjmærke. Nellie, der er fast danser for Jennifer Lopez, er fløjet til København for at coache danserne.

14:00  

Ultras Dance Crew (12) - Sofie Linde Show (1:2) Skrig, skrål
Ultras Dance Crew (12) - Sofie Linde Show (1:2) Skrig, skrål I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal optræde i en julevideo for Sofie Linde Show, og for at forberede dem på det kaos, der venter dem på settet, skal de danse midt i en flok larmende børnhavebørn.

14:15  

Ultras Dance Crew (13) - Sofie Linde Show (2:2) Stresset jul
Ultras Dance Crew (13) - Sofie Linde Show (2:2) Stresset jul I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. I dag skal danserne være med i en julevideo for Sofie Linde Show, og forventningerne til dem er høje.

14:30  

Ultras Dance Crew (14) - Guldtuben (1:2) Den store konkurren
Ultras Dance Crew (14) - Guldtuben (1:2) Den store konkurren I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal optræde til Guldtuben, og at de selv kan få lov at lave en koreografi, der indgår i showet - men kun, hvis de er dygtige nok.

14:45  

Ultras Dance Crew (15) - Guldtuben (2:2) Det store show
Ultras Dance Crew (15) - Guldtuben (2:2) Det store show I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. I dag optræder danserne r sammen for sidste gang - da de åbner Guldtuben i Det Kongelige Teater.

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den mystiske blommetyv.

12:15  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den gnavne ugle.

12:25  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om at flytte.

12:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om en tur i tusmørke.

12:50  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om styrtløbflugten.

13:05  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22) Løsesummen

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23) Fanget i landsbyen

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24) Det hjemsøgte slot

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Der var engang...
Der var engang... Om den stakkels Top, der er så forelsket i den smukke Bold, som desværre allerede er forlovet. Men en dag forsvinder Bolden - er det for evigt? og hvad vil der ske med Toppens kærlighed? Vi skal også se eventyret om Den gamle Gadelygte - som har arbejdet hårdt hele sit liv. Da han skal pensioneres, får han verdens skønneste gave - han skal bare lige have sit vokslys tændt en sidste gang.

DR1

15:05  

Kriminalkommissær Foyle (8)
Kriminalkommissær Foyle (8) "Skjulesteder". Mens tyskernes bomber regner ned over London, meldes en ung mand savnet på sydkysten. Foyles efterforskning fører ham til et idyllisk beliggende hotel, der fungerer som skjulested for en håndfuld velhavere, der forsøger at undgå at blive draget ind i krigen. Men netop som den unge mand bliver fundet død i en nærliggende skov, bliver Foyle suspenderet fra tjenesten - beskyldt for at opskræmme befolkningen og tilskynde til oprør. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

16:45  

Inspector Morse: Død i rette tid
Inspector Morse: Død i rette tid Professor Fallon findes død med et skudhul i tindingen. Han var gift med den smukke Susan, som var Morses ungdomskærlighed og årsag til, at han aldrig selv giftede sig. Nu mødes Susan og Morse igen, og Morses følelser for sin gamle flamme blusser op igen på fuld styrke. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Susan: Joanna David. Instruktion: John Madden.

DR2

16:25  

Manden uden nerver
Manden uden nerver Nick Colton er pilot og eventyrer og kan hyres til lidt af hvert. Det gør Ann Wagner, som skal hente sin mand Jay i Mexico. Hvad hun ikke fortæller Nick er, at Jay sidder i fængsel, anklaget for mord. Det opdager han på den hårde måde, og på samme måde finder han ud af, hvorfor Jays talrige flugtforsøg er mislykkedes. Der må skrappere midler til. Og her er Nick heldigvis rigtig på hjemmebane. Nick Colton: Charles Bronson. Jay Wagner: Robert Duvall. Ann Wagner: Jill Ireland. Hawk Hawkins: Randy Quaid. Instruktion: Tom Gries.

DR3

15:45  

En enkelt til Korsør
En enkelt til Korsør Dansk film fra 2008. Rasmus står pludselig arbejdsløs efter forsvaret af sin Ph.D "Den romantiske idiot". Med en kæmpe studiegæld forude takker han nødtvunget "ja" til stillingen som dansklærer på VUC i Korsør. Her møder han en broget forsamling voksne, hvis drømme han træder ind i. Rasmus forelsker sig voldsomt og aldeles ukorrekt i sin elev Signe, som viser sig at have en kæreste, der hedder Camilla! Men Signe drømmer om at få et barn, så livet som romantisk idiot i Korsør er ikke helt enkelt. Medvirkende: Rasmus: Carsten Bjørnlund. Signe: Lærke Winther Andersen. Wilhelm: Kurt Ravn. Ole: Bjarne Henriksen. Bettina: Lisbeth Wulff. Danny: Joen Højerslev. Camilla: Signe Skov. John: Benjamin Boe Rasmussen. Ulla: Susan A. Olsen. Damgaard: Elith Nulle Nykjær Jørgensen. Instruktør: Gert Fredholm. Manuskript: Gert Duve Skovlund og Mikael Olsen. Fotograf: Bo Tengberg. Scenograf: Søren Skjær. Musik: Ole Arnfred og Jon Bruland. Stillfotograf: Per Arnesen. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl. DR.

17:30  

Dum og dummere
Dum og dummere Filmen er om to tumber, der hedder Lloyd og Harry. De har fundet en mappe, men ved ikke der er masser af penge i den. Lloyd er forelsket i pigen, som havde mappen, og så tager de afsted i en bil, der ligner en forsømt vovse fordi Harry arbejder med hunde, for at give hende mappen tilbage. Nogle farlige forbrydere vil gerne have fat i de mange rare penge, men det ved Lloyd og Harry ikke. Det er Lloyd, der er dum, og Harry, der er dum- mere, eller også er det omvendt. I hvert fald er det en griner med papegøjen og med politimanden, der tror, de har øl i flasken, for det har de nemlig ikke. Lloyd Christmas: Jim Carrey. Harry Dunne: Jeff Daniels. Mary Swanson: Lauren Holly. Instruktion: Peter Farrelly.

DR K

15:25  

Store danskere - Poul Borum
Store danskere - Poul Borum Poet, punker, beundret og hadet anmelder, redaktør, rektor, mæcen, far-figur, intellektuel af Guds nåde, overgrund og undergrund, original. Poul Borum spændte vidt, men fælles for det hele var en livslang og livsnødvendig kærlighed til kunsten, ordet især. En kærlighed han så generøst og farverigt brændte for at dele med sin omverden, at han om nogen bærer ansvaret for, at generationer af moderne danske poeter og forfattere, ja kunstnere i det hele taget, fik en stemme, der stadig vibrerer og sætter sig spor for eftertiden. Tilrettelæggelse: Cathrine la Cour. Sendt første gang 26.02.06

16:05  

Store danskere - Carl Th. Dreyer
Store danskere - Carl Th. Dreyer - en af de mest markante filminstruktører gennem tiderne. Kendt og beundret af cineaster over hele verden. Men i Danmark opnår han aldrig den store og brede anerkendelse. Filmen "Jeanne d´ Arcs lidelse og død" skal blive stående som en filmhistorisk manifestation, men også som eksponent for de temaer, der gennemsyrer næsten alle hans film: Enerens kamp mod ondskab og intolerance. Temaer som ligger tæt op ad Dreyers eget traumatiserede liv. Tilrettelæggelse: Birgitte Lorentzen Sendt første gang 19.02.06

16:45  

Kongeriget Norden - den unge generation
Kongeriget Norden - den unge generation De er unge og smukke men bortset fra det, så ligner de næsten almindelige mennesker. Men det er de ikke. De er arvinger til tronen i Danmark, Norge og Sverige, og deres dilemma er næsten uløseligt: De unge prinser og prinsesser vil nemlig også leve et almindeligt liv - men hvor almindeligt må det blive? Spørgsmålet drøftes meget i de nordiske lande op til det norske bryllup mellem kron- prins Haakons og den "helt almindelige" Mette-Marit.

17:45  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

DR Ultra

15:00  

Sofie og den store venlige kæmpe
Sofie og den store venlige kæmpe Animationsfilm med dansk tale. Sofie er en ung forældreløs pige, der møder den velvillige kæmpe, der også kendes som The BFG (The Big Friendly Giant). De to tager ud på et eventyr for at udradere de store, menneskeædende kæmper, der har invaderet menneskernes verden.

16:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Insekter eller aber?

16:45  

Wild Kratts
Wild Kratts Edderkoppespindets hemmelighed

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:50  

Hollywoods vildeste dyr I (3)
Hollywoods vildeste dyr I (3) En Høj Skabning Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de træne giraffen Stanley som nok bedst er kendt for Tømmermænd i Vegas hvor den brutalt mister hovedet. Se om Stanley stadig kan stå oprejst, når Joakim og Dea skal forsøge at tæmme det 5 meter høje dyr. Joakim egen film har i dag også Stanley i hovedrollen. Kan den søde giraf spille et ondskabsfuldt monster?

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (36)
Mumitroldene (36) Barometer-mysteriet

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Silkis rutsjebane

15:20  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Let som en fjer

15:30  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Gobles gave

15:40  

Gurli Gris (17)
Gurli Gris (17) Godnathistorie

15:45  

Gurli Gris (18)
Gurli Gris (18) Tabte nøgler

15:50  

Chuggington
Chuggington Redningsaktion ved Stenbakken

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilsons blus i skoven

16:15  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

16:20  

Star Wars - Yodas beretninger (1)
Star Wars - Yodas beretninger (1) Fantom-klonen

16:45  

Paw Patrol (14)
Paw Patrol (14) Vestens vilde vovser

17:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:30  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

17:45  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Det vilde Mellemøsten -Tyrkiet
Det vilde Mellemøsten -Tyrkiet Tyrkiet er et land fuldt af kontraster. Her er høje bjergmassiver, uendelige højsletter og ubarmhjertige kystområder, og fordi landet ligger, hvor to kontinentalplader støder sammen, er her også jordskælv. Tyrkiet danner bro mellem Europa og Mellemøsten, og selv om 80 procent af landet er barskt, forrevet og klippeklædt er den biologiske mandfoldighed så stor, at landet nærmest er et lille kontinent i sig selv.

20:00  

Edderkoppernes Hus
Edderkoppernes Hus Edderkopper er en af udviklingens mest succesfulde dyregrupper. Der er mellem 200 og 400 edderkopper per m2 i enhver have og selvom du ikke lægger mærke til dem, er de også indenfor i alle huse og lejligheder. Vi mennesker har stor gavn af edderkopperne, der holder insekterne nede, og vi ville næppe kunne overleve uden edderkopper. Alligevel behandler vi dem med afsky og søger at udrydde dem. Nogle har fobier og mange er bange for edderkopper, men ingen ved rigtigt hvorfor, for der er ingen farlige edderkopper i Danmark. Ser man bort fra nytteværdien, er det en sand overraskelse og glæde at opleve dem "tæt på". De er alle dygtige specialister; dansere, malere, arkitekter, ingeniører osv. Alle disse små individer må, i filmen, der er optaget i og omkring et sommerhus, finde sig i dramatiske overgreb fra stedets beboere, inden forholdet stabiliserer sig i en form for sameksistens. Der tegner sig en helt ny holdning og æstetik til, hvordan man kan indrette sig og leve med sine vilde naboer, både inde og ude. Sameksistens med naturen er ikke kun berigende, men også nødvendig, hvis vi vil gøre os håb om at bevare vores grønne planet, - og hver m2 i Danmark tæller med.

DR2

18:00  

Verdens årstider - forår (1:4)
Verdens årstider - forår (1:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Foråret bringer nyt liv, men det er også tiden til at vågne op og komme før alle andre. Fra gråbjørnehunnen med sine unger til blomster, der søger mod lyset, må alle levende væsner få mest ud af de muligheder, som denne travle årstid bringer.

19:00  

Sandheden om alkohol
Sandheden om alkohol Hygge og sociale sammenkomster indebærer ofte indtagelse af alkohol, men hvordan påvirker alkohol i virkeligheden kroppen? Her undersøger den britiske læge Javid Abdelmoneim, hvad konsekvenserne er ved indtagelse af alkohol. Han ser desuden nærmere på diverse myter omkring alkohol: Sover man bedre på et glas rødvin? Giver øl færre tømmermænd end indtagelse af vodka?

20:00  

Bryster, baller og blufærdighed
Bryster, baller og blufærdighed Dansk reportage fra 2016 Når man er nøgen er man glad. Komikeren Torben Chris slår i dette program et slag for alle, der elsker at være nøgne. Han går i arkiverne og ser, hvordan vi havde det med at være nøgne i gamle dage og han besøger de danske naturister. Men der bliver også plads til kristendemokraterne, der helt vil forbyde det nøgne look på stranden og så er han på besøg hos en kvinde der elsker at fotografere nøgne kvinder i naturen. Advarsel: Hvis man ikke kan lide at se nøgne kroppe - skal du ikke se med! Sendt første gang 26.03.2016

DR3

19:10  

Ekstremt vejr: I farezonen
Ekstremt vejr: I farezonen Dødelige tyfoner, skovbrande, oversvømmelser og orkaner - ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på nul komma fem. Her fortæller to briter om, hvordan deres drømmerejse til Filippinerne udviklede sig til noget nær helvede, da de blev fanget i en monstertyfon.

20:00  

På vinger over - Nordamerika
På vinger over - Nordamerika Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Flyv tværs over Nordamerika sammen med millioner af snegæs og oplev, hvordan det føles at være byttedyr for USA's nationalfugl, den hvidhovede ørn. Glid under Golden Gate i San Francisco med en flok pelikaner og oplev Monoment Valley, Grand Canyon og New York på ryggen af en fugl!

DR K

18:40  

Matador - Komme fremmede
Matador - Komme fremmede "Komme fremmede - 1934" Den internationalt kendte maler Ernst Nyborg kommer til Korsbæk i forbindelse med sin udstilling i byen. Maude Varnæs møder sin fortid, og Mads Skjern opdager, at kunsten - og byrådssekretær Lund - kan fremme hans planer om et nyt byggeri. Jørgen Varnæs har nu så store økonomiske problemer, at han pantsætter sin grund på Fedet. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Jørgen Varnæs: Bent Mejding. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard og Karen Smith. Instruktion: Erik Balling.

19:55  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (13:17)
En by i provinsen (13:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:50  

En by i provinsen (14:17)
En by i provinsen (14:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

18:10  

Hollywoods vildeste dyr I (4)
Hollywoods vildeste dyr I (4) Billy, den vilde chimpanse Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. Dagen i dag byder på et gensyn med en af Deas bedste dyrevenner, nemlig chimpansen Billy, som har været med i et hav af Hollywoodfilm. Joakim og Billy bliver hurtigt venner og det udnytter Joakim til at få Billy med i en hovedrolle som bankrøver i hans helt egen film!

18:30  

Børnene på Silkevejen - Hestefeber
Børnene på Silkevejen - Hestefeber Daniar (12 år) bor i Kirgisistans bjerge, og er tosset med heste. En dag får han en dejlig overraskelse. Hans far har bragt en vild hingst hjem til gården. Hvis Daniar kan tæmme den, er den hans. Daniar bliver henrykt, lykkeligt uvidende om at hesten kommer til at give ham en alvorlig lektion om liv og død.

18:50  

Ultras Sorte Kageshow I (2)
Ultras Sorte Kageshow I (2) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste hindbærsnitte. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

19:20  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

19:30  

Azur & Asmar
Azur & Asmar Azur og Asmar er som dag og nat. Azur har blå øjne og er lys og rig. Asmar har sorte øjne, og han er mørk og fattig. Men de to drenge vokser op som brødre, fordi Asmars mor også er en kærlig amme for Azur. Begge elsker, når hun fortæller om den arabiske fe, djinnien, der skal befries af en prins. Men skæbnen adskiller de to, der først mødes igen som voksne, nu som rivaler om djinniens gunst.

DR Ramasjang

18:00  

Miles fra Morgendagen
Miles fra Morgendagen

18:30  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Klukkebær Tom

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Spejder-Tom på svampejagt

19:30  

Thunderbirds (23)
Thunderbirds (23) Kommandovejen

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Den første sne er faldet. Lillefinger og Myren bygger en snemand.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

Kriminalkommissær Barnaby (22): Spekulanterne
Kriminalkommissær Barnaby (22): Spekulanterne "Spekulanterne". De fem kvindelige medlemmer af landsbyen Midsomer Markets Læseklub kan andet og mere end at læse bøger. I virkeligheden er Læseklubben nemlig en investeringsklub, der i al hemmelighed - og med bemærkelsesværdigt held - spekulerer på børsen. Da Læseklubbens formand findes myrdet, er Barnaby overbevist om, at mordet er forbundet med klubbens aktiviteter - men hvordan?

23:50  

Murder City (1:10)
Murder City (1:10) Det umage makkerpar Susan Alembic og Luke Stone fra politiets drabsafdeling bliver tilkaldt, da en teenagepige forsvinder fra sit hjem. Ved første øjekast tyder det på, at pigen er blevet myrdet, for hendes værelse sejler i blod. Men ikke alt er, som det synes at være. Og da en ung børsmægler findes skudt gennem halsen med en pil fra en armbrøst, står Alembic og Stone over for endnu en vanskelig sag.

DR2

21:00  

Udkantsmæglerne II (9:10)
Udkantsmæglerne II (9:10) Tom Pedersen fra Hadsund har forrygende travlt. Boligsalget går godt, men kan helbredet følge med? Kjeld Westergaard fra Brønderslev må sande, at det er svært at få et dødsbo til at se helt så indbydende ud som han havde håbet. Gurli Hansen fra Bornholm skal løbe sin maraton nr. 152, men får ikke tid til at puste ud bagefter, da arbejdet kalder.

21:30  

Sandheden om webcam-pigerne
Sandheden om webcam-pigerne Dokumentaren åbner døren til den hemmelige voksne webcam-verden, hvor tusindvis af mænd får adgang til deres drømmepiger gennem få klik på musen. Her tjener de såkaldte webcam-piger op til fem pund i minuttet på at opfylde kundernes ønsker.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

The Guard
The Guard Gerry Boyle er en ikke helt almindelig politimand. Han er umanerligt grovkæftet, har en svaghed for ludere - og han er ikke det mindste interesseret, da jagten på en narkobande bringer FBI-agenten Wendell til byen. Men snart tvinger en række dramatiske hændelser Boyle til at træde i aktion - og den eneste, han kan stole på, er Wendell. Gerry Boyle: Brendan Gleeson. Wendell: Don Cheadle. Sheehy: Liam Cunningham. Instruktion: John Michael McDonagh.

DR3

21:00  

The Namesake
The Namesake Det nygifte indiske par Ashoke og Ashima flytter fra Calcutta til New York. Her gør de deres bedste for at passe ind i den ny verden uden at glemme den gamle. Snart bliver de forældre til en dreng. Men livet for Gogol bliver ikke helt så simpelt, som hans forældre håber. Som teenager på jagt efter sin identitet må han gå en svær balancegang mellem sine bengalske rødder og sin amerikanske opvækst. Gogol: Kal Penn. Ashoke: Irrfan Khan. Ashima: Tabu. Instruktion: Mira Nair.

22:55  

Angel Eyes
Angel Eyes Politikvinden Sharon Pogue stirrer ind i mundingen på en pistol. Ud af ingenting dukker der en mystisk mand op. Han redder Sharons liv. Sker det ved en tilfældighed, eller er det skæbnen? Da Sharon finder svaret, opdager hun også, at det ikke er første gang, hun har mødt den gådefulde fremmede. Sharon: Jennifer Lopez. Catch: Jim Caviezel. Mrs. Pogue: Sonia Braga. Instruktion: Luis Mandoki.

DR K

21:45  

Kærlighed ved et tilfælde
Kærlighed ved et tilfælde I Sydfrankrig er den unge enke Louise alene med sine to børn. Hun kæmper for at redde familiens frugtplantage, men det er trange tider, og en aften kommer Louise endda til at ramme en mand med sin bil. Pierre kommer heldigvis ikke til skade. Til gengæld viser han sig at være anderledes end de fleste andre mennesker. Og hans ligefremme væsen og evne til at lade sig begejstre kommer til at ændre Louises liv. Louise: Virginie Efira. Pierre: Benjamin Lavernhe. Emma: Lucie Fagedet. Instruktion: Éric Besnard.

23:20  

Kunstquiz
Kunstquiz

DR Ultra

21:00  

Vores vilde verden rundt: Trinidad
Vores vilde verden rundt: Trinidad

21:30  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

Herskab og tjenestefolk (29:68)
Herskab og tjenestefolk (29:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

01:50  

Herskab og tjenestefolk (30:68)
Herskab og tjenestefolk (30:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

02:40  

Camilla - Mad der holder (8)
Camilla - Mad der holder (8) Så kommer den helt ægte sylte, godt krydret og med skøn sky. Om man vil have den fed eller mager bestemmer man selv. Svinekød hakkes og blandes med krydderier til både chorizo pølser og de friske italienske Salcicce pølser. Bacon krydres og tørres. Dette program i Camilla Plums programserie handler helt og aldeles om gris. Sendt første gang 27.09.09

03:10  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 16.05.12

03:40  

Hammerslag 2008 (14)
Hammerslag 2008 (14) Det er ikke nemt at gætte priser i efteråret 2008. Finanskrise og stagnerende boligsalg forvirrer de normalt dygtige mæglere så meget, at de går helt i skoven på aftenens første opgave. En toptrimmet moderne funkisvilla i attraktive Ry med udsigt til både skov og golfbane. Næste opgave ligger fantastisk smukt i Laven ved Silkeborgsøerne med udsigt til Himmelbjerget. Her er alt dyrt, men kan man "få prisen" i dagens marked. Tredje bolig ligger i Brande lige midt i Jylland og er også en fryd for øjet. Sendt første gang 02.12.08

DR2

01:20  

Den sorte snog (1:6)
Den sorte snog (1:6) Ved en fejl kommer hofsnogen Edmund til at hugge hovedet af Englands konge, Richard III. Dermed gør Edmund sin egen far til konge - og sig selv til den mest sleske og kujonagtige prins i Englands historie. Edmund: Rowan Atkinson.

01:55  

Den sorte snog (2:6)
Den sorte snog (2:6) Kong Richard IV drager på korstog mod tyrkerne. I hans fravær bliver kronprins Harry fungerende regent. Prins Edmund, Harrys sleske, udspekulerede lillebror, er ikke tilfreds. Hvordan kan få sin bror vippet af pinden, så han selv kan bliver tronarving? Edmund: Rowan Atkinson.

02:30  

Den sorte snog (3:6)
Den sorte snog (3:6) Prins Edmund, alias Den sorte snog, bliver udnævnt til ærkebiskop. Edmund er dog ikke ligefrem lykkelig over sit nye hverv. Hans forgængere har nemlig alle lidt en tidlig og voldsom død. Hvad kan Edmund gøre for at undgå at lide samme skæbne? Edmund: Rowan Atkinson.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

01:20  

Verdens bedste fly - DC-10
Verdens bedste fly - DC-10 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Et af amerikanske McDonnell Douglas' DC-10 fly er blevet ombygget, så det kan bruges som brandslukningsfly i forbindelse med de store skovbrande, der kan hærge i USA.

02:10  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:30  

Taler du kropssprog? (4:8)
Taler du kropssprog? (4:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:05  

Vores største dage - Bryllup
Vores største dage - Bryllup I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores bryllup, hvor vi siger ja til hinanden. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Har man altid klippet gommens sokker? Og hvorfor er brudekjolen egentlig hvid? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

00:35  

Renoir
Renoir Den aldrende maler Pierre-Auguste Renoir fyldes med ny livslyst, da den unge Andrée begynder at sidde model for ham. Den rødhårede skønhed bliver den gamle malers muse, og da hans søn Jean vender såret hjem fra krigen, ændres også hans liv af den viljestærke unge kvinde. Jean fortrylles af Andrée, der ansporer den kommende mesterinstruktør til at kaste sig over filmkunsten. Pierre-Auguste Renoir: Michel Bouquet. Andrée Heuschling: Christa Théret. Jean Renoir: Vincent Rottiers. Instruktion: Gilles Bourdos.

02:20  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

03:00  

Paradis: Kærlighed
Paradis: Kærlighed Den midaldrende Teresa tager til Kenya på badeferie. Her hører hun, at de lokale unge mænd er vilde med hvide kvinder - og ikke spor kritiske. Om dagen daser Teresa på stranden. Om natten begynder hun at forlyste sig med unge, sorte mænd. Udnyttelsen er gensidig: Terese og de andre europæiske kvinder søger sex og bekræftelse. Mens de unge mænd beder om penge til stadig flere syge familiemedlemmer... Teresa: Margarete Tiesel. Munga: Peter Kazungu. Teresas veninde: Inge Maux. Instruktion: Ulrich Seidl.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GALTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0820173218